Wkano

Hvordan vekke jentene

Opphissende kvinner er en kunst. For å gjøre det riktig, må du finne den perfekte balansen mellom å være aggressiv og sjenert. Du må vite hvordan du skal ta en kvinnes kropp, og for å forstå hva hun vil --- og når hun ønsker det. Hvis du vil vite hvordan du skru opp varmen og slå en kvinne på, følger du disse trinnene.

Trinn

Hvordan vekke jentene. Lag en sexy atmosfære.
Hvordan vekke jentene. Lag en sexy atmosfære.

Sett stemningen

 1. 1
  Lag en sexy atmosfære. Hvis du oppretter en sexy atmosfære, vil jenta være slått på før ditt første kyss. Du bør sørge for at belysningen, lukt og lyder i sengen din er satt for romantikk. Her er hvordan du gjør det:
  • Har myk og sexy belysning. Når du går inn i leiligheten din, bør lysene allerede bli slått ned lav - bare nok for din dame å se deg, men ikke så lyst at hun føler selvbevisst. Tenn noen lys.
  • Ha en sexy-luktende leilighet. Hvis du vet at du skal ha en dame over på en spesiell kveld, åpne vinduene i løpet av dagen og la inn litt frisk luft. Noen mandig potpourri kan hjelpe din leilighet bli frisk også. Når damen kommer, casually lyse litt røkelse, eller sørge for at disse lysene er parfymert.
  • Spille sexy musikk. Din damen vil bli mer slått på hvis du slår på den rette musikken. Jazz kan gjøre henne føle seg sofistikert, og R & B kan sette henne i en sexy stemning. Uansett hva du velger, sørg for at du er tilfeldig om å sette den på, og spille det sakte.
 2. 2
  Ha sexy forsterkninger. Ditt hjem bør være forberedt på sexiness på forhånd, så stemningen kan bli varmt, og du kan unngå avbrudd. Her er noen viktige elementer for å alltid ha på lager:
  • Noe å drikke. Vær forberedt med rød og hvit vin og andre drikker som din dame kan gjerne. Sjansen er at du har kommet tilbake fra å drikke på en sexy middag dato, og å holde ting i gang, bør du alltid ha noe ekstra å nippe på bare i tilfelle.
  • Noe å spise. Hvis du trenger mer tid til å varme opp for å komme til soverommet, kan dele en sexy snack hjelpe sette stemningen. Være forberedt med sexy mat som druer, jordbær, ost og kjeks eller sjokolade. Unngå å spise noe fet eller stekt som kan gi deg gass, som vil definitivt ikke være en sving på.
  • Noe å rydde opp med. Hvis du planlegger å gjøre den gjerning, har et rent håndkle og frisk såpe for jenta din, så du trenger ikke slå henne ved å gi henne en våt, moldy håndkle.
 3. 3
  Ha en sexy hjem. Jobbe så hardt du kan for å ha et hjem som vil slå damene på umiddelbart. Ditt hjem skal være presentabel slik at jenta ønsker å driste seg inn på soverommet. Slik gjør du:
  • Være ren. Dette er den viktigste delen av å sette stemningen. Skjul din skittentøy, rense alle overflater i hjemmet ditt, og absolutt sørge for at du ikke har en sotete bad. Din jente skal være så behagelig som mulig før hun kan være klar for action.
  • Være moteriktig. Ditt hjem trenger ikke å være verdt en million dollar for å slå en dame på. Har classy tre eller skinn møbler, noen fine malerier, og et godt stereoanlegg for å vise kjæresten din at du bryr deg om dine omgivelser. Unngå masse bilder av deg og dine ex-kjærester.
  • Ha en sexy seng. Rense ark og dekker, har fine, myke puter, og en ren nattbord. Dette er tiden for å sette bilder av deg og moren din så langt unna som mulig. Jenta skal føle seg komfortable kose seg i din dekker å være klar for kroppen din.

