Wkano

Hvordan være glatt med damene

For å bli glatt med kvinner du må ha tillit, utholdenhet, og en generell forståelse av hva en kvinne ønsker og hvordan de tenker. Det vil ta mye tid og praksis, men hvis du følger trinnene nedenfor, vil du være glatt snakker damene på kort tid!

Trinn

Hvordan være glatt med damene. Ha tillit til deg selv.
Hvordan være glatt med damene. Ha tillit til deg selv.
 1. 1
  Ha tillit til deg selv. En av de største attributter kvinner finner attraktive i et menneske er tillit. Tillit er grunnlaget for å være en dame mann så gjør deg klar.
 2. 2
  Ha en god sans for humor. Kvinner ofte ganger som gutta som har en.
 3. 3
  Vet hvordan man skal flørte med kvinner effektivt.
 4. 4
  Lær hvordan du kan forføre kvinner hvis de ønsket å være.
 5. 5
  Snakk med flere kvinner. Dette kan fungere for deg på flere nivåer!
 6. 6
  IKKE komme for nær for fort til ALLE kvinnelige! Gjør du det kan sette deg på en fast-track til hjerte-break.
 7. 7
  Ikke automatisk anta at du vil få noen. Dette vil gjøre deg virke grunt som du trodde du fortjener det fra alle kvinnene.
 8. 8
  Hvis hun slår deg ned det er greit, ikke bekymre deg, vil den rette komme rundt en dag.
 9. 9
  Prøv å se din beste, og prøve å lukte hyggelig også. Köln kan hjelpe. Dusj DAGLIG, børste ofte, bruke kremer hvis du har tørr hud, barbere hvis nødvendigvis.
 10. 10
  IKKE treffe en jente, vil ikke dette gjøre dem som deg, kan det gjøre henne miste respekt for deg! Dessuten er det ulovlig å treffe noen med mindre hvis det var selvforsvar.
 11. 11
  Aldri gjøre narr av psykisk utviklingshemmede eller homofile eller andre på noen måte. Det viser at du ikke bryr seg og ikke har et hjerte. Unngå å være en dust.
 12. 12
  Gi henne komplimenter på de små tingene. For eksempel måten håret ser ut, hva hun har på seg. Men ikke over det som det kan få henne til å føle litt ubehagelig hvis du prøvde for hardt.
 13. 13
  Vis interesser i det hun hører, til hva hun sier til deg. Meget viktig. Lytting ferdigheter er en av de tingene du må ha i å starte noe fint.
 14. 14
  Alltid være en gentleman. For eksempel, hold døren for dem, tilby å betale for deres regning på en middag dato, etc.
 15. 15
  Aldri gjøre noe hun ikke ønsker. Kvinner gir små hint så ikke stikk hånden på hennes private område. Så hold et øye med dem.
 16. 16
  Adore de små tingene og holde dem i tankene. Slik som hennes favoritt farge (uten å spørre, kan du merke dette en av fargen hun liker å ha det meste, fargene på hennes mobiltelefon, noen møbler osv.), hennes vanlige måten å elegant sveip håret ut av ansiktet hennes, etc., vil de legge merke til deg faktisk faller for hvem de er, og ikke for hvordan de ser ut.

Tips

 • Lytting, tillit og respekt. Disse tre tingene er generelt de viktigste egenskapene du trenger hvis du starter et forhold med en kvinne. Så ha dem er en god ting.
 • Gjøre de små tingene for henne. Hold døren, tilby å plukke opp sin fane, høflig og etc. Mange kvinner elsker det.
 • Gode ​​vitser eller noe som kan gjøre henne til å le i den positive måten er en god ice breaker i løpet av de pinlige øyeblikkene.
 • Prøv å være følsom når hun forteller deg om fortiden hennes.

Advarsler

 • Aldri de samme klærne to dager på rad. Jenter vil legge merke til og synes det er veldig skjemmende.
 • Respekterer dem.
 • Ikke prøv og handle kjølig. Noen damer liker det ikke.
 • Hvis du respekterer kvinner, gjøre en bevisst innsats for å unngå banning rundt dem.
 • Du er feit, du er stygg, eller andre frekke kommentarer = god måte å miste kvinner. Så fornærmelser er alltid en god måte å miste dem for godt.
 • Respektere en kvinnes grenser. Ikke gjør henne føler at hun er din eiendom, og hun må rapportere til deg hele tiden.
 • Ikke bli involvert intimt med en jente som har en kjæreste!
 • Hvis du ikke er den typen som kan trekke dette av, og du har et problem gjenoppfinne utseende / personlighet som sådan, så kanskje være en "ladies man" er ikke for deg.