Wkano

Hvordan man skal håndtere en forferdelig far

Den verden vi lever i er ikke som de viser vi ser på. Noen Dads er virkelig å håndtere, fornærmende eller fryktelig å være med. Dersom du er og du ble sittende fast med en forferdelig Pappa, kan disse trinnene bare hjelpe deg å forstå og forholde seg til det bedre.

Trinn

Hvordan man skal håndtere en forferdelig far. Slipper noen du føler med erkjennelsen av at faren din er ikke en god forelder for deg.
Hvordan man skal håndtere en forferdelig far. Slipper noen du føler med erkjennelsen av at faren din er ikke en god forelder for deg.
 1. 1
  Akseptere at vi ikke velger våre foreldre. Hvis faren din er fornærmende eller ikke der for deg på den måten du trenger ham for å være-det kan være svært smertefullt, men det er ikke din feil. Hvis noen andre hadde vært i ditt sted, ville han ha oppført seg det samme. Hans oppførsel er ikke en refleksjon av hvem du er - det har ingenting å gjøre med deg. Forstå dette faktum er veldig viktig!
 2. 2
  Slipper noen du føler med erkjennelsen av at faren din er ikke en god forelder for deg. Det er mange måter din far kan være skadelig for deg. Er han fysisk fornærmende for deg eller din? Kaller han deg eller andre familiemedlemmer navn, bagatelliserer og på dem? Er han borte hele tiden og fjernt når han er hjemme? Har han ikke har noen tid for deg? Er han en alkoholiker eller en narkoman? Er han for streng eller og bare ren mener?
 3. 3
  Forstår det er ikke ditt problem annet enn du er tvunget til å leve og forholde seg til ham. Hvis faren din er en ulykkelig eller svak person som ikke gjør deg "årsak" av det. Du har ikke kjøre ham til denne atferden. Han har skapt sitt eget liv og sine egne relasjoner med mennesker. Han kan ha vært lykkelig på en gang, men han er ikke nå. Dette faktum du ikke kan endre for ham, uansett hvor mye du kanskje.
 4. 4
  Unngå store dramatiske blow ups med ham. Det kommer du ingen vei hvis noe bare gjøre ting verre. Må så gå videre uten ham. Du trenger ikke å bevise deg selv eller prøve å vinne godkjennelse fra ham. Det vil gjøre at du føler deg fryktelig og tom innvendig. Fokuser på de gode relasjonene du har med andre mennesker. Omgi deg med mennesker som bryr seg om deg og dine følelser. Har du ikke noen? Nå ut og bli med hyggelige mennesker. Verden er fylt med folk som ønsker gode venner og bryr seg om andre.
 5. 5
  Jobbe hardt for å behage deg selv i. Hvis du vil så jobbe hardt på karakterene dine og bo i skolen. Hvis du allerede jobber enn å begynne å spare penger til å bli mer.
 6. 6
  Se rundt deg.. det er andre gode menn der ute som kan bli en farsfigur for deg? Selv en kvinne som du stoler kunne ta over dette viktige rolle i livet ditt. Eldre menn i syttitallet og åttitallet kan være ensom og leter etter noen å snakke med. De kan nyte å fortelle deg om sine liv eller gi deg gode råd.
 7. 7
  Hold deg. Omfavne dine verdier og moral. Bestrebe seg på å være en god mann eller kvinne til tross blir behandlet en ulykkelig far.
 8. 8
  Fortell ham. Fortell faren din hva som gjør du føler ubehag på grunn av ham. Det vil være en fair sjanse for at han kan endre seg og prøve å få deg til å føle deg gladere. Hvis faren din er ikke den slags person, handle en måte som gjør at han føler at noe ikke er riktig om sin egen gutt og han kan tenke på å endre en dårlig holdning eller vane.

