Wkano

Hvordan å være moteriktig på et pool party

Sommeren er tiden for pool parter! Nå, hvordan du ser bra ut for en pool party? Følg disse trinnene for å være en bading skjønnhet på kort tid!

Trinn

Hvordan å være moteriktig på et pool party. Bære en søt strand bag, striper eller polka-prikker er best.
Hvordan å være moteriktig på et pool party. Bære en søt strand bag, striper eller polka-prikker er best.
 1. 1
  Bære en søt strand bag, striper eller polka-prikker er best.
 2. 2
  Sett på en bikini eller badedrakt som ser bra ut på deg (det er ingen skam i seg enten type!)
 3. 3
  Ha en funky strandhåndkle å ligge på og gjøre det helt store, som andre folk kanskje ønsker å chatte og sitte på din håndkle!
 4. 4
  Dekke opp med sommerlige lag. Prøv en søt skjørt / wrap eller korte shorts i løpet swimsuit.You din kan også prøve en liten bolero eller streng toppen over badedrakten.
 5. 5
  Sett på noe vannfast mascara hvis du vil.
 6. 6
  Pass på at du barberer før du går!
 7. 7
  Få sommerlig strand hår ved å oppmuntre naturlige bølger. Ta en dusj, satt i litt hår gel eller hårspray, og knuse din hair.You kan også få curl krem.
 8. 8
  Accessorize! Prøv å unngå løs smykker, though. Du ønsker ikke det å falle av... Prøv noen glitrende hårspenner, øredobber (studs! Du vil ikke at de setter seg fast i noe), og noen andre smykker som du ikke har noe imot å få wet.Big armbånd er kjølig (men de kan falle av!)
 9. 9
  Ha en varm par nyanser! Prøv å bruke noen designer solbriller hvis du har penger. Hvis ikke, er det få litt billigere etterligninger av den virkelige avtale på Walmart.Always store, chunky seg.
 10. 10
  Ikke glem solkrem! Prøv en spray på, de går på enklere og gi huden en fin shimmer / shine Noen ganger kan en duftende solkrem som kokos kan være morsomt, og vil være hyggelig lettelse fra den vanlige lukten!.
 11. 11
  Bruk en søt par flip-flops.
 12. 12
  Sørg for at alt (badedrakt, solbriller, håndkle, strand bag, neglelakk, smykker og flip-flops er alle i lyse, sommerlig og funky farger. Du vil være en total strand babe!
 13. 13
  Kom deg ut der og sosialisere!

Tips

 • Du kan fortsatt nippe til en kald drikke for å holde deg hydrert, though!
 • Hvis du har lyse huden og du tenker på soling, DO NOT! Å gå til en tanning salon enda en gang øker sjansene for å få hudkreft x2. Ikke bruk tanning olje heller. Prøv å sette solkrem på de fleste ganger at du forlater huset i sommer (se etter en med en SPF faktor på ca 15 eller mer). I stedet for følelsen bummed ut at du ikke kan tan, tror i stedet for hvor smart du blir i å gjøre kloke valg i ikke å måtte få hudkreft og har føflekker kuttet (tro meg, jeg har vært der, og det er ikke morsomt).
 • Lyse, sitrus farger er alltid flott for sommeren.
 • Hvis du ønsker å bruke parfyme, velger blomstrete eller sitrusmarninert dufter. Helt sommer!
 • Spis før du kommer. Du ønsker ikke mat i tennene.