Wkano

Hvordan å være en populær jente

Å være populær handler om mer enn bare klærne dine eller hvordan du gjør håret ditt eller makeup.It 's en hel livsstil. Det innebærer å kommunisere med folk på riktig måte, noe som gir av en luft av tillit, å engasjere seg med alle rundt deg og få folk som deg fra den andre de møter deg. For å bli en populær jente, følg denne Google guide!

Trinn

Hvordan å være en populær jente. Det er noe som gjør oss jenter spesielt på vår egen måte, så ikke prøv å være noe du ikke er, vær deg selv.
Hvordan å være en populær jente. Det er noe som gjør oss jenter spesielt på vår egen måte, så ikke prøv å være noe du ikke er, vær deg selv.

Vis andre motet ditt

 1. 1
  Det er noe som gjør oss jenter spesielt på vår egen måte, så ikke prøv å være noe du ikke er, vær deg selv. Også være populær er ikke et bilde eller en maske, så ikke behandle det sånn. Ikke mist dine virkelige venner for andre og ikke kopiere noen andre.
 2. 2
  Gjør et godt førsteinntrykk på alle du møter. Husk at du bare får én sjanse til å gjøre et førsteinntrykk, så sørg for at de husker deg som en venn. Så husk å ikke være for pushy eller for sjenert. Holde en balanse, og selv om de fleste populære barna synes hyper, ikke prøv å handle veldig kult eller de vil se gjennom det som glass.
  • Ikke være irriterende eller nysjerrig om alt. Vær hyggelig mot alle, og si hei til folk du vanligvis ikke sier hei til. Men, ikke gå opp til folk som er i en samtale og prøver å lytte til dem. Hold deg rolig, kjølig, og samlet. Handle trygt, vet hvem du er, men ikke la alle andre vet at du vet hvor fantastisk du er. Alltid være vennlig!
  • Få øyekontakt. Ikke se på gulvet. Hold hodet høyt og folk vil tro at du er villig til å prøve. Når noen snakker ser dem rett i øynene og virkelig lytte til dem. Dette vil vise stor personlighet, og folk vil ikke være redd for å åpne opp for deg.
  • ! Hvis tennene er ikke akkurat hvit, investere i noen Whitening strips eller annen tannkrem. Hvis whitening strips er ikke for deg så bare børste 2-3 ganger daglig og floss tre ganger daglig, tar det mindre enn 10 minutter om dagen. Hvis de ikke er så rett som de kunne være, spør kjeveortoped om tannregulering eller andre apparater riktige for deg. Hvis du er i det offentlige, være sikker på å smile, selv om du ikke har den beste dagen. Alle du ser - prøve å gjøre et godt inntrykk. Vær trygg, selv, og glad.
 3. 3
  Kontroller at du har god. Mange vil slås av hvis du lukter dårlig, så sørg for at du pusser tennene minst to ganger om dagen, dusje hver dag og vaske håret og kroppen ofte, vaske ansiktet (det er mange gode merker av akne løsninger, og masker også fungere godt), og investere i deodorant og parfyme, men sørg for at du ikke overbelastning i parfyme eller folk vil bli slått av.
 4. 4
  Barbere hvis du må. I de døde av vinteren, barbere leggene ikke er helt nødvendig siden du vil sannsynligvis være iført lange bukser, men hvis du har planer om seg noe som viser bena, barbering.
 5. 5
  Aldri ha for mye sminke. Først av alt, kan det hende at læreren ikke liker at du er iført sminke på skolen og andre av alt, skjuler makeup din naturlige skjønnhet. Lys blush, mascara og lipgloss er fine, men tunge farger på en ungdoms alder er fortsatt ikke riktig.
 6. 6
  Være alle ører. Vær oppmerksom på hva de andre sier. Ikke konsentrere seg om deg selv så mye at du ikke fange personens navn. Snakk og kompliment den personen du er med eller møte. Ikke prøv å kompliment den populære folk for å få dem til å like deg, og hvis du hater noens hår, ikke kompliment it.If ser du en kvalitet som du liker i noen, ikke vær redd for å snakke opp og kompliment!
 7. 7
  Snakk tydelig. Ingen mumler. Når det er din tur til å snakke, snakke høyt og tydelig, men ikke rope. Vær forsiktig med stemmen din, men høres hyggelig.

