Wkano

Hvordan tjene penger som en tenåring jente

Noen gang ønsket å tjene penger raskt? Du kan kjøpe hva du vil med pengene dine, så her er noen måter å rake i noen store penger.

Trinn

Hvordan tjene penger som en tenåring jente. Gjør verftet arbeid.
Hvordan tjene penger som en tenåring jente. Gjør verftet arbeid.
 1. 1
  Barnevakt. Dette høres ut som en gitt, gjør det ikke? Vel, ta en barnevakt klasse på ditt lokale sykehus eller rekreasjon sentrum. De er vanligvis en dag bare, og da får du et sertifikat. Flere mennesker vil ønske å ansette deg hvis du har blitt opplært til å håndtere ulike situasjoner, fører til en større lønn.
 2. 2
  Gjør verftet arbeid. Klippe plener i sommer, måke snø om vinteren, går rake i høst, og anlegget på vårparten. Charge 5€ en time å begynne med, og jobbe deg prising høyere med om lag 0,50 cent som du blir mer populært med arbeidet ditt. Tenk: Hvis du jobbet fire timer, vil du få 15€ 0,00. Gjør at hver dag i en uke? Du gjør 105€ 0,00.
 3. 3
  Selge hjemmelaget smykker, hold et håndverk rettferdig, eller lage din egen merkevare makeup og selg det. Selg alt 5€ 0,00 til 15€ 0,00, og du kan ikke lastes. De fleste av oss har mange ting bare legging rundt vi ikke bruker, at noen andre kunne. Lag dine egne enkle lipgloss og selg det! (Mix vaselin og en ganske farget øyenskygge. Bam! Du har lipgloss).
 4. 4
  Vask biler med så mange venner som du ønsker eller til og med selv! Har bilene i oppkjørselen din trekke inn i garasjen og spørre folk du kjenner til å vaske bilene sine. (Start 5€ 0,00 liten bil, 10€ 0,00 medium bil, 10€ 0,75 stor bil. Hvis du skulle vaske en av hver størrelse, kan du gjøre 15€ 0,75 per dag. Søt! Hvis du har gjort så mye, etter bare en uke, vil du ha gjort 110€ 0,25!)
 5. 5
  Vask og gå hundene med dine beste venner! Det kan bli vått og rotete, skjønt, så slitasje tee skjorter og gamle jeans. Du kan også tilby å kjæledyr-klokke for folk når de går på ferie, de fleste vil betale deg når du kommer tilbake uansett. Avhengig av hvor lenge de er borte for, kan du rake det i rask.
 6. 6
  Kjøp noen mote mønstre i din lokale stoffet delen av en butikk som Wal-mart. Selv om du ikke syr mye, praksis med veibeskrivelse inne. Erstatte stoffer med dine favoritter. Selge dem priset som du kan ved et verft salg.
 7. 7
  Donere klær! før du går skolen shopping neste år, eller til og med denne helgen, donere en pose med klær. Avhengig av kvalitet og mengde, kan du gjøre om 30€ 0,00 til 190€ 0,00!
 8. 8
  Pusse opp soverommet. Hvis du planlegger å selge din gamle møbler, ta den med til en lokal bonde butikk, eller en butikk som vil gi deg en del overskudd for sjenerøse donasjoner.
 9. 9
  Få alle vennene dine sammen og gjøre en klær-swapping fest. Du kan enten holde en "fashion show" for de yngre barna i nabolaget, eller du kan selge dem på et garasjesalg.
 10. 10
  Få en jobb. Hvis du er gammel nok, bare få en jobb et hyggelig, lønner det rettferdig. Sjekk hos din lokale Maverick bensinstasjon. På noen, hvis du jobber der, får du gratis gass! Men, husk, avhengig av størrelsen på byen, kan noen bensinstasjoner lokke i noen skumle mennesker!
 11. 11
  Gi makeovers, på en gratis helg for jenter i nabolaget ditt, hvis du er god på det! Du vil ikke tro hvor mye små jenter elsker det! Lad bare 5€ 0,00 for barn under 6, 5€ 0,00 for 7-10 barn, og 5€ 0,75 for eldre barn. Du kan ta mindre betalt hvis ønskelig. For guttene, gjør hårfarge ting (som, midlertidig spray farge håret blått. De elsker det.) LYKKE TIL!;] Kyss

Tips

 • Ikke betalt for mye til å begynne med, vil folk ikke ønsker å ansette deg!
 • Du betalt så mye som du føler du må. Det er opp til deg. Tenk på den prisen du vil belaste. Nå, finne du vil gjøre så mye hver dag i en uke. Nå, finne en måned. Legger opp pent, ikke sant?
 • Innlegg opp flyers bare i nabolaget eller i postkassene til folk du kjenner med mindre du har tillatelse til å gjøre noe annet.

Advarsler

 • Ikke vær frekk mot dine kunder, eller for krevende.
 • Hvis du ikke er erfaren, eller betalt for mye, kan du ikke leies mye.
 • Ikke overbook selv.