Wkano

Hvordan du ser din beste løpet gym klasse

Vil du lære hvordan du ser din beste løpet gym klasse? Denne artikkelen kommer til å lære deg hvordan. Innen du er ferdig å lese den, vil du ha nok kunnskap til å feie gjennom gym klasse i en lek, mens du ser varm og god følelse om deg selv.

Trinn

Hvordan du ser din beste løpet gym klasse. Arbeidet med håret ditt.
Hvordan du ser din beste løpet gym klasse. Arbeidet med håret ditt.
 1. 1
  Arbeidet med håret ditt. For å se varmt i gym klassen du må ha god jakt hår. Prøv en høy eller lav hestehale. En annen god jakt stil for gym er å flette håret tilbake. For en hestehale, bære en kul ser hodebånd som passer din gym antrekk. Eller hvis du gjør en flette, og bland den opp. En dag gjør en fishtail, og en annen dag gjør en fransk flette. Selv om din i gym klasse, betyr det ikke at du ikke kan gjøre håret ditt ser bra ut. Men prøv ikke å ha håret ned, det ser rotete og ukontrollert, og de fleste gutter ville heller se håret opp. Det viser at du har en avslappet, atletisk type side til deg.
 2. 2
  Tenk makeup. Det er egentlig ikke mye du kan gjøre med dette her. Under gym, du kommer til å svette hele din makeup av, og du ikke vil at den skal kjøre nedover ansiktet. På et treningsstudio dag, det er i din beste interesse at du lar din makeup lys, og vask den av før gym, og deretter ta med makeup tilfelle med deg slik at du kan gjøre det om igjen etter gym.
 3. 3
  Bruk de riktige klærne. Hvis du ønsker å se bra ut i gym klasse, prøve seg korte shorts. Den beste form er de med en nylon linning. For en topp, bare bære en t-skjorte. Du kan være morsomt med det selv, for eksempel: zebra print shorts, og en limegrønn t-skjorte eller grå shorts med en varm rosa t-skjorte. Du kan være en trendsetter, selv i PE
 4. 4
  Tenk om sko. Sko er egentlig ikke en stor avtale, men de kan gjøre deg eller knekke deg. En god gym sko vil forbedre driften, eller kan hjelpe deg å holde balansert når du spiller idretter som volleyball eller basketball. Det virkelig søt også, og de kommer i tonnevis av farger. Ikke gå ut og kjøpe et par nye sko bare for gym, men det ville hjelpe å ha en god jakt, og arbeider sko.
 5. 5
  Vær trygg. Selv om du absolutt hater gym klasse, og ikke har en atletisk bein i kroppen din, trenger du ikke å annonsere det. Stay positive, oppfordre andre, og ha det gøy! Det er bare gym klasse, og selv om du snubler og faller eller rote opp, bare le det bort. Det gjør at du ser ut som en god person.
 6. 6
  Gjør din forskning eller praksis hjemme. Hvis du er bekymret for idrett i klassen, praksis hjemme. Det vil hjelpe deg, og da i klassen, vil du vite hva du gjør.
 7. 7
  Vær forberedt på etter klasse. Ta med deodorant med deg! Ingen ønsker å lukte på svette groper etter klasse. Også bringe kroppen spray og parfyme, eller en vask klut for å friske opp. Også ta en søt gym bag. Etter klassen kompliment de andre jentene på ting de gjorde bra. Det vil gjøre at du ser ut som en kul person, selv om du egentlig ikke kjenner eller liker de andre jentene. Og folk vil ønske å bli kjent med deg mer. Gym klassen er en god tid å få nye venner.

Tips

 • Alltid smile.
 • Hold alltid tamponger / pads i tilfelle du får mensen!
 • Unngå iført smykker til gym, da det kan bli skadet eller ødelagt.
 • Ta med luftrenser for garderoben. Skap rom har en tendens til å lukte. (Note-Noen skoler forbyr sprøyting av parfyme, luftrenser eller hårspray, som noen elever har allergiske reaksjoner på disse elementene.)
 • Hvis håret ditt krøller fra svette, ta med en rettetang med deg for etter klassen. Men ikke vær for sent til din neste time. Ser bra ut er ikke så viktig som utdanning.

Ting du trenger

 • Gym Shorts og skjorter
 • Deodorant
 • Gode ​​/ søte sko
 • Gym Bag
 • Make-up bag / case