Wkano

Hvordan være stilig og fabelaktig

Mange "hvordan" artikler om ladylike atferd vil insistere på at en daglig føne og huske å smile vil forvandle leseren til en gudinne av likevekt og sjarm. Dette er selvsagt tull. Man trenger langt mer enn et snev av eyeliner og en aversjon mot skitne vitser å være en sann godt eksempel på kvinnelighet.

Trinn

Hvordan være stilig og fabelaktig. Forsøker å forbedre seg selv.
Hvordan være stilig og fabelaktig. Forsøker å forbedre seg selv.
 1. 1
  Forsøker å forbedre seg selv. Nysgjerrighet er drivkraften for menneskeheten, det presser oss til å utforske og prøve ut grenser. Den aller beste, mest elegante og mest respekterte slags menneske er den typen som aldri slutter å lære og utforske nye ideer - å være den beste du kan være. Det er flere måter å sikre at du fungerer på ditt høyeste potensial, og det første trinnet er å forberede deg til å takle dem! Hvis du ønsker å være stilig og fabelaktig, må du jobbe på det ryktet. Det vil ikke skje for deg.
 2. 2
  Vet at ting. Utvide ditt sinn er et utmerket sted å starte hvis du ønsker å fremstå som en virkelig flott menneske. Tenk på sterke kvinnelige ledere som Aung San Suu Kyi og Margaret Thatcher - for all kontroversen som (dessverre i denne dag og alder) uunngåelig omgir kvinner i ledelse, de som lykkes og de som gjør en forskjell er skarp og intelligent. Alle kvinner bør ta stolthet i sin utdanning, og det er ting man kan gjøre hver dag for å øke pedagogiske legitimasjon.
 3. 3
  Skrive godt. Bruk alltid riktig staving og grammatikk når du skriver
 4. 4
  Snakk veltalende. Prøv å ikke bruke slang eller slippe konsonanter.
 5. 5
  Utvide ordforrådet ditt. Slå opp ord du ikke kjenner.
 6. 6
  Se på nyhetene. Selv om det er bare en rask skanning av overskriftene over frokost, sørg for at du holder opp på hva som skjer i verden.
 7. 7
  Finn en liste over klassikere og få til det lokale biblioteket!
 8. 8
  Utvikle en forståelse om nasjonale og verdens politikk. Du har noe å si i driften av denne verden, så gjør det din bedrift å forstå det - men ikke diskutere dine synspunkter åpenlyst mindre spesifikt bedt. Det ville være upassende og bøllete.
 9. 9
  Utvikle ditt intellekt. Husk: det er alltid, alltid, alltid lønner seg å sette det litt ekstra innsats i ditt åndsliv, fordi hvem som helst med et snev av klasse vet at det ikke er noe mindre imponerende enn en dimwit.
 10. 10
  Holde seg frisk. Hvis du ønsker å forbli sunn og aktiv helt til den dagen du dør, og ha et verdig liv helt til slutten, er det viktig at du holder deg knirkefritt. Din helse er din mest dyrebare besittelse - uten at det tar alt annet i livet ditt en baksetet. Så gjør at 20 minutters DVD trening tre ganger i uken, eller delta i en dans eller kampsport klasse, eller et idrettslag, eller ta opp maraton trening (dette kan være virkelig vanedannende etter de første par uker). Se på Wonder Woman - en kvinnelig kraftsenter med en Amazonas kropp, som ikke bare pakket nok av et slag for å redde universet, men også så fantastisk i en ballgown. Gjør henne din idol.
 11. 11
  Pass på at du setter inn det du ønsker å få ut! Ett råd er at du aldri skal spise noe som ikke har en rot eller en mor, og det er veldig sant. Holde konserveringsmidler og tilsetningsstoffer til en minimum. I stedet spiser sunn, naturlig mat - er det som gjør kroppen fungerer best, fordi det er den slags mat det er ment å spise. Dessuten vil du heller bli sett snacking på appelsiner toast og en frukt smoothie, eller stapper en sveisen, fettete McDonald sandwich inn i munnen din (og sannsynligvis søle innholdet på fanget i prosessen)? Hvilken tror du er mer fantastisk?
 12. 12
  Utseendet teller. Det er trist, men sant som ser teller. Denne artikkelen er ikke til å fortelle deg hva klær å bære eller hva farge håret bør være, men det er fem grunnleggende regler man kan følge som gjør måten du ser en positiv innvirkning på omdømmet ditt.
  • Din kropp og klærne skal alltid være ren og luktfri.
  • Du bør ikke utsette bena over midten av låret, din midriff, eller for mye cleavage. Det er grunnleggende anstendighet. Holde det privat.
  • Din undertøy bør aldri være synlig når du er ute og farter. Husk at selv hvite bh vise gjennom hvite topper - nøytral er best.
  • Hår og make-up bør være ryddig og enkel.
  • Hår og make-up bør ikke ta mer enn ti minutter å style.
 13. 13
  Oppfører seg selv er neste viktig skritt. Så nå er godt informert, godt ernært og godt presentert - utmerket! Du har nå til å være veloppdragen å avslutte komplett stilig bilde. Vi har alle en venn eller bekjent som er litt "gauche" og vanskelig, og for å unngå disse trekkene alt du trenger å gjøre er å være bevisst på deg selv og dine handlinger mens i selskapet. Of course, mens hjemme alene, er ingen ser for å se om du salongen rundt glamorøst i en satin kappe eller bare slask om i PJs, men i selskap, er likevekt alt. Følgende trinn er pekere om sosial atferd for classy damer som prøver å opprettholde en standard.
 14. 14
  Sitte rett opp. Jeg kan ikke gjenta dette nok. Tenk deg at du er en ballerina som holder en posisjon på scenen. Forestill deg at du spiser middag med royalty. Tenk deg noe, så lenge det holder skuldrene fast og rett og nakken langstrakt. God holdning forbedrer blodsirkulasjonen og fordøyelsen (hjelpsomt unngå unladylike øyeblikk av vinden ved bordet), samt lysere øyne og glatter ut din figur. Aldri slentre, mager eller anelse. Du er en dame!
 15. 15
  Krysse bena på ankelen under deg stol. Dette er den mest flatterende positur for dem og ikke gir deg pins og nåler.
 16. 16
  Ved å spise, bruke kniv og gaffel i stedet for bare gaffelen. Klipp av en munnfull om gangen (det er uhøflig å ta små biter av et større stykke på gaffel). Naturligvis, lukke munnen når du spiser. I utgangspunktet unngå alt som innebærer å utsette innholdet i munnen, overfylling munnen, eller muligheten for et søl eller søl. Også ikke klirrer din bestikk og servise sammen. Når du er ferdig med å spise, sette din kniv og gaffel ved siden av hverandre i midten av platen.
 17. 17
  Berøre deg selv er vanskelig og bør unngås i det offentlige. for eksempel skrape ens nese, berøre en kvise, plukke på en Bjørn Eidsvåg, re-arrangere ens klær osv. Hands off hvis det er folk rundt! Det gjør bare du ser klosset og sosialt uvitende. Du bør virke uanstrengt, som om du ikke trenger å tenke på dagligdagse ting som det. Selv om du tenker: "Herregud, er ryggen min virkelig kløen!" - Ikke riper den til du er i privat. Det eneste unntaket er i bevegelse håret ut av øynene dine, men vær så snill, hvis dette skjer ofte, få en hårklipp!
 18. 18
  Et annet sentralt punkt er samtalen. Den viktigste regelen av å holde en stilig samtale er at mennesker med klassen ikke, under noen omstendigheter, starte et samtaleemne om seg selv. Ikke nevn selv før spurte (som du vil være hvis du spør først, så lenge folk du er med har grunnleggende sosiale ferdigheter. Hvis de ikke da heller sakte utdanne dem ved eksempel, eller unngå dem i fremtiden). Det er greit å snakke om deg selv hvis du blir spurt, bare ikke være den første til å bringe deg opp.
 19. 19
  Mest spesielt, ikke nevner ditt utseende. Dette er et tegn på usikkerhet. Hvis du finner deg selv ønsker å spørre om du hår er greit, hvis klærne passer greit, hvis etiketten kan sees, hva du bør gjøre med håret ditt - vennligst bite på tungen med mindre det er din beste venn. Diskutere ditt eget utseende er bare ikke gjort. Men hvis du er i mottak av et kompliment, kan du naturligvis smiler takknemlig og gi en ydmyk takk før du returnerer det positivt.

Tips

 • Du kan være en av dem som føler seg som en spion etter å ha sett en James Bond-film. Hvis dette gjelder deg, så den beste form for film å se for en kvinne håper å være classy er perioden dramaer: Gosford Park, Brideshead Revisited, noe Austen, etcetera. Denne artikkelen betyr ikke å si at alle bør sette på airs og handle som en forferdelig aristokratisk snobb - absolutt ikke! Men ser aristokrater flyte rundt på jakt glamorøse gjør underverker for holdning og tale - du ender filmen ønsker å være alt oppreist og riktig muntlig og anstendig, som bare kan hjelpe i ferd med å bli ladylike.
 • Husk at hensikten med å ville være stilig og fabelaktig er ikke å se fantastisk, får tonnevis av mannlig oppmerksomhet og drukner i partiet invitasjoner. En stilig kvinne er flink, sunn og vennlig, en fantastisk kvinne ser rent, ryddig og attraktivt uten å søke komplimenter eller avansement fra hennes utseende. Målet er å være deilig bare fordi det er godt og hyggelig å være så - for deg selv, snarere enn for menn eller dine venner eller rivaler. Det er ditt liv, og hvis du ønsker å bruke den til sitt fulle potensial, lære alt du kan, vær så god form som du kan, være så attraktiv som mulig, og være så elskverdig og verdig som mulig. Bare ved å bestemme seg for å være den kvinnen, er du allerede stilig og fabelaktig, og du må la det lyset skinne ut i verden og overbevise andre til å følge i dine fotspor.
 • Hvis du mangler inspirasjon, kan du finne en rollemodell å etterligne: en sterk, stilig, vakker kvinne som virkelig representerer kvinnelige livet på sitt beste. Perfekte eksempler ikke dukker opp i hverdagen media - ingen kunne noensinne tyder på at Katie Price var et lysende eksempel på classy kvinnelighet tross alt - men de er der ute. Slå opp Dr Beverly Crusher, CJ Cregg, Laura Roslin, Temperance Brennan, Mae C Jemison, dronning Elizabeth I, kaptein Kathryn Janeway, kaptein Amelia, Diana Prince eller Eowyn av Rohan.

Advarsler

 • Ikke bekymre deg om utseendet ditt. Ikke endre for andre. Hvis du tror du ser bra ut, så så lenge du er ren og anstendig, er det fint. Du kan se slik du vil. En dame er en dame i hennes gym klær, i en dress, i jeans eller i en frilly kjole. En dame er en dame med lyse blått hår, hvis hun ønsker å være. Det er din holdning, din vilje til å bli bedre og å være stilig som gjør deg til den du er. Du kan se slik du vil.
 • At alle kostnader, unngå å bli en snobb eller en vet alt. Selv om du nettopp har fått hovedpunkt av russisk politikk eller webside laging fra et anfall av forskning du har gjort, ikke skryte om det til venner eller prøve å presse det inn i samtaler. Vent med å bli spurt - de vil bli så imponert at du visste slike fascinerende ting hele tiden og aldri sagt et ord! Det gjør deg litt mystisk også, som er en klar ladylike kvalitet!
 • Tilsvarende gjør en intellektuell quip deretter kaste hodet bakover i falsk posh latter er ikke stilig. Det er veldig, veldig gauche. Men overraskende enkelt å gjøre ved et uhell. Det er også bra for å unngå å late til å gjenkjenne klassisk musikk / kunstverk / litteratur eller få på din høye hest om en sak som du faktisk ikke vet veldig mye om. Intellektuelle argumenter bare gjøre arguer ser ut som en poser. Bare bli med hvis du virkelig vet hva du snakker om.