Wkano

Hvordan takle å være liten

Noen mennesker liker ikke å være liten. De blir plukket på eller mobbet, men noen elsker å være liten! Hvis du ikke liker å være liten, her er hvordan å takle det.

Trinn

Hvordan takle å være liten. Godta at du er liten, og ikke la det plage deg.
Hvordan takle å være liten. Godta at du er liten, og ikke la det plage deg.
 1. 1
  Godta at du er liten, og ikke la det plage deg. Alle er forskjellige, og dette er hva som gjør deg unik.
 2. 2
  Spis rikelig med sunn mat hvis du fortsatt vokser. Unngå brus og drikke melk i stedet. Det hjelper med den voksende prosessen.
 3. 3
  Unngå å bli mobbet på skolen for å være liten. Du bør fortelle noen om det som en nær venn, en lærer, sjefen din eller foreldrene dine.
 4. 4
  Forstå at, generelt, noen høye folk er små-minded og liker å nyte fordelene av å være høy, så mye at de senteret sitt perspektiv av noen basert på høyden sin. Noen ganger hjelper det å forklare dette rolig til noen som mobber deg.
 5. 5
  Trene med vekter. Dette kan hjelpe deg å bygge muskler, og hjelper deg til å ikke fremstå som liten. Bygge muskler er bedre enn å bygge fett.
 6. 6
  Forstå at det å være liten er ikke problemet. Folks reaksjoner kan være problemet, kan helseproblemer være problemet, kan butikker som ikke bærer riktig størrelse være problemet, følelsen dårlig fordi du er liten kan være problemet. Ikke klandre din størrelse du er ikke problemet.
 7. 7
  Bære deg godt og være stolt. Finn et bilde av deg selv i tankene dine at du liker, og huske det. Går med tillit. La deg slappe av, ta opp plass, la armene svinge fritt. Velg en stil du liker og tar stolthet i utseendet ditt. Lær å danse, gjøre yoga, osv. Snakk med folk ansikt på. Ikke vær redd for å se dem i øynene og smil.
 8. 8
  Fokuser på et talent. Hvis det er noe som du utmerke seg på eller har et talent, fokus på det. Fortsette å jobbe hardt på ditt talent og folk vil kjenne deg igjen for det og ikke høyden din.
 9. 9
  Finn et godt eksempel mange korte folk har gått på å være store helter og ledere.

Tips

 • Hvis voksne klappe deg på hodet. Smile og svært forsiktig be dem om ikke å gjøre det fordi den søl håret. Smiler søtt. Du må kanskje minne dem et par ganger.
 • Det er best ikke å slåss med en mobber / mobberne med mindre du er god på, karate, etc. En annen faktor kan være når de er større og sterkere enn deg.
 • Det er fordeler med å være kort tro det eller ei. Faktisk, i noen idretter spillere som er kortere kan ha unike fordeler. For eksempel i boksing og bryting, konkurrenter som er en forkortelse for sin vektklasse tendens til å ha mer fysisk styrke enn høyere motstandere fra samme vektklasse, selv om dette kommer på bekostning av rekkevidde. Også, til profesjonelle vektløfting som er korte pleier utmerke seg på grunn av deres blir mindre spaker, noe som gjør for mer effektive heiser. Som et annet eksempel idretter som kunstnerisk gymnastikk tendens til å favorisere mindre konkurrenter på grunn av deres lavere tyngdepunkt som gir dem bedre balanse og kroppsvekt-manipulere evne. Noen mennesker er kortere enn andre, men hvis du er plaget av det, ikke la det komme til deg! Det er det viktigste
 • Skryter av å være i stand til å passe i små rom.
 • Kle deg for å se høyere Selv om dette ikke bør være det eneste alternativet, hvis du bare ønsker å være en titt litt høyere, slitasje hæler (Hvis du er en jente, og har gode ankler) Også, hvis du er kort, holde seg borte fra ting som lange skjørt som går ned til anklene. En kortere skjørt fungerer godt! Husk skjønt, bør du ikke å fullstendig endre rundt hele garderoben!
 • Hvis du gjøre for å spise mer ikke spiser for mye som du kan bli eller overvektig snarere enn høyere. Ingen liker å være korte og butte!

Advarsler

 • Noen mennesker kan gjøre kommentarer om høyden din, men ikke bekymre deg bare le av det ikke bli fornærmet fordi det vil bare gjøre ting verre, og hvem vet de kan slutte å gjøre narr av deg hvis du bare ignorere kommentarer.
 • Hvis du er, ikke fortvil. Du vil høyere.