Wkano

Hvordan være kald

Er du en av dem som er for snill? Har du synes å få følelsene dine vondt hele tiden? Ønsker du å kjøle seg ned litt? Da er dette artikkelen for deg.

Trinn

Hvordan være kald. Ignorere andres følelser og emosjonelle reaksjoner, hvis du observere andre mennesker med opprørt følelser, sniffing eller gråte.
Hvordan være kald. Ignorere andres følelser og emosjonelle reaksjoner, hvis du observere andre mennesker med opprørt følelser, sniffing eller gråte.
 1. 1
  Ikke smile. Et smil er hyggelig og innbydende. Hvis noen smiler til deg, og du trenger ikke svare, så oddsen er at det bare ikke er din dag. Eller, ville som andre sier, "What a witch". Det er opp til deg å skape stemning, så hvorfor ikke gjøre det en som er spent?
 2. 2
  Ikke hilse på folk. Hva setter mange mennesker er av noen som ikke selv erkjenner deres "ubetydelig eksistens".
 3. 3
  Ignorere andres følelser og emosjonelle reaksjoner, hvis du observere andre mennesker med opprørt følelser, sniffing eller gråte. Bare tenker og bryr seg om deg selv (Men du kan foreslå, "Hey! Suck it up! Knær det!").
 4. 4
  Snakk i en jevn, rolig stemme. Hvis du snakker med en som liker å krangle, de er ikke verdig din tid. Kalde mennesker piske 'gjør' ut, men tenker på det.. hva er mer skremmende, når du bryter mors dyrebare besittelse og hun roper på deg, eller når hun roer seg ned og ser deg i øynene og sa: "Thomas Everest Finn..." i som virkelig glatt kulde / rolig måte?
  Ok, selv kalde folk si "takk" eller "vennligst" nå og da. Nøkkelen er å vite når man skal si det. Hvis noen plukker opp noe du droppet, takke dem, enten det er en rask knapt merkbar nikk eller et grynt.
 5. 5
  Være negativ. Glasset er alltid halvtomt. Tenk deg at du går på fortauet når en bil suser forbi og sprayer alt det skitne regn vann på deg, hva sier du? "Darn, min favoritt skjorte." eller "Hvorfor meg?" Nei, det er det riktige svaret 'C': enten gjenskinn murderously eller si følgende: "Jeg håper du krasjer og dør.."
 6. 6
  Gi en kald skulder. Stirrer over en skulder er en flott teknikk for å pisse noen off. Den stygge personen ved siden av deg treff på deg? Bare stirre over skulderen og ignorere dem. Det verste som kan skje er at de hopper utfor en bro som er ingen av din bekymring. Stille behandling er også effektiv.
 7. 7
  Ikke bry å hjelpe. Så damen nedover gaten faller alle hennes dagligvarer? Bare gå rett ved henne. Ingen ønsker å ha til å hjelpe, og det er et faktum. Sjansene er at når onkelen din ber deg om å hjelpe ham, det første du tenker er: "Darn, hvorfor må jeg hjelpe?". Vel honning, hvis det er det første som dukker opp i tankene dine så gjør det. Ikke andre gjette deg selv.
 8. 8
  Være sarkastisk. Ja, kan sarkasme være grusom og sårende. Noen kan ikke ta på dette, men hvis de ikke gjør det de er en fullstendig bortkastet.
 9. 9
  Aldri gjenta deg selv. Hvis noen ikke hører deg første gang det er deres egen feil. Du skal ikke behøve å gjenta noe til noen.
 10. 10
  Husk den gylne regelen. Behandle andre slik du ville ha selv. Vel, det er opp til deg...
 11. 11
  Alltid være på vakt. Vær alltid oppmerksom på hva rundt deg. Undersøke rommet nøye, men raskt. Ikke vis dine følelser, spesielt når du arbeider. Prøv å opprettholde den rette vanlige ansiktet. Bor er ganske en av de beste teknikkene, men folk rundt deg tror kanskje din avlytting så holde fokus og når noen ringer deg. Hold det samme ansiktet, og ikke flytte en tomme og ignorere dem før de kommer til deg.
 12. 12
  Dra nytte av tvil? Vel, i min erfaring hva du synes om folk, og hva du vet om folk er helt forskjellige ting. Du kan tenke at noen er hyggelig og søt, men hva om du visste at personen var en gang satt i fengsel for å være en narkoman? Hvorfor skal du gi dem den fordelen av tvil? Sjansene er at de er den som stjal den mangler jakke av deg.
 13. 13
  Hvis du finner deg selv å tenke stygge ting om noen så ikke bekymre deg... Du er en fryktelig person, hvem bryr seg?
 14. 14
  Aldri undervurder kraften av optimisme! Optimistiske mennesker alltid får det de ønsker, ikke sant? Feil! Nøkkelen er å være mer ambisiøs, seriøs og manipulerende enn den andre personen. Hvis du kan drømme det, kan du oppnå det!
 15. 15
  Hvorfor ikke gå over folk? Ok, du virkelig ønsker at ny jobb forfremmelse, men får det er vanskeligere enn det først virket? Hvorfor ikke gå over folk? En ekte kald person vil ikke bry seg om følelsene til folk de har å gå over til å få et sted. Det er slik mamma gjorde det, det er hvordan jeg gjør det, det er hvordan mer enn halvparten Europa gjør det, og det har fungert ganske utrolig bra siden!
 16. 16
  Ok du gjør klokt i å finne et sitat å leve etter, "ta det du kan, gi noe tilbake." er bare ett av mange eksempler, men min favoritt er.. "En ekte venn stikker deg i front."
 17. 17
  Respekt. Ingen har rett til å tråkke på deg! Du bør bli respektert av mange, fryktet av flere. (Ok, egentlig ikke, men prøv det. Det er gøy!)

Tips

 • Smirk, det er varemerke!
 • Ikke vær en pushover, det er irriterende.
 • Abandon alle moral, men holde verdighet og respekt, selv om begge er bare illusjoner hvis du virkelig kommer til å følge dette.

Advarsler

 • Er ikke for bruk på sjefen din eller andre mennesker som du bryr deg om. Ikke hvis du vil beholde jobben din, eller sørg for at du har folk til å ta vare på deg på dødsleiet.