Har utrolig forspill

 1. 1
  Gjør føler hennes komfortabel. Når du har satt den rette stemningen, bør du begynne å slå din jente på ved å gjøre henne føle seg hjemme. Hvis hun er avslappet, hun er mer sannsynlig å hekte. Her er hvordan du gjør det:
  • Henge opp sin frakk og ta henne har av seg skoene. Hun vil føle deg mer rolig når hun gjør.
  • Tilby henne en drink. Ikke tving henne til å drikke, men helle henne et glass vin hvis hun ønsker en. Hvis hun drikker, bør du drikke også, så hun ikke føler selvbevisst.
  • Gi henne komplimenter. Gjøre kvinnen føler seg bra ved å la henne få vite hvor mye du liker henne. Fortell henne hvor flott hun ser ut, hva en fantastisk tid du har, eller hvor mye du elsker måten hun ler.
 2. 2
  Røre henne i sexy måter. Når damen er avslappet, vil hun at du skal komme nærmere henne. Ikke vær sjenert - sidle opp ved siden av henne og begynner å berøre henne på subtile måter å initiere forspill. Her er hvordan du gjør det:
  • Sitte ved siden av henne og la bena touch. Legger armen rundt henne. Hvis hun er virkelig inn i det, begynne å spille med håret sitt.
  • Hvis hun har på seg dangly øredobber, hold en i hånden og si hvor mye du liker det mens fingrene børste mot hennes øreflippene.
  • La hendene beite, og selv holde henne i hånden og kjærtegne fingrene hvis hun vil at du skal.
  • Gi henne en sexy massasje. Massere skuldrene hennes, hennes korsryggen, eller til og med hennes biceps. Dette vil sikkert slå henne på og hjelpe henne slippe løs.
 3. 3
  Kiss med lidenskap. Kyssing er den første store trekk du vil gjøre, og du må få det riktig hvis du ønsker å ta natten til neste nivå. Å være den perfekte kysser, må du finne en uimotståelig kyssing stil. Her er hvordan du gjør det:
  • Vær forsiktig. Kysse henne forsiktig i starten, uten å bruke for mye tunge. Lett beite leppene, og sakte berøre tuppen av tungen din til hennes. Hvis hun er mottakelig, bevege tungen dypere inn i munnen hennes, men ta det sakte.
  • La henne ønsker mer. Ta pauser fra kyssing til å låse øynene, børste tilbake håret, eller å begynne å kysse henne forsiktig på nakke av halsen eller skuldrene. Ikke bare kysse uten å stoppe i timevis på slutten. Hun vil enten gå lei eller bare vil være oppbrukt.
  • Vær mer aggressiv med dine innslag. Mens du kysser henne, beveger hendene ned kroppen hennes til å forsiktig berøre hennes midje, brystene, eller hennes indre lår. Sørg for at hun er komfortabel med din nye trekk.
 4. 4
  Begynn å ta av deg klærne. Når kyssing blir varmt og tungt, er det på tide å begynne å fjerne klærne dine slik at du kan få det på. Hvis du vil angi tonen for hot sex, må du ta av deg klærne på riktig måte. Slik gjør du:
  • Ta din jentas skjorta først. Forsiktig legger hendene sine under skjorte og skli den av over hodet hennes. Hvis det er en button-down skjorte, sakte knepper den og kaste den til side.
  • Deretter ta av dine egne skjorte. Ikke ta av alle klærne først. Dette kan freak en jente ut og vil gjøre henne tror du er for aggressiv. Ta den tiden du trenger.
  • Når skjortene dine er av, fortsetter kyssing, men ta av jentas BH etter en stund. Obs hvis låsen er foran eller bak, og prøver å være glatt om å ta den av. Ikke vær vanskelig og lage vitser om hvordan du ikke har gjort dette på en stund, eller hvor umulig det er å ta av seg BH. Dette vil bare slå henne og vil gjøre at du ser uerfaren.
  • Forsiktig berøre jente over undertøyet hennes. Dette vil gjøre henne vil at du skal ta av henne skjørt eller bukser. Hvis hun har på seg bukser, sakte trekke dem ned. Hvis det er et skjørt, skyv den ned over bena.
  • Ta av deg buksene, eller vente for henne å ta dem av om hun er komfortabel med det. Nå som du er både ned til undertøyet ditt, hvis dere begge er villig, er det på tide å begynne å forberede for sex.

Har de riktige trekkene i soverommet

 1. 1
  Vær tydelig om å ha sex. Selv om det kan være lurt å hoppe til konklusjoner når du er både i undertøyet ditt, er det viktig å gjøre det klart at du skal ha sex, så ting er ikke vanskelig og det er ingen misforståelser. Her er hvordan å gå forbi det hinderet:
  • Si: "Er du klar?" eller "Vil du til?" Gjør det klart at du ønsker å ta det til neste nivå.
  • Hvis hun er enig, være forberedt med en kondom. Være glatt om å sette den på, og prøver å være så effektiv som mulig slik at du ikke drepe stemningen.
 2. 2
  Slå jente på så mye du kan før sex. Menn er ofte klar for sex før kvinner, og selv om du har hatt noen flotte forspill, må du bruke mer tid på jentas kropp før du begynner å få den på. Her er hva du skal gjøre:
  • Kjærtegne og kysse hennes kropp - alt over. Kysse nakken, skuldrene, brystene, magen og innsiden av lårene.
  • Fortell henne hvor mye du liker henne. Hviske noen linjer om hvor sexy kroppen hennes er, eller hvor mye elsker en viss del av henne.
  • Trykk hennes kjønnsorganer forsiktig. Du kan erte henne litt ved å berøre henne og deretter bevege hånden din et annet sted for en liten stund - dette vil forlate henne ønsker mer. Når hun er klar for samleie, bør du gå for det.
 3. 3
  Finn din seksuelle stil. Det er mange måter å ha god sex, og når du starter, må du føle deg ut din kvinne for å se hva hun er komfortabel med og hva hun er inn. Her er hvordan du får en følelse for din seksuelle stil med din nye partner:
  • Prøv forskjellige posisjoner. Start med å være på toppen og se om hun liker å være på toppen eller engang å ha sex i en mer opplevelsesrik måte. Ikke prøv noe så gal i begynnelsen - få en god rytme i gang før du får kreativ.
  • Se om hun liker å være forsiktig eller aggressiv. Prøv noen lys biting eller noen intense innslag for å se om hun gjengjelder. Noen kvinner liker å være morsom og aggressiv, men venter på deg til å få flytte. Men hvis hun liker å være forsiktig, så ta deg god tid, og holder henne lett.
  • Prøv dirty talk. Dirty talk er ikke for alle, men hvis damen er inn i det, kan det gå langt i å slå henne på. Fortell henne hva du gjør med henne, hva du ønsker å gjøre med henne, og kompliment hennes kropp. Hvis hun ikke gjengjelde, tone det ned.
 4. 4
  Fullfør sterk. Begge parter skal føle seg fornøyd etter din tid sammen, og før du er ferdig, bør du sørge for at damen har en god tid. Her er noen måter å fullføre sterk på soverommet:
  • Husk at mange kvinner ikke orgasme av sex, så hvis hun ikke orgasme, røre henne før hun gjør.
  • Når du er ferdig, ikke umiddelbart går ut av rommet eller hoppe i dusjen. Ta deg tid til å bli i sengen og kjærtegne dame og fortelle henne hvor flott det var.
  • Ikke bli skuffet. Hvis damen ikke nå henne klimaks, eller hvis du orgasmed tidlig, ikke mist motet. Dette skjer oftere enn du tror, ​​og håndterer det med ro vil vise henne at du er trygg på hvem du er.
 5. 5
  La henne ønsker mer. Når du har pakket opp ting på soverommet, er det et par ting du kan gjøre slik at jenta ønsker å sove med deg igjen, enten det er senere samme kveld, eller senere denne uken. Her er hvordan du avslutter ting på en god note:
  • Tilby å dusje sammen for å vaske av. Hvis hun kamp, ​​kysse henne forsiktig mens du er dusjing.
  • Ikke bli reservert etter at du har sex. Du bør gi din dame litt plass, men vis at du er den samme morsomme, fantastisk fyr hun kliner med timer siden.
  • Fortell henne at du hadde en flott tid, og vil gjøre det igjen snart. Når hun forlater, gå henne ut som en ekte gentleman. Sett strøk på henne, kjøre henne hjem eller ringe henne en drosje, og kysse henne på døren.
  • Spill det kult. Ikke si: "Når kan vi koble opp igjen?" I stedet, bare fortell henne at du hadde en flott tid, og at du vil ringe henne snart.
  • Gjør tror henne om å trekke opp med deg. Når hun er borte, vil en og annen sexy teksten minne henne på den varme tiden hun hadde på soverommet. Hvis du er glatt om disse milde påminnelser, vil hun være som ønsker mer raskere enn du kan fylle opp igjen på røkelse og stearinlys.

Tips

 • Hvis du orgasme for tidlig, ikke opptre som en stor, flau rykk. Spille den av og forsiktig be om unnskyldning, men ikke gjør et stort nummer av det.
 • Deling er omsorg. Gi din dame så mye kjærlig som hun gir deg. Fokusere på å gjøre henne føle seg bra.

Advarsler

 • Ikke noen gang presse en kvinne til å ha sex med deg. La henne ta avgjørelsen. Hun skal aldri angre på å gå til sengs med deg.
 • Bruk kondom for å unngå kjønnssykdommer. Du bør alltid bruke kondom hvis du sover med noen for første gang. Ikke overbevise en kvinne om at sex blir bedre uten én - det er rett og slett farlig og kan forlate deg med en sykdom.