Wkano

Hvordan være glamorøs

Ordet "glamour" har sine røtter i spell-casting, trolldom og magiske fortryllelse. Mens oppfatninger av glamour endret for bedre eller verre, er det fortsatt det samme: Glamorous handler om en fantastisk illusjon om at du lever et liv tigge for å bli misunt. Vi har alle møtt den personen. Det hypnotiske glimt av sine smil. De glitrende lys bak hans eller hennes øyne. Gnisten du så sårt ønsker å nå ut og skaffe. Hvis dette høres eksternt forlokkende, kan du lese på min venn, er du godt på vei.

Trinn

Hvordan være glamorøs. Ta opp unike og interessante hobbyer.
Hvordan være glamorøs. Ta opp unike og interessante hobbyer.
 1. 1
  Hair. Håret bør være rent og organisert. Det bør ikke være rotete og flokete. Håret ditt kan være i en løs bun, bølgete eller fly-away. Men det bør være riktig nok til å se elegant og glam. Glamorøse hår kan også være noe sånt mørkebrunt hår med karamell høydepunkter. Håret ditt bør alltid være skinnende og aldri rotete. Når du går til gym prøve å gjøre en høy hestehale uten humper. Uansett frisyre du vil sørge for at den ser fin og velstelt.
 2. 2
  Face. Ansiktet skal være feilfri. Dette betyr ingen kviser, ingen kviser, og ingen blåmerker eller arr. Det er feilfri. Ansiktet skal være fri for alle disse. Hvis du har akne eller kviser, bør du gå til en hudlege for å prøve å finne en hud produkt som fungerer for deg.
 3. 3
  Makeup. Begynn med eyeliner. Du bør ha enten aa liten mengde eyeliner eller en middels mengde eyeliner. Spore den naturlige formen av øyet på øvre lash-line, og sette en liten "flick" på slutten, det er en klassisk, alltid nydelig utseende. Finn din nøyaktige skyggen av concealer, og bruke det under øynene hvis du har mørke ringer, og hvor du kan ha arr etc. Bruk foundation hvis du trenger ekstra dekning eller hvis huden din tone er ujevn. For å gjøre ansiktet ditt vises mer feminin, bruke en ansikts highlighter og søke på de høye punktene i ansiktet ditt: din panne bein, kinnbena, og broen i nesen. Krølle vippene og påfør mascara. Ved hjelp av to øyenskygge farger, bruke lettere en over hele lokket og mørkere i bretten. Finn en leppe farge som fungerer for deg og bruke den, må du bruke en fuktighetskrem før du påfører leppe farge. Bruk en blush på epler av kinnene, og contour kinnbena med bronzer ved å lage en "fisk ansikt," søker i underkant av kinnbena, og blending.
 4. 4
  Accessorize! Pass på at selv om du ikke har råd til dyre klær, utstyre deg godt slik at du liven klærne opp og gjøre antrekket ser dyrere. En liten kjede å ha hele tiden er søt fordi du bærer den på late dager og fortsatt ser ut som du har gjort en innsats. En klokke er obligatorisk! Bare sørg for at det passer og hvis du må, få linker fjernet eller lagt til. Sørg også for at det er en farge som går med alt i skapet og matcher din hudtone.
 5. 5
  Koordinere! Pass på at alt stemmer. Dette er veien viktigere enn å ha dyre klær! Ingenting sier "glamour" som blir satt sammen. Et godt eksempel er hvis du går i gang, bære en matchende velur treningsdrakt, med joggesko som passer, og kanskje en søt (matching) grafisk tee under. Det viser at selv på late dager er det du prøver, eller kanskje du er så rik at dette var den slouchiest antrekk du kan sette sammen! (Kanskje)
 6. 6
  Ta opp unike og interessante hobbyer. Du kan ikke være i stand til å hoppe på en jet og lounge på en brasiliansk strand akkurat sånn, men du kan være selektiv i dine aktiviteter. Hvis du ønsker å lede det glamorøse livet til en artist, for eksempel, er det mer passende å henge ut i kaffebarer, diskutere kunsthistorie med likesinnede mennesker til de tidlige timer av formiddagen enn å gå bar-hopping.
 7. 7
  Inkorporere elementer av glamour inn i det offentlige liv. Husk at siden å være glamorøs handler om å skape en fantasi, trenger du bare å være glamorøs når du blir sett av andre. Hver gang du går utenfor hjemmet i det offentlige øye, og forsøker å formidle bildet av glamour. Tenk deg at du har fotografer følger deg rundt hele dagen - hvis de knipser bilder, hva du vil ha dem til fange? Og er det glamorøse?
 8. 8
  Finn kvaliteter om deg som du liker, og finne en måte å vise dem frem. På denne måten vil du finne en måte å være trygg på deg selv, selv om det er en grunn til at du aldri ville ha tenkt på.
 9. 9
  Gå til de dyreste butikkene. Selv om du ikke har nok penger til å faktisk kjøpe ting derfra, er den enkle tanken på å bli oppdaget frequenting ett av de stedene glamorøse itself.This fungerer også for andre steder som fancy restauranter, nattklubber og så videre.
 10. 10
  Alltid se ditt beste når du går ut. Vær sikker på at det ikke er noe om deg som du kan betraktes som lite vedlikehold. Ta vare på din hud, hår og tenner og velg anstendig, passende antrekk.
 11. 11
  Dekorer hjemmet ditt på en smakfull måte. For de som er på et budsjett, bruker klassiske pieces.Imagine en gammel Hollywood-skuespiller er å hjelpe din innredning. Hold deg unna høye trender som tre korn og fuzzy rosa vegger. Nøkkelen er å se klassisk og ganske moderne med interiøret. Se på gamle filmer for å få ideer.

Tips

 • Bare fordi du oppretter en illusjon betyr ikke at du må. Det er bedre å være mystisk og vage enn å bli tatt i å lyve, som vil se desperate, ikke glamorøse. Husk at du ikke trenger å fortelle noen noe, og ikke fortelle dem vil la dem som ønsker å vite mer.
 • Føler glamorøse og trygg. Du vil aldri være i stand til å få holdning hvis du tror på deg selv som den gjennomsnittlige Joe.
 • Lær av kjendiser (skuespillere, modeller, sangere) som lever en glamorøs livsstil. Hva gjør de som gjør dem glamorøs? Husk å fokusere på de positive tingene. Generelt sett, sier lite og gjør svært lite som ville bli betraktet sladder-verdig vil gi deg mye mer glamour og mystikk enn å prøve å lage et bilde du ikke kan kontrollere som involverer andre mennesker, hendelser eller stoffer (herunder sladder, rykter, sex, og narkotika)
 • Bli inspirert av Gossip Girl romaner og serier-tegnene er perfekte eksempler på glamour.

Advarsler

 • Ikke fornærme, sladder, eller være frekk mot folk. Hvis du gjør disse tingene, vil du ikke synes glamorøse, vil du bare virke som du er under falske påskudd.
 • Folk kan misunne deg på grunn av din aura av selvtillit.
 • Folk kan fornærme deg fordi de er sjalu på hvordan glamorøse du er. Ignorere dem.