Wkano

Hvordan lage VIP-invitasjoner til din slummer part

Vil du elsker å lage fabelaktig inviterer til VIP slummer part? De trenger ikke å være dyrt å se ut som en million dollar.

Trinn

Hvordan lage VIP-invitasjoner til din slummer part. Gi din slummer part et tema.
Hvordan lage VIP-invitasjoner til din slummer part. Gi din slummer part et tema.
 1. 1
  Gi din slummer part et tema. Gå for glamour, har en svart-hvitt hendelse, eller velger solbriller, sportsbiler, eller noe high-tech. Uansett hva temaet du velger, sørg for invitasjonen konsistent med det temaet. Jeg mener, ville ikke du hater å få en ball-kjole invitasjonen og møt opp på en science fest?
 2. 2
  Skriv inn informasjonen for partiet i fancy håndskrift (som kalligrafi) eller bruke en datamaskin til å skrive ut det grunnleggende i en fancy font. I tillegg til hvor og når og hvem du skal kontakte, kan du minne dine VIP-gjester hva for slitasje eller bringe, og nøyaktig hva anledningen er.
 3. 3
  Bruk fargerikt papir (med mindre arrangementet er svart og hvit, selvfølgelig).
 4. 4
  Brett papiret på en spesiell måte. Du kan bare kaste den i to, eller du kan lære litt av origami eller konvolutt-folding. Hvis du vil at fancy fold å gå med utskrift eller bokstaver, prøv det på et stykke vanlig papir først for å finne ut hvor du skal plassere bokstavene slik at de er på linje med din folding (eller fold først, selv om dette kan være vanskelig ).
 5. 5
  Dekorer invitasjonen. Bruk klistremerker, eller lim på bånd eller buer, små rhinestones, pop-up utsparinger, eller noe annet kult at du liker. Velg dekorasjoner som går med temaet.
 6. 6
  Gjør et fancy kutt eller kanter. Bruk pinking sakser eller formet utklippsbok saks for å sette en formede kanten på kortene dine, eller legge papir eller bånd trim (eller begge).
 7. 7
  Prøv en cutout vindu. Hvis du ikke gjør for mye fancy folding, kuttet en formet vindu i frontdekselet slik at en funksjon inne kikker gjennom til fronten. Det kan være en enkel firkant eller sirkel eller det kan være mye mer avansert som en curlicue.
 8. 8
  Kast i en "v. IP pass" som lar folk i. Det er så mange kule ting du kan gjøre. Hvis partiet har en film tema, send billetter. Du kan selv gjøre det en candy-tema fest og sende gylne billetter, som i Willy Wonka.

Tips

 • Post eller levere invitasjoner i fancy, matchende konvolutter. Det ville vært kult (hvis du har penger) for å få en dude i en fancy dress å levere levere invitasjonene.
 • Gi alle bitene av invitasjonen en matchet utseende forenlig med partiets tema. Igjen, trenger du ikke vil at gjestene skal dukke opp til en vitenskap part i en ballkjole. Det ville være en brannfare.
 • Ta bilder på festen. Du kan være i stand til å bruke dem for din neste VIP inviterer eller stikke dem i en scrapbook.Also, noe som gjør VIP utklippsbøker på festen blir veldig gøy!
 • Hvis du ikke har en badedrakten så bare en skjorte og noen tights eller shorts. Hei det er din fest!

Advarsler

 • Få hjelp med limpistol og saks hvis du trenger det. Spesielt hvis du er en liten gutt. Eller en kløne som meg. Lim våpen vondt, stole på meg.
 • Noen mennesker kan kopiere invitasjoner for sitt parti. Hvis de gjør det, ikke bry deg om det.

Ting du trenger

 • papir
 • limpistol eller lim
 • perler, bånd eller andre tillegg
 • kreativitet
 • pinking hagesaks
 • bånd
 • kamera