Wkano

Hvordan kle seg og se ut som Effy stonem

Hvis du elsker E4 populære serien Skins, vil du vite at Effy Stonem er den opprørske dårlig jente som fortryller alle gutta. Selv om dette er delvis ned til hennes personlighet, er det i stor grad på grunn av hennes sexy, hot, mystisk utseende. Les videre for å finne ut hvordan du kan stjele hennes utseende.

Trinn

Hvordan kle seg og se ut som Effy stonem. Få figuren, om ønskelig / stand.
Hvordan kle seg og se ut som Effy stonem. Få figuren, om ønskelig / stand.
 1. 1
  Style håret. Effy har middels lang brunt hår. Hun bærer det som regel ned i løs, rotete bølger eller krøller, selv om hun av og til har det rettet. Du kan bruke rettetang hvis du foretrekker den stilen, eller hvis du vil ha henne mer varemerke utseende, knuse håret når det er fuktig med litt mousse å gjøre det ser uanstrengt bølgete. Alternativt kan du bruke curling tang så kjøre fingrene gjennom å bryte opp krøllene og gjøre dem mer løs. Uansett, Effy hår generelt blanke og skinnende så bruk en glans-forsterke sjampo og balsam, og litt serum til slutt. Du kan sette smell opp hvis du vil. Alltid sørge for at håret ditt er full, voluminøs og naturlig utseende.
 2. 2
  Gjør din makeup. Effy har i utgangspunktet tre makeup stiler. Knapt det, lys mørk, og super smokey eye.
  • Knapt det: Påfør en lett foundation som passer din hudtone. Påfør en lys rosa blush på kinnene og opp kinnben. Påfør svart maskara på de øverste vippene. Klapp litt hvit øyenskygge på lokket og rett under bunnen lokket.
  • Lys mørk: Påfør sort eyeliner til bunnen lokket. Påfør en grå skygge fra midten til den ytre hjørnet av øyet. Påfør svart øyenskygge på helt til slutt i ytre lokket og gni det inn i bretten din. Påfør en lys rosa blush til epler av kinnene. Påfør en lys rosa leppestift på leppene.
  • : Påfør sort eyeliner til øvre og nedre lokket og møte dem i hjørnene. Påfør svart øyenskygge til topplokket, falming som den når din panne bein. Påfør en liten svart øyenskygge under den eyeliner på nedre lokket. Gni dem sammen litt. Påfør sort mascara til toppen og bunnen vippene. La dine lepper nakne, eller bruke en chap stick eller klar glans.
 3. 3
  Få figuren, om ønskelig / stand. Effy er veldig slank. Husk at skuespilleren som spiller henne er en modell i det virkelige liv. Hvis du allerede er tynn, fine. Hvis du ønsker å få litt tynnere, mosjon og spise sunt, men generelt er det godt å sette pris på kurvene dine slik de er, og ikke prøve å få så tynne som Effy fordi det kan være farlig. Bare være sunn og frisk, og du vil se så sexy som Effy umiddelbart.
 4. 4
  Vær trygg. Teknisk ingenting å gjøre med utseende, men hvis du føler deg trygg og nydelig som vil komme over. Gå høyt, smile, være stolt av deg selv og vet at du ser bra, og din attraktivitet vil øke kraftig.
 5. 5
  Husk å forbli mystisk. Snakke mindre, men gjør dine ord kraftig og meningsfylt. Effy er linjer alltid har en underliggende betydning for dem.
  • Også huske på at sinnet som Effy har noen emosjonelle problemer som utløser henne rolig, men uberegnelig oppførsel. Hennes depresjon viser senere i showet, men vet at hun er faktisk deprimert. Hun bryr seg ikke om noe, og hva som skjer. Hvis du er den typen person til å angre og si "f --- det", så kan du være den perfekte Effy. Du rett og slett ikke bryr seg, og er her for moro skyld.
 6. 6
  Mimic effy stil. Effy har en veldig irritabel, grunge, semi-goth, rocker-chick stil. Hun bærer en masse mørke farger, veldig korte kjoler, quirky t-skjorter, skinnjakker og miniskjørt. Se showet for inspirasjon. Noe kort / grå eller svart / alternative skal være perfekt. Men i serie 4 gjør hun begynner å injisere litt mer farge inn i garderoben hennes så ikke vær redd for å kaste inn litt farge hvis dvs mer din greie. Raid Topshop, det er et veldig Effy butikk, og søk rundt vintage butikker for unike stykker. Effy sjelden, om noensinne, bærer skjørt eller kjoler under kneet. Hold skjørt og kjoler over kneet. Effy liker iført quirky t-skjorter, løstsittende tanker, skjorter og kjoler, dratt skinny jeans og leggings, skinnjakker, og store gensere.
  • Tilbehør er viktig. Chunky halskjeder, perler, lange dangly anheng, armbånd, øredobber - alt går egentlig! Sokker, sko, støvler, belter og vesker også fullføre utseendet, bare ta en titt rundt og se hva som fanger øyet. Igjen, tror mørke farger, indie stil, alternative, fet utskrifter.

Advarsler

 • Vær deg selv! Du kan se så varmt som Effy og fortsatt være tro mot din naturlige selv. For eksempel, hvis du er høyt og sprudlende ikke bli kald og reservert for å prøve og etterligne Effy mystiske natur - i sannhet er hun ikke en særlig hyggelig person, og de som er nærmest deg er usannsynlig å like endringen.
 • Hvis du gjør det hun gjør, ikke forfalte dem. Være trygg og ha det gøy!
 • Tilsvarende, hvis du er blond, ikke farge håret brunt! Hvis du er garvet ikke prøve og gjøre deg blekere. Jobbe med det du har.
 • Ikke begynn å røyke, drikke eller ta narkotika for å imitere Effy. Husk hun er bare en TV-personlighet!

Ting du trenger

 • Tillit
 • Et øye for mote
 • Sminke
 • Krølltenger / straightners og produkt
 • Tilbehør