Wkano

Hvordan å vokse og holde emo hår

Hvis du er emo, trenger du image - og har dårlig eller svært kort hår er ikke akkurat det du trenger. Denne artikkelen vil gå gjennom alt du trenger å vite om emo hår, vedlikeholde den, styling det og hva du bør gjøre mens vokser det ut.

Trinn

Hvordan å vokse og holde emo hår. Hvis håret ditt er veldig kort, og du ønsker å vokse emo style håret, så rett og slett ikke få det klippet kort igjen fra nå av.
Hvordan å vokse og holde emo hår. Hvis håret ditt er veldig kort, og du ønsker å vokse emo style håret, så rett og slett ikke få det klippet kort igjen fra nå av.
 1. 1
  Hvis håret ditt er veldig kort, og du ønsker å vokse emo style håret, så rett og slett ikke få det klippet kort igjen fra nå av. De første to månedene kommer til å være en smerte fordi du ikke vil være i stand til å gjøre håret ditt ser at emo. Men som det vokser hår og samler det i den retningen du vil, mot enten øyet.
 2. 2
  Når pannelugg når 3/4 av veien ned pannen din, gå til en frisør som ser profesjonelt, og få det tynnet ut og få den trimmet slik at den vil vokse i riktig form.
 3. 3
  Etter tre måneder håret bør begynne å være gjenkjennelig som en emo frisyre. Fra nå av, gå til frisører hver måned for å få det tynnet ut og ledet inn i stilen
 4. 4
  Gode ​​emo frynser ferdig på neseborene og noen av de bedre stiler har sider som er også lang. Når håret når sitt ønsket lengde (vanligvis etter 9-12 måneder begynner å vokse ut av det) få det trimmet og tynnet ut hver måned. Se nedenfor for å opprettholde tips.

Tips

 • Bruk voks å style baksiden av håret ditt hvis du spike det, er hårgelé ikke så god og kan forårsake flekker hvis du er i konstant kontakt med huden. Wax er sterkere og bedre for lange frisyrer. Ikke påfør gigantiske klatter heller.
 • Etter å ha vasket håret med en god fuktighetsgivende shampoo, bruke en permisjon i conditioner å hindre håret fra å bli skadet.
 • Ikke voks håret mot hodet ditt, kan dette føre til spot-problemer.
 • Rette håret hvis det er naturlig krøllete, og bruke serum som gir håret en glans og holde det fuktig.
 • Ikke blekemiddel håret, spesielt hvis du har planer om å dø den annen permanent farge i fremtiden. Bleach gjør håret sprøtt og dette er usunn.
 • Hvis du har farget hår, er håret mest sannsynlig en litt tørr. For å beskytte håret, vaske håret bare tre ganger i uken. Deep conditioning kan seriøst falme farget hår, så i stedet (dette høres ekkelt men er virkelig gjør underverker) satte majones blandet med olivenolje over hele håret, pakk den opp i plastfolie, sitte i 2 timer, skyll og voila! Håret ditt er utrolig myk og silkeaktig. (Hva alle emos vil ikke sant?) Hele Målet er å skape en * mystisk * look.
 • Ikke vask håret for mye, kan dette tørke den ut.

Ting du trenger

 • Combs
 • Hair rette strykejern
 • Fuktighetsgivende sjampo og leave-in conditioner
 • hårvoks: bedre å sikkerhetskopiere gre håret
 • Serum som kontrollerer håret til å være rett og skinnende. Du bør bruke disse til å style den lange deler av deg håret etter rettingen