Wkano

Hvordan være kaldblodig

Til tross for din beste innsats for å være sterk, har han / hun knust ditt hjerte igjen. Etter en tåre våte natten av vasse i selvmedlidenhet har du bestemt deg for at nok er nok. Du må trekke fra ham / henne fra livet ditt helt, men han / hun ikke vil ta nei for et svar. Her er noen drastiske skritt for å forsikre ham / henne at det ikke er det eneste svaret du har for ham / henne.

Trinn

Hvordan være kaldblodig. Ikke godta noen unnskyldninger.
Hvordan være kaldblodig. Ikke godta noen unnskyldninger.
 1. 1
  Ikke godta noen unnskyldninger. En av de viktigste trinnene for å bli kaldblodige er å stå fast i din beslutning om å gjøre det. Det kan ikke være rom for ambivalens. For å bli og forbli en kaldblodige individ må man leve med en litt kynisk disposition.If han beklager, du kan ikke tro det han sier. Du må se hver og forsøk på forsoning som gjerningsmannens ønske om å sette deg tilbake i en posisjon til å skade deg igjen. Hvis det er mulig ikke godta telefonsamtaler, e-poster og Facebook-meldinger, etc. Hvis du gir ham en sjanse til å forklare seg, vil din beslutning bli svekket. Du vil gi ham muligheten til å gjenvinne tillit og når han har det vil du bli sveket, og dermed syklus av misbruk vil fortsette.
 2. 2
  Ikke reflektere over de "gode tider" du kanskje har delt. Hvis du ønsker å være kaldblodige en av de verste tingene du kan gjøre er å huske gode minner. Gjør noe slikt vil friste deg til å gi den som har såret deg en ny sjanse. Du vil tenke på de ler du delte, de milde klemmer, de ømme kyss og du vil bli fristet til, men din såret stolthet til side. Du ville være galt å gjøre det. Husk at den personen sårer deg regner med å bli sentimental, og han vil bruke dette til sin fordel. Hvis du befinner deg i stand til å gjøre det, slette alle tekster, e-post, etc. Kvitt deg med noe som minner deg om ham (bilder, skjorter, gaver, etc). Minn deg selv på at hvis ting var så bra, vil du ikke være å lese denne artikkelen for å begynne med.
 3. 3
  Ikke glem de grunnene du har bestemt forholdet må ta slutt. Når du blir svake vil du finne at sinne er en veldig god motivator. Når tidene blir tøffe, og du føler deg fristet til å svare på hans samtaler, bli sint. Få rasende. Piss deg selv av å tenke på alle de gangene du følte mishandlet av ham, alle de gangene du trengte ham, og han var ikke der for deg. (Det er viktig å bli sint nå, slik at du har mindre bagasje senere slik at du ikke tar dette sinne ut på neste mann.)
 4. 4
  Viser ingen tegn til dvelende hengivenhet. Ikke ha på seg skjorter eller eventuelle gaver han ga deg. Ikke engang blikk på sin måte. Hvis du kan, prøv å ikke snakke om ham. For å være kaldblodige, må du se ut som om du ikke bryr deg om ham i det hele tatt. Hvis han spør hvorfor du ikke svarer på hans tekster fortelle ham at du er opptatt. Hvis han komplimenter deg, børste ham. Være ufølsom, brysk og fjernt. Gjør synes selv annerledes enn den kvinnen han visste. Dette vil gjøre ham føler deg usikker. Jo mer usikker du gjør føler ham, jo ​​mindre vil han fortsette å plage deg før slutt han etterlater deg alene helt.
 5. 5
  Kjøp en vegg kalender. Det er viktig å okkupere tankene dine i denne overgangsperioden av livet ditt, spesielt hvis du var et par som gjorde alt sammen. Finn deg en hobby. Hvis du er noen som hele tiden må være med noen andre, gi deg selv en pause. Finn ut hvem du er. Arbeidet med å være en god venn, en god søster, etc. Gjør deg selv så utilgjengelig som mulig for ham. I vårt samfunn er vi lært at det å være singel er en dårlig ting, at det betyr at du er uønsket. Jada, det er ensomt til tider, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Å være singel vil gi deg muligheten til å oppdage deg selv og forhåpentligvis bygge selvtillit.

Tips

 • Vie mye tid til egenutvikling
 • Hvis du begynner å føle seg svak, minn deg selv på at du har brukt opp alle andre alternativ. Det kan ikke være noen annen måte.
 • Lytt til musikk som støtter formålet. Låter som Over det med Katherine McPhee og All I Have-by J.Lo og LL Cool J
 • Tenk på alle de positive tingene du har gjort for deg selv og forholdet.
 • Dette er barnslig, men hvis han / hun er virkelig dårlig for deg, og du virkelig trenger å få ham / henne ut av livet ditt fordi han / hun vil gjøre livet mye verre og ikke mye bedre: hver gang han samtaler eller e-poster, og du styre deg selv og ikke svare, tenke på det som at du vinner. "Jeg vant!"

Advarsler

 • Hvis du planlegger å være kaldblodige mot noen, er det fordi du har bestemt at du ikke lenger vil ha dem i livet ditt. Ikke bruk kaldt hjertevarme overfor noen som du tror du kan ha en fremtid med. Din partner vil ikke finne din grusomhet lett å tilgi eller glemme
 • Vær forberedt på å bli kritisert. De fleste individer finner kulde-heartedness å være en mindre enn beundringsverdig egenskap. Folk vil vise atferd som grusom (fordi det er), og hvis de ikke er klar over dine intensjoner, kan noen spørre hvorvidt de ønsker å være venner med deg.
 • Ikke gjør denne typen ting for ofte, eller det vil bli andre natur, og du vil begynne å gjøre det impulsivt, over trivielle ting.
 • Hvis du er et barn, kan gjøre dette bli klassifisert som mobbing når andre mennesker (med dine foreldres) finne ut.