Tips

 • Fortsette på skolen og spille sport hvis du er en tenåring. Hard trening er en fin måte å slippe stress og press av hjemmet ditt liv. Hvis du er fristet til å treffe noen eller mobbe dem-du kanskje prøver å få litt stress og sinne av. Ikke gjør det, det vil gjøre at du føler deg liten inni. Også trykke bøker på biblioteket er en god unnskyldning for å ikke være hjemme rundt ham, samme med lagidretter.
 • Ikke tro at fordi du hadde en fryktelig pappa at du vil være en dårlig forelder i fremtiden. Du alene er ansvarlig for din oppførsel. Behandle alle som du ønsker å bli behandlet.
 • Hvis du har en far som virker som han bare ikke bryr seg. Det er ikke mye du kan gjøre. Viser likegyldighet til ditt eget barn er trist. Synd at han ikke er i stand til å ha et kjærlig forhold med deg. Ta litt av din kjærlighet til ham og dusje det på noen som fortjener det-selv. Lag dine egne livsmål og drømmer går i oppfyllelse. Du kan skjære et godt liv og starte en ny familie med mye kjærlighet og oppmerksomhet for alle.
 • På skolen hendelser eller hjemme hvis han plukker på deg eller kritiserer alt du gjør-bare back off og retreat. Prøv å snakke med noen om hvordan frustrert, såret og sint du føler på ham. Få den av brystet-ikke holde det inne.
 • Hvis du er mobbing folk, bare stoppe opp og be om unnskyldning. Du er bedre enn det.
 • Hvis situasjonen blir volatilt, ring 911.
 • Unngå å håndtere ham så mye som du muligens kan. Hold deg opptatt og fokusert. Få en etter skolen jobb eller bare ikke plukke opp telefonen hvis han gjør samtalen.
 • Sjansene er veldig bra at pappa led i sin egen barndom. Har han klager bittert om sine egne foreldre? Eller gjør han aldri vil snakke om sin barndom? Begge er tegn på at han hadde problemer som en gutt og ble skadet eller misbrukt i oppveksten. Noen menn også bli skadet av krig, drikke eller medisiner. De utvikler dype vegger for å dempe sin egen indre smerte. Dette er sår som ikke kan leges av deg. Hvis han er surring ut på familiemedlemmer eller deg i en farlig eller uforutsigbar måte ringe politiet. Hvis du frykter at han kan alvorlig skade et familiemedlem eller selv-enn ringe politiet eller arrangere et familiemedlem til å plukke deg opp. Skjul fra ham hvis du må, men det er bedre å fortelle en voksen. Må ikke komme i familiens bil med ham om han har drukket eller blir steinet.
 • Det er ulovlig å ha sex med, eller misbruke barn i en fysisk måte (dyttet ned, vri armen, og etterlater blåmerker, snert merker, etc.). Husk at det ikke er normal, ikke alle boliger er som din, og du kan få hjelp.
 • Har blitt en god og snill oppførsel spesielt til yngre søstre og brødre. Fortell andre familiemedlemmer hvor mye du dem og vil alltid være der for dem.
 • Hvis din mor er gift med en fornærmende mann, prøver å hjelpe henne med å komme ut av forholdet til et punkt. Men hvis du er en tenåring enn du kanskje trenger å jobbe med å redde deg selv først. Noen kvinner mener de fortjener å bli truffet eller kalt navn. Din mor kan være en god kvinne, bare svak og redd. Fortell henne hvordan du føler deg, og hvis hun ikke lytter, enn konsentrere seg om deg selv.
 • Hvis faren din er en som drikker eller gjør narkotika, se på deg selv. Hans kan endre på et øyeblikk. Bo på en venner eller med andre slektninger. Hvis det er virkelig dårlig eller farlig-fortelle noen.
 • Hvis faren din bryter ting og hiver kjære ting bort, ikke gjør det samme. Bare holde far borte fra rommet ditt, og hvis noe annet skjer, kjøpe et rom locker på begge sider
 • Hvis faren din er på en eller annen måte viser frekk og respektløs oppførsel mot deg, reflektere hans handlinger tilbake på ham ved å være på samme måte for å vise ham hva han gjør.
 • Ring en innenlandsk vold hotline.
 • Vet at hvis din far er umulig å leve med, en dag vil du vokse opp og bli en voksen. Iverksette tiltak for å se det store bildet. Du kan søke om handel eller i en annen stat, eller bli med i militæret for å fortsette din utdanning. Bare ikke på deg selv.

Advarsler

 • Hvis faren truer med å drepe eller skyte deg, ringe 911 umiddelbart.
 • Noen pappaer er bare veldig skadet mennesker eller psykisk syke. Igjen, ikke mye du kan gjøre. Beskytt deg selv!
 • Aldri falle for "Du er en dårlig kid" rutine eller etiketten. Det skjer i mange familier. Hvis din far eller begge foreldrene dine forteller deg eller andre mennesker som du er "problemer" eller "en dårlig gutt som gir oss problemer". Husk at du er bare et barn! Det er ikke hvem du er, det er en bare en falsk erklæring. Hvorfor gjør folk label barna? For å hindre seg selv og andre fra å dømme dem! De ønsker ikke å se inni seg selv og arbeide på sine egne problemer slik at det er lettere å plukke på deg. Tror ikke det i ett minutt. Voksne kan manipulere barn svært enkelt. Bare du kan bestemme din egen karakter.
 • Ikke eller ta medikamenter for å blokkere ham ut, du vil bare skade deg selv og bli svakere.
 • Ikke la noen røre deg hvis du ikke ønsker å bli rørt. Hvis faren din er å treffe deg eller berører deg seksuelt, enn du må fortelle noen utenfor familien. Tips en nabo, venn eller lærer. Det er ikke akseptabel oppførsel. Du er ikke hans boksesekk eller hans sex leketøy. Respekter deg selv og beskytte andre familiemedlemmer.
 • Ikke bøy deg over bakover prøver å behage eller lage din miserable pappa fornøyd. Du vil mislykkes. Fordi en person skaper sin egen lykke. Bare ikke la hans oppførsel dra deg ned.
 • Ikke bli som ham i oppførselen din. Dette er ditt liv gjør det til en god en.
 • Hvis du på når faren din ber deg om å bryte loven, ikke gjør det. Han kan bli veldig sint, du treffer, og ringe deg alle navn i boken, men stå på bakken. Hvis han truer med at han vil sette deg i en "fengsel for kids" eller sende deg til fosterhjem - ringe sin bløff. Fortell ham at du vil kalle "barnepass". Det er en tjeneste som vil redde deg hvis du er i dype problemer. Deres jobb er å beskytte barna. Eller fortelle en annen eldre slektning som en besteforelder eller en tante.
 • Ikke ha falske forventninger til ham. Hvis han alltid lar deg ned fortelle ham og fortelle din mor. Vær tydelig på at du ikke vil bli såret av hans oppførsel. Hvis han ikke endrer seg raskt-distansere deg selv og belønne andre mennesker med din tid og kjærlighet. Bare fordi han er din far, du trenger ikke å ta hans manglende eller dårlig behandling. Du fortjener så mye bedre.