Vær trygg

 1. 1
  Vær trygg. Slutt å tenke at du er stygg eller at du ikke er kul nok. Vær komfortabel med det. Tenk på dine kvaliteter for en while.Just tro på deg selv og la folk få vite den virkelige deg. Opptre som om du er på deres nivå, men ikke bedre. Vis dem hvordan kul og selvsikker du er! Sørg for å kompliment andre og har god holdning, samt hygiene - ta godt vare på deg selv og være deg selv! Her er noen ideer til å se og føle deg mer selvsikker:
  • Regne ut din personlige stil. Gå gjennom garderoben din og plukke ut hva som passer din stil. Du trenger ikke å gå over toppen eller handle overalt. Finn en butikk / merke som du liker og ofte får ting fra det stedet. Få litt mote råd fra blader, kjendiser, eksperter og venner også.
  • Hvis du ikke har nok til å kjøpe det virkelig pen, 'i' denne sesongen klær, tilpasse gamle.
  • Prøv noe nytt med håret ditt. Som med alt annet, sørg for at håret er godt preparert og tatt vare på så ofte som mulig. Ikke vær redd for å legge ting fra fjær til utvidelser for en fantastisk finish.
  • Påfør makeup nøye hvis du liker å sette på makeup. Bære disse tingene med deg i en søt pose for touch-ups. Bare vet at makeup er ikke å gi en helt annerledes utseende, men å fremheve dine beste trekk i stedet. Vær deg selv og mikse og matche ulike farger!
  • Ikke gå over med makeup. Vær forsiktig. Hvis makeup ikke passer deg, ikke vær redd for å vise den virkelige deg. Ikke gjem deg bort fra verden med sminke og hårfarge. Være naturlig. Puss tennene, vaske ansiktet, og ta veldig, veldig godt vare på deg selv. Ikke bruke masse tid på å tenke hvordan du ser ut, though.
  • Vet at det er mange måter å endre. Men endrer ikke noe stort som din moral bare for å bli populær.

Bli involvert

 1. 1
  Bli involvert. Populære jenter er vanligvis og komfortabel i nesten alle områder av skolen. Delta i et idrettslag eller klubb. Dette vil hjelpe deg til å møte mange nye mennesker og etablere deg i skolen. Pass på å gjøre noe du faktisk liker, som folk kan fortelle når du er falsk. Ingen liker noen som gjør en sport eller klubb bare for å bli populær. Prøv å gjøre en etter skolen aktivitet hver dag hvis mulig.
 2. 2
  Være. Å være sjenert vil ikke vinne deg noen nye venner. Du er nødt til å komme ut der og snakke med folk. Du kan ikke være redd for å snakke med andre. Liker folk og vise det! Vær vennlig og interessert i mennesker, og mange av dem vil ha dere tilbake. Du trenger ikke vinne popularitet ved å skjule i hjørnet eller forventer folk til å nærme deg. Hvis du er sjenert, bli venner med virkelig utgående mennesker. De vil oppfordre deg til å snakke med andre mennesker, og snart vil det bli enklere for deg.
  • Snakke om ting som andre folk er interessert i. Folk kan være veldig lidenskapelig når vi snakker om deres interesser. Selv om det bare gå fra en klasse til en annen, finne noen som har samme timeplan som du gjør, slik at du kan gå og snakke. Hvis du virkelig har lyst til å gjøre noe som vil gagne deg, spør en venn til å gjøre det med deg. Dette vil gjøre deg og spesielt den andre (s) føler bedre om seg selv. En økning av tillit aldri vondt!
 3. 3
  Hvis du ikke er den mest sporty person, gå for klubber og komiteer. Sjekk ut hva som er nytt i skolens aktivitet listen. Frivillig arbeid er også en fin måte å bli kjent med flere mennesker.
 4. 4
  Hold deg oppdatert i samfunnet ditt på skolen. Vet hva som skjer rundt deg. Også, bør du gjøre det bra på skolen. Hvis du ikke gjør det, kan du sende til andre mennesker som du ikke ønsker å være på skolen.

