Wkano

Hvordan unngå å bli sett på som lett

Å være "lett" kan noen ganger føre unge, uskyldige jenter til å bli hatet av sine venner, bekjente, og generelt noen. Det er ikke attraktivt heller ikke noe å være stolt av.

Trinn

Hvordan unngå å bli sett på som lett. Kjenner du blir oppfattet som å være enkelt.
Hvordan unngå å bli sett på som lett. Kjenner du blir oppfattet som å være enkelt.
 1. 1
  Kjenner du blir oppfattet som å være enkelt. Hvis du finner deg selv å sove med mange menn, er dette problematisk.
 2. 2
  Hold dine relasjoner konfidensiell. Sjansen er har en tendens til å skryte om dine møter med det annet kjønn. Stoppe det. Gode ​​jenter ikke kysse og fortelle. Bare fordi du diskutere det mer kan gi folk inntrykk av at du får rundt. Snakk om andre ting enn seksuelle interesser eller detaljer om ditt kjærlighetsliv.
 3. 3
  Unngå dating eller hook ups med folk som er i din krets av venner, kolleger, skole eller mennesker som deler en rekke felles venner. Selv om du ikke snakke om sexlivet den andre personen kan. Hvis du ønsker å holde sexlivet ditt private bør du date folk vennene dine ikke kjenner.
 4. 4
  Vurdere hvorfor du får den negative oppmerksomheten. Er oppmerksomheten stammer fra kommentarene du gjør, hvordan du ser, hvordan du opptrer rundt medlemmer av det motsatte kjønn, etc. forvirre Noen mennesker seksuelle utnyttelser med popularitet eller kjærlighet.
 5. 5
  Snakk med en profesjonell hvis du har en historie med misbruk. Mange handle ut seksuelt etter misbruk. Hvis du snakker med noen når dårlig oppførsel starter du stå en god sjanse til å korrigere adferd før det begynner å ødelegge relasjoner. Du kan bli overrasket over å finne ut hvor mange av din oppførsel er typiske og kunne lære skritt for å unngå å fylle følelsesmessige tomrom med sex.
 6. 6
  Vurdere en endring av venner. Hvis vennene dine anses lett eller oppfører seg dårlig kan det være lurt å omgi deg med venner med mindre kontroversielle omdømme.
 7. 7
  Få en makeover, men ikke bare fysisk. Prøv en mental makeover. Slutt å tenke på deg selv som en del av underholdningen. Begynne å se i speilet og ringer deg selvtillit vakker. Det er slik moro og interessant, noe som fører til underholdning, til å være deg selv, men tror ikke på deg selv som noe folk bruker og taper. Stopp iført avslørende klær, playboy bunny emblemer, og blonder. Det er ikke en forbrytelse å dekke opp. Bære hva du er komfortabel, trygg og god følelse i, men hold deg unna klær som viser cleavage, shorts og skjørt som er for korte, og klær som er altfor stramt.
 8. 8
  Ikke vær altfor flørtete med alle menn du møter, spesielt tatt seg. Ingenting er verre enn å ha sinte kjærester spre virksomheten din om. Vær vennlig og snill, og holde flørting som sådan.
 9. 9
  Endre crappy holdning. Du er ikke verdiløs. Folk bare hater deg på grunn av hvordan negative du behandler deg selv. Glem fortiden, se inn i fremtiden. Du er din egen jente. Du trenger ikke en mann for å være verdt noe. Stol på nære venner, men aldri klynge. Være hvem du er på innsiden. Grave dypt. Les bøker, prøver å gjøre det bra på skolen, plukke opp en hobby. Ta kunst klasser. Du er i stand!
 10. 10
  Bare husk. Du er ikke der for gutta. Du trenger ikke dem, og du vil aldri. Ikke la folk presse deg rundt eller gå over deg. Finn kjærligheten innenfor dine venner, hvis du kommer eller kom fra et ødelagt hjem.
 11. 11
  Hold deg unna narkotika, alkohol og tilfeldig sex. Legemidler vil ikke gjøre deg noe godt, og alkohol bør ikke holde deg fra å huske hva du gjorde i går kveld. Engasjere seg i sex når du er klar, og ikke hoppe til konklusjoner. Sørg for at partneren din virkelig elsker deg, og du virkelig elsker dem, og at du bare kan være deg selv rundt ham eller henne.

Tips

 • Du er en person. Ikke et objekt. Du er i stand til å være intellektuell, dyp, smart, etc.
 • Det er en forskjell mellom sex og kjærlighet.
 • Gutter er ofte usikre og vil excoriate seksuelt frigjorte kvinner, mens modne menn setter pris på kvinner som er komfortabel med kroppen sin.
 • Du kan være morsomt, like-stand, og original. Bare vær deg selv. Ikke vær hva du tror folk vil at du skal være, fordi du mest sannsynlig veldig galt.
 • Folk kan være veldig fordømmende og grusom. "Friends" kan slutte å snakke til deg på grunn av sine egne smålig usikkerhet. Hvis de ikke liker deg fordi du prøver å finne deg selv, finne nye venner som vil oppmuntre og støtte deg.
 • Mange gutter liker enkle jenter.

Advarsler

 • Flørting alene gjør ikke noen et ludder, og være forsiktig med hvem du merke som et ludder. Det er ikke en slags sikt. Vurdere å slippe det fra vokabularet ditt.
 • Folk kan prøve å utnytte deg. Ikke la dem. Ikke. Du er i stand til dette.
 • Etter en endring av holdning og utseende, kan folk fortsatt avvise deg. Prøv å bytte miljøer, starter friskt. Hvis ikke, ikke bekymre deg. Folk vil vokse på deg. Det blir bra.
 • Vær forsiktig med dine kvinnelige kolleger. Pass på at du ikke bære ting ut av komfort-sonen, eller du vil se nervøs. De bruker øynene til å foreta vurderinger, også, så ikke gi dem noe å tenke på. Mange ganger, vil frenemies har du "vær deg selv" slik at de kan ha mindre gutta komme opp til dem plager dem. Ikke være den ene.