Wkano

Hvordan være mystisk for en fyr

Hver mann liker en jente som er mystisk. Selv om dette ikke er din "type", prøve dette ut. Det er en veldig effektiv ting å gjøre, og hvem vet? Han kan også flørte / være mystisk tilbake...

Trinn

Hvordan være mystisk for en fyr. Ikke alltid være der.
Hvordan være mystisk for en fyr. Ikke alltid være der.
 1. 1
  Ikke alltid være der. Hvis du er sammen med ham 24/7, vil han enten tror du er en stalker eller du er patetisk. Dukke opp på forskjellige steder (overraske ham!) Og ikke følger ham rundt. Hvis han snakker til noen andre, ikke avbryte sin samtale.
 2. 2
  Late / være slu. Hvis du har en slu mistanke om noe på skolen (som et rykte, eller et nytt medlem av klassen), hint om at du vet noe. Dette vil gjøre ham fascinert av deg, og vil ønske å vite mer. På den måten vil han være jage deg, ikke omvendt. Pakket rundt lillefingeren...
 3. 3
  Plutselig har andre planer - Av og til. Noen ganger fyren kan endre sin samtale til noe som skjer på skolen, eller en hendelse han har med kameratene sine. Hvis han hint (som gutter er søppel på) at han kanskje ønsker du å komme, si at du har noe annet på. Men sier ikke dette hele tiden, for da vil han unngå deg: tror du er alltid utilgjengelig.
 4. 4
  En gammel koner 'trick. Har noen triks i ermet, som hvordan å fortelle om noen lyver, eller hvordan å gjøre dem falle for deg? Bruke disse på knuse din, gjøre ham interessert.
 5. 5
  Erte ham lett. Denne er liksom en for å sjekke han liker deg 'tips, en gammel koner' knep '. Hvis han bringer noe inn i skolen og er med deg, nick det midlertidig. Når han legger merke til det er borte, mystisk gjøre det vises i hånden (bringe den tilbake til ham). Hvis han ler, han bryr seg ikke og kan like deg, hvis han er alvorlig fornærmet, permittere. Du vil ikke at han avlyttet av dine påfunn.
 6. 6
  Nevn fremmede. Kan du tenke på noen virkelig kule ting du ønsker dine venner gjorde? Utgjør en person som har fantastiske kvaliteter (men ikke mer fantastisk enn deg, selvfølgelig) og fortell din knuse om ham / henne. Vær forsiktig så du ikke å vise frem, fordi dette vil gjøre deg alvorlig partisk. Ingen liker en skrytepave.
 7. 7
  Mob venner? Ikke alltid vært innhyllet i en gjeng kompiser. Hvis han noensinne ønsker å komme og snakke med deg at han kan føle seg sjenert, og kunne back off. Ikke forlat venner, bare ikke alltid være pakket i en klynge med dem.
 8. 8
  Tapper den på en kul måte. Når du er klar til å spørre ham ut, gjør det virkelig tilfeldig. Du vil se helt i kontroll - og liksom ikke plaget - og han vil sannsynligvis like dette. Fortsett å være rolig og kontrollert... Når du plutselig spør ham. Fører opp til dette selv. Hvis han avviser deg (som vanligvis er sjelden) ikke brast i gråt eller gå av i en sulk, slå bordene. Fortell ham: ".?. OK Hva med å gå ________________ på _______________ uansett om vettu, som venner Ingenting alvorlig romantisk, jeg lover!" -Smiler her-Han burde le av dette. Hvis han er enig, så flott! Du har fått deg en venn som en dato. Du vil begge elsker det.
 9. 9
  Være fantastisk, ellers kjent som deg selv. Du er hvem du er, og han er sikker på å elske det. Sørg for at du alltid være deg selv: morsom, glad og hensynsfull i så mange måter som mulig: la amazingness skinne gjennom! Forhåpentligvis vil han kanskje har lyst deg snart...

Tips

 • Vis godhet. Vær snill mot alle, fra de første årene til sjette formers.
 • Se din beste. Ikke den søvnige-head freak du er på en morgen (jeg bør vite!).
 • Ler mye. Le / fnise / chortle / latter så mye som du føler er nødvendig.
 • Være en dark horse. Ikke for mørkt skjønt, eller du kan bli en emo uten å vite det! Være mystisk og frekk, så denne artikkelen sa. Her er noen eksempler. "Hey there ________, gått ut med kjæresten din i det siste?" (Dette vil gjøre ham lurer på hvorfor du tror dette, og han vil spørre deg mer. Du kan føre inn på relasjoner med denne bekymringsløse hilsen) "Boy du ser hot i dag" (når han snur seg og spør deg hvorfor du sa det, si "Jeg snakket ikke til deg ______, ikke bekymre deg!") "Vel, tenkte jeg på hva du spurte meg, og svaret er OK." (Jeg elsker denne! Da vil han si "hva var det jeg spør du? 'Du sier" du ba meg om å gå ut med deg "så vil han si" jeg gjorde? "Du sier" vent, hva du sier til meg igjen? han vil gjenta "vil du gå ut med meg", så sier du 'sikker, greit for meg', og gå av).

Advarsler

 • Vær følsom. Når du ikke er følsom for ham at han kanskje tror du er en grusom tispe. Du ønsker ikke det, stole på meg.
 • Ikke gå over-the-top. For mye mysteriousness kan forvirre noen, og guttene kan ikke ta hint. FACT
 • Ikke diss hans kamerater, eller ting han liker. Hvis han fanger deg fornærmende hans venner han vil mislike deg litt. Hvis du fornærmer de tingene han liker mye, så det er bare ikke bra.

Ting du trenger

 • En varm gutt.
 • Coolness.
 • Hotness.
 • Calmness (yoga teknikker)
 • Likegyldighet.
 • Kontroll over samtaler og sånt.
 • Courage.