Bo plugget i

 1. 1
  Lese blader. Jente magasiner som Seventeen og Teen Vogue gir mange tips om skjønnhet og mote. Du kan også vite hva som er "in" og hva som ikke. Men ikke følg denne typen ting for mye. Du fortsatt ønsker å kle og oppføre seg som deg selv, så uansett hva, du bor. Ikke vær hvem du ikke er.
 2. 2
  Bli med i et nettsamfunn. Bruk Facebook, hvis du har lov til. Det er en flott måte å komme i kontakt (og opphold i touch!) Med folk du kjenner. Husk, ikke bli involvert i sladder og drama. Prøv å få folk til å vise din side, men ikke forfølge dem. Noen andre steder du kanskje ønsker å delta er:
  • Twitter
  • MySpace
  • Bebo
  • Formspring
  • Friendproject
  • AIM
  • Facebook
  • Instagram
  • Tumblr
  • Pinterest
 3. 3
  Gjør en innsats for å bo med stil. Det kan hjelpe med å få deg et rykte som en modig, selvsikker jente. Prøve seg litt sminke, eksperimentere med en trend, eller lage en signatur tilbehør. Folk sier "Ikke endre, og bare være deg selv. " Dette er sant, men sørg for å være din beste selv. Faktisk, til slutt, vil du finne at hvorvidt klærne er "in" og makeup ikke nødvendigvis gjør deg noe mer eller mindre populært. Ta det ett skritt av gangen, fordi å være selvsikker og modig er mer av det viktigste for å bli populære.
  • Ved noen skoler populære jenter har en tendens til å bære sprø, trendy, eller enkle antrekk. På andre skoler, populære jenter slitasje stilig og pen antrekk. Alle skolene har ulike typer av populære barna; Ved noen skoler, populære jenter er mer av den stereotype cheerleader slag, mens på andre, populære jenter er mer på den gale, guttejente-aktig, dristig, "sprøere" end.

Få venner!

 1. 1
  Bli venner med de populære / vennlig jenter. Prøv å henge ut med dem for en stund. Sørg for å være høflig til dem. Lær om hva som skjer i "i" publikum og plukke opp på slang. Du ønsker ikke å endelig komme i, og deretter har den mest populære jenta si noe og har ingen anelse hva hun snakker om.
  • Være tro mot hvem dine virkelige venner er. Ikke endre for fort, eller de kanskje tror du ville bare droppe dem. Gradvis prøve å bli mer og mer populært. Prøv å tilbringe mer tid med dine venner hvis du tilbringer mer tid i den populære mengden.
 2. 2
  Bli kjent med gutta. Hvis du ønsker å være populær, kan du ikke bare være venner med de populære jentene. Snakk med de populære / vennlig / slag gutta og ikke vær redd. Også være flørtende, men ikke for flørtende. Dette kan vise seg for en morsom samtale. Gjøre dette oftere, og prøve å til slutt ha nesten like mange populære / snill fyr venner som populære / slag venninner. Husk å være populær, må du vite alle de populære jentene, og gutta har å like å være rundt deg. Det kan egentlig ikke oppnås hvis du ikke har noen fyr venner.

Ta hensyn til de små tingene

 1. 1
  Lytt mer enn du snakker. Folk vil ønske å være rundt noen som gjør dem føler seg bedre om seg selv, ikke noen som er helt klart bare planlegger neste ting de kommer til å si. Så ikke vær skravlebøtte, du kan ikke høre med munnen åpen. Stille dem spørsmål, men ikke nok til å høres ut som en stalker. Folk elsker en person som tar seg tid til å finne mer om dem.
 2. 2
  Være empatisk. Populære jenter vet når noen trenger en smilende venn, en kompliment, eller en. Det er greit å være sjenert, men hvis du ønsker å være populær, har du til å smile, starte samtaler, og forholde seg til mennesker på deres eget nivå. Det betyr snakk om hva den andre personen er interessert i. Ikke bli sittende fast i ideen om at du er sjenert eller uttak. Innse at du er i stadig endring, og at du utvikle dine sosiale ferdigheter til det punktet hvor du kunne forholde seg til alle mennesker. Du har rett til å endre og vokse.
 3. 3
  Vit hva kroppsspråk er å fortelle folk. For eksempel når du krysser armene ditt kroppsspråk kan gi inntrykk: "Ikke bug meg." Et annet eksempel er å lute - et skilt som sier: "Jeg føler ikke at jeg er veldig viktig." Positivt kroppsspråk handler om hvordan du føler om deg selv og hvordan du gjør føler andre. De mest populære menneskene i skolen eller på en fest som regel vet hvordan å gjøre alle andre føler seg bra ved å bruke massevis av positive bevegelser som nikker, øyekontakt og, viktigst av alt, en glitrende, varme.
 4. 4
  Noen ganger hjelper å spille. La oss innse det, vil være populær definitivt gjøre deg mange nye venner, men det vil også trolig føre til noen misunnelige blikk. Hvis en såkalt "venn" gjør en stygg kommentar, le det bort, late som om det ikke var sårende i det hele tatt, og være sprudlende. Andre vil se dette og setter pris på at du kan le av deg selv. Handle som om du likte kommentaren og som om noen hadde fortalt deg en faktisk spøk. Alltid være høflig, rolig, moden og søt, og ikke spre sladder eller isolere noen for å få hevn.

Ta vare på deg selv

 1. 1
  Vær oppmerksom på maten du spiser. Dette betyr ikke at du må sulte deg selv. Snarere prøve å komme i form. Spise sunt og trene hver dag er viktig og effektivt, så blir verande rent med god hygiene. Drikke mye vann kan hjelpe huden din ser flott ut og forbedre din generelle helse. Hvis du kommer til det punktet hvor du føler deg godt om kroppen og god form du holder den i, vil andre se det. Prøv yoga, svømming eller aerobic dans.
 2. 2
  Opphold og prøve å jobbe ut litt. Etter en stund, kan du oppleve at kroppen din er i en bedre form, noe som øker tilliten for mange. Prøver forskjellige idretter er en flott mulighet til å møte nye mennesker, spesielt gutta (de fleste gutter liker jenter som er sporty og har en god personlighet, men noen populære gutta bare bryr seg om du er populær og pen, så vær forsiktig med hvem du henger ut med). Også prøve å gå på treningsstudio med vennene dine.

Tips

 • Ikke vær vanskelig og umoden. Folk vil tro du er dum og unngå deg.
 • Kle pent slik at folk vil legge merke til deg.
 • Prøv å se på TV viser alle andre klokker (Pretty Little Liars, Secret Life of en europeisk tenåring, Glee, Teen Wolf, Liggende spill, osv.) slik at du vil ha noe å snakke om med de populære jentene. De fleste av dem er i disse ABC show. Hvis du ikke vet hva som skjer, vil du ende opp med følelsen venstre ut av samtalen og det er ikke hva du vil hvis målet ditt er å være populære.
 • Unngå bor hjemme i helgene. Sørg for at du er ute og har det gøy med venner (eller gå solo). Jo flere folk ser deg, jo mer vil de like deg. Studier har vist at kjente ansikter er mer tiltalende enn ukjente seg. Det er fortsatt greit bare for å ha en enkel helg, men sitter i hjørnet hver helg vil ikke gjøre deg kul.
 • Jenter som regel ønsker å tiltrekke seg alles oppmerksomhet, men viser kroppen din mye er ikke den rette måten å gjøre det. Bare hold deg til din klassiske utseende. Hvis vennene dine sier at du er iført noen 90s kjole, og plag deg å bære moderne kjoler, ikke gjør det bare fordi vennene dine sier til. Du kan prøve det hvis du ville, skjønt. Hvis du ikke liker det, ikke bære det!
 • Hvis noen aldri lar deg i "gruppen" og deretter stedet for å gi dem et skittent utseende eller snakke dårlig om henne, prøve komme sammen med henne slik at hun vil helt være din bff og du vil klatre populariteten stige veldig fort.
 • Hvis noen er sjenert, ikke sladder om hvor lame de er. Vær vennlig. Gå over til dem og starte en samtale. Lære noe om dem. Bare fordi de er sjenert, betyr ikke at de er kjedelige! Kanskje du vil lage en ny venn.
 • Har masse fyr venner, men ikke flørte med noen gutt som allerede har en kjæreste. Kjæresten vil spre ordet og folk vil tro du er et ludder.
 • Husk, de jentene du tror ignorere deg er mennesker også, de kan bare ikke kjenner deg. Prøv å bli kjent med dem (ta det sakte), og vise hvem du er inne. Populære barna er vanligvis opptatt (skole, sport og aktiviteter etter skoletid) til å ta en interesse i absolutt alle. De har bare ikke har tid. Så gjør litt ekstra innsats, tilfeldig.
 • Unngå å fortelle løgner. Hvis du lyver, ikke la dem vite. Fullt tjene deres tillit og føle deg trygg.
 • Være organisert, fordi det å ha en perm og skap som ser ut som den hadde en eksplosjon vil være en avkjøring for folk flest. Prøv å være rent, ryddig og organisert, fordi det vil hjelpe deg med skolen også! På toppen av det, kanskje til og med dekorere skap for en interessant titt hvis det er tillatt.
 • Hvis du er sjenert så henge ut med den fineste populær person. Ikke la deg selv med taperne!
 • Sakte bli involvert med aktiviteter som vil holde deg så opptatt som de er. Trekke alle A-tallet, er blitt veldig flinke til visse idretter eller hjelpe ut med skoleprosjekter god oppmerksomhet-grabbers. Vinne noen priser eller starte en ny fundraiser for veldedighet.
 • Husk at det vil ta tid å bli populær. Det kan ta en måned eller mer. Det vil ikke bare skje over natten. Bare se på det som et sosialt prosjekt du kan arbeide på.
 • Ikke handle for desperat, fordi hvis du gjør det, vil folk begynne å føle ubehag når de er rundt deg. Og du begynner å svette. Det er ikke attraktivt.
 • Ikke prøv å være populær bare for å få noen (som en forelsket). Være tro mot de gamle / nåværende venner selv etter at du har blitt populært. Hvis du ikke gjør det, hvis noen grunn du ikke er populær lenger, vil du ikke ha noen venner.
 • Vær deg selv.
 • Innse at det er alle typer mennesker som er populære. Ikke alle mennesker som er populære er stereotype Mean Girls, og noen er utadvendt og sympatisk. Hvis det er en meget stygg person, bare vise alle at du egentlig ikke bryr seg.
 • Vær smart alltid. Folk vil mer like deg hvis du er smart også.
 • Henge med dem en gang i uken til å begynne med, helst til lunsj eller på skolen. Ikke skyv det, og ikke alltid spørre: "Når skal vi henge ut?" Deretter eskalerer det til to ganger i uken. Prøv å gjøre det slik at de be om å henge med deg oftere enn du be om å henge med dem. Se opptatt, noe som gjør din tid mer verdifull vil gjøre det mer ønskelig.
 • Vær deg selv. Aldri la popularitet endring hvem du egentlig er, du er bedre enn det!
 • Sørg alltid for lange historier kort. For eksempel, hvis du kommer til å si "Vi dro til dalen-rettferdig, og jeg ble svimmel, og vi gikk over, så jeg dette virkelig søt fyr, og jeg gikk på 25 rides," sier: "Vi gikk til dal-rettferdig, det var morsomt å være sammen med familien min. " i stedet.
 • Være veldig morsomt, folk vil ønske å henge med deg mer. Men ikke så morsomt å virke som klassens klovn!
 • Hjelpe andre.
 • Få et rykte. Du må være kjent for noe, som å være atletisk, sassy, ​​eller morsom. du trenger for å finne egenskaper som vil gjøre deg populær, ta noen av dem og velge dem som din popularitet personlighet, legge til din egen vri, og deretter sette deg inn i denne personen, og folk vil være mer komfortabel rundt deg, og vet hva de skal si.
 • Hvis noen ikke liker deg, komme over det - ikke alle vil. Vær hyggelig mot dem selv, fordi de kan komme rundt og innse hvor gøy du virkelig er.
 • Ikke fokuser for mye på ditt sosiale liv. Å være smart er viktigere.
 • Lage vitser, alle elsker en god sans for humor.
 • Oppsøke vennskap med den fineste medlem av den populære mengden. Vær vennlig, ikke pushy eller trengende. Vanligvis de kan hjelpe, men hvis du trekker deg inn i gruppen for fort, vil du bli betraktet som "stalking". Prøv å finne to av de hyggeligste jentene og arbeide med å få dem til å tro at du er kul. Når en av dem synes du er kul, da de andre vil ta på det.
 • Ikke vær altfor nysjerrig, fordi folk vil bli irritert, bare spør, "hva?" når og hvis de sier "Det er privat.", eller: "Det er ingenting.", og gå sammen med det.
 • Nettsamfunn eller apps som Facebook og BBM vil hjelpe deg til å holde tritt med all sladderen.
 • Hvis du er sjalu på noen, ikke gi dem en fornærmelse bare for å gjøre dem føler at det er ikke så bra, fordi tro meg, det er en måte å få deg sparket til bunnen av populariteten listen. Hvis du er sjalu, ignorere det, og smil, eller si: "Oh My Gosh, jeg er så sjalu!"

Advarsler

 • Ikke late som de liker noe du ikke bare fordi de andre jentene liker det, husk å være deg selv.
 • Ikke si at du kan gjøre noe du ikke kan, fordi de kanskje ønsker du å vise dem.
 • Ikke sladre om noen fordi de kan være venner med den personen.
 • Ikke opptre som du er "all that" bare så folk tror du er kul, ellers andre mennesker vil ende opp med å tenke på for cocky å henge med.
 • Ikke kopier andre jenter. Dette vil gjøre at du ser ut som en wannabe.
 • Husk at høgskolen / universitetet atmosfæren er svært forskjellig fra videregående skole. Popularitet spiller ingen rolle lenger. Ungdomsskolen og videregående skole er svært forskjellig fra det virkelige liv, så ikke bli for avhengige av populariteten din, fordi du vil være i for en frekk oppvåkning.
 • Hvis de populære jentene er stygge og snobbete så ikke hangout med dem! Du ønsker ikke å komme inn i den slags ting. Hvis du gjør det du kan finne deg selv sladre, eller enda verre, komme i trøbbel for å spre rykter!
 • Ikke glem om familien din. Tilbringe tid med dem også.
 • Ikke bli påvirket av sterke kritikk, spesielt hvis de ikke er sanne. Og gjelder ikke usikkerhet til deg selv.
 • Ikke gå på om det samme emnet i lang tid.
 • Ikke prøv å være mer populær enn den allerede populære mennesker. Du vil ende opp med å bli banket opp av dem.
 • Ikke se ut som en kake ansikt. DAB litt concealer på urenheter. Ikke ha det som en ansiktsmaske fordi det vil gjøre at du ser falske.
 • Den gylne regel: Ikke være slem eller snobbete! I filmene, viser de populære jentene som å være slem, snobbete og rik. I virkeligheten, ingen ønsker å henge med midlere snobbene, og det er 100 prosent mulig å være populær uten å være rik eller eie en enkelt designer antrekk. Den populære jenter er de fine jenter som er godt likt og har mange venner.
 • Når du snakker med dine venner og de spør noe sånt som "Hva gjorde du i helgen?" ikke ender opp med å si ting med for mange detaljer, eller vil du bare høres irriterende.
 • Ikke handle eller tror at du er bedre enn alle andre. Du vil bli hatet.
 • Vær deg selv, ikke prøv å være som alle andre.
 • Hvis du har gjort venner med andre mennesker som er populær, ikke forlate dine gamle venner! Få dine gamle venner til å komme med dine nye venner, slik at du kan henge med alle vennene dine!
 • Personer som blir populært ofte få endret. Alltid være deg selv.