Wkano

Hvordan være en mer selvsikker tenåring

Lære å være mer kan være utfordrende. Bare følg disse enkle trinnene og ting vil bli litt enklere.

Trinn

Hvordan være en mer selvsikker tenåring. Gjør deg selv lykkeligere hjemme.
Hvordan være en mer selvsikker tenåring. Gjør deg selv lykkeligere hjemme.
 1. 1
  Gjør deg selv lykkeligere hjemme. Snakke med og for en stund til du ikke kan holde at lykke flaske og må