Wkano

Hvordan være sosial og trygg i ungdomsskolen

Så er du ikke omgjengelig, ikke, og ikke populær? Vel, her er noen trinn på hvordan å være sosial, selvsikker og populær i ungdomsskolen.

Trinn

Hvordan være sosial og trygg i ungdomsskolen. Det er et nytt år og en ny skole.
Hvordan være sosial og trygg i ungdomsskolen. Det er et nytt år og en ny skole.
 1. 1
  Det er et nytt år og en ny skole. Du er sikkert nervøs. Ikke vær. Bare ta noen dype åndedrag og når du går på bussen for den første dagen, sitte ned og slappe av.
 2. 2
  Få forberedt kvelden før. Sørg for at du vet hvor alt du trenger i morgen er.
 3. 3
  Få en god natts søvn. Noen ganger er det vanskelig å sovne når du er nervøs. Bare prøv å slappe av.
 4. 4
  Ta en dusj tidlig på morgenen før skolen, slik at du kan føle deg uthvilt. Bare ikke våte håret fordi du ikke har mye tid å tørke det.
 5. 5
  Nytt år, nytt utseende. Er du lei av utseendet ditt? Vel, prøv et nytt hår stil og fjerne kviser. Hvis du bruker briller, spør foreldrene dine om du kan få noen kontakter. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er å ha kontakter, det avhenger bare av om du er moden nok til å bære dem. Husk å ta dem av om natten. Selv kan du være vakker i glass også.
 6. 6
  Når du går på skole, har en positiv holdning. Dette vil bygge karakter.
 7. 7
  Bli involvert i skoleaktiviteter. Det er hvordan du vil få venner. Det er mange aktiviteter å velge mellom.
 8. 8
  Alltid smile og si hei. Ikke vent til noen sier hei til deg. Hvis du ønsker å være sosiale, bare gå opp til en person og starte en samtale. Som sier Hei, du er i _th klasse? Hva heter du? Hva klasser er du i?
 9. 9
  Tenk, hvis du liker noen, hvis du var venner først, vil dette hjelpe sjansene? Det kan være skummelt, men bare gå opp til dem og begynne å snakke med dem i trygghet. Du kan deretter ta opp spørsmålet.. du kan få slått ned og du kan ikke.. hvis du da bare ikke la det komme til deg, bare si "jeg prøvde". Det er mye bedre enn undres: "Hva ville ha skjedd?".
 10. 10
  Øye på noen gamle venner hvis det gjør du føler deg mer komfortabel. Gå med hodet holdes høyt, smiler, ler eller snakker med venner.
 11. 11
  Ikke bekymre deg om læreren din eller klasser, tenke positive tanker om hvor mye moro de kunne være.

Tips

 • Vær positiv og optimistisk.
 • Alltid holde hodet opp gå i tillit til at vil få folk til å like deg, men får ikke overmodig eller cocky eller vil du ikke bli likt. Ikke la noen stå mellom deg og målet ditt.
 • Alltid ha ryggen rett, og har en stor, stor, hvit smil. Husk å smile bare når det passer anledningen, though. Smiler når noe dårlig bare skjedd vil ikke få deg popularitet poeng!
 • Ungdomsskolen er ved siden av videregående skole, så gjør disse trinnene vil bidra til å forberede deg for fremtiden i videregående skole.

Advarsler

 • Hvis noen mener nærmer deg og vil ikke forlate deg alene, enten finne en lærer eller stå opp for deg selv eller de vil synes du er lette bytter. Det er OK å slå tilbake i selvforsvar.
 • Ikke bli for selvsikker fordi folk vil begynne å tenke du ønsker og trenger oppmerksomhet.
 • Unngå mener folk.