Wkano

Hvordan bli en fyr magnet


Å ha uflaks med menn? Er du en av disse damene med et rykk radar eller som stadig ender opp i vennen sone? Her er noen gode råd for disse type situasjoner.

Trinn

Hvordan bli en fyr magnet. Alle endringer du trenger å gjøre i livet ditt, få på veien til å gjøre disse endringene.
Hvordan bli en fyr magnet. Alle endringer du trenger å gjøre i livet ditt, få på veien til å gjøre disse endringene.
 1. 1
  Vær tro mot deg selv. Det er egentlig det viktigste stedet å begynne. Du må finne ut hvem du er og hva du vil. Hvis du ikke vet så ingen fyr på jorden vil vite heller, og hans beste gjetning kan være noe negativt. Han har kanskje rett.
 2. 2
  Alle endringer du trenger å gjøre i livet ditt, få på veien til å gjøre disse endringene. Vi har alle grunner til de tingene vi gjør og de tingene vi ikke gjør det. Hvis det er noe som holder deg tilbake, komme forbi det og komme videre med livet ditt. Du må være komplett før du går på jakt etter noen å kompliment deg.
 3. 3
  Kle på en måte som gjør at du føler deg. Noen kvinner føler seg mest trygg på en og. Andre kvinner føler seg mer trygg i jeans og en t-skjorte. Bruk det som gjør at du føler deg best fordi tillit alltid gjør du. Ikke gjør den feilen iført designermerker og tro at gutta er bare interessert i jenter som ser veldig "jentete". Noen gutter engang tenke en jente med en guttejente strek er ganske søt. Er du ikke god nok til at han skal like deg for den du er?
 4. 4
  Stol på loven om tiltrekning, men pass samtidig. Når du blir og ser deg selv, er du garantert å tiltrekke seg folk som ønsker hva du har. Det eneste problemet er at noen vil ønske å holde liv i deg, mens andre vil ønske å utnytte deg. Åpne dine øyne og ører, og det er ganske lett å si hvem som er hvem. Dette bringer deretter til neste trinn...
 5. 5
  Stol på instinktene dine, og være en tålmodig jeger. Aldri være i en hast. Vent til du har tilstrekkelig med data til å dømme noen før du gir dem for mye av din tid og oppmerksomhet. Dette er nyttig for warding av både rykk og gutta som vil sette deg i vennen sone (selv etter - hvis - de har ligget med deg). En fyr som trenger en ego mater spiller den moderne mannlige versjonen av Rapo spillet fra boken Games People Play. De forføre deg, og så plutselig hevder at de enten ikke ønsker et forhold, eller de bare ønsket å være venner. Uansett hvilken type kaste bort tid ego suckers du arbeider med, begge er dårlige nyheter. De ikke bare ta bort din tid og mental plass til å snakke med andre gutter, men de pleier å gjøre territoriale gester som holder andre gutta unna.
 6. 6
  Ikke la dine fyr venner røre deg for mer enn hilsen, avskjed og sporadisk klemmer i offentligheten. Gjør deg selv fysisk utenfor grensene til dem. Hvis de ikke tar poenget, og fortelle dem rett ut at PDA er for kjærester bare.
 7. 7
  Hvis en fyr er interessert i deg, så gjør han bevise det ved å delta i uansett nivå av offentlig aktivitet og hengivenhet er passende for din kultur. Hvis det betyr at han må sitte med foreldrene dine, må han gjøre dette før han kan komme for nær deg. Hvis det betyr å ta deg til kafeen for å sitte og chatte med felles venner, så det også. Å ha en ansvarlighet faktor for partneren din forbedrer ditt omdømme ved å vise at du har standarder og også viser folk at gutta er ikke redde for å bli sett sammen med deg. Menn trenger for å konkurrere. La dem gjøre det. Hvis de tror du er ikke verdt det, så vet du hva du har å gjøre med da.
 8. 8
  Sjekk din, holdning og ansiktsuttrykk. Sitte litt tid og har en av dine venner videotape en kveld med deg. Det vil være svært opplysende. Du kan være for prissy, eller du kan være for frumpy. Hva du ønsker å være, hvis du har tenkt å være en fyr magnet, er rimelig imøtekommende... sexy og likevel respektabel... huggable.
 9. 9
  Være velstelte. Du trenger ikke å ha den "perfekte" kroppen eller i ansiktet. De fleste mennesker har grunnleggende naturlig utstyr for skjønnhet bygget i. Selv om du har ganske alvorlig ser problemer eller forskjeller skjønt, kan du fortsatt være like sexy og huggable som media klone ved siden av deg hvis du lukter godt og ser ut som du legger litt tid og krefter inn i hygiene og stell.
 10. 10
  Ikke kall en fyr overdrevet, spesielt hvis du ikke er i et forhold med ham. La fyren ringe deg en gang. Hvis han er interessert eller verdt å forfølge, vil han. Selv om han er underdanig, han trenger fortsatt en sjanse til å være en mann.
 11. 11
  Tankene dine manerer. Du trenger ikke å være en total snerpete, men du trenger ikke å forlate plate på bordet når du spiser, tygge med munnen lukket, og se på folk når de snakker til deg.
 12. 12
  Se på gutta. Ser i øynene deres. Hvis de liker deg, de kommer til å være å prøve å fange øyet. Når du fange deres øyne, hold blikket litt lenger enn vanlig, og når du bryter øyekontakt, rødme. Gutta synes det er søt når du rødmer. Ikke bekymre deg hvis du ikke kan rødme skjønt.

Tips

 • Ikke dytt ham bort tenkning som vil gjøre ham Ønsker du mer, holde ham nær.
 • Være vanskelig å få, men flirty.If du vise at du er interessert i ham, vil han få ledetråder hvis han ikke være leken og fnise og le rundt ham
 • Vær deg selv! Ikke prøv å være noen som du ikke er.
 • Unngå å flørte altfor ofte - dette gir indikasjon på at flørting er det eneste du tenker på. Som de sier, "Less is more".
 • Hvis han har en kjæreste, back off. Hvis du liker ham mye, bør du respektere hans avgjørelser. Hvis han er en for deg, vil du få sjansen til slutt. Vær tålmodig.

Advarsler

 • Hvis han stiller deg spørsmål, ikke gabble på i evigheter. La ham snakke om seg selv også.
 • Ikke være fiendtlige, men på samme tid ikke være over-vennlig.
 • Ikke kle seg som en svært tilgjengelig person. Ikke vis for mye som du kan gi feil inntrykk av at du ber om nettopp det.
 • Pass på at du allerede vet hva slags fyr du ønsker å tiltrekke seg.
 • Spør fyren du liker ut med selvtillit.
 • Hvis en samtale er ubehagelig for deg, bare endre emnet for å sikre at det handler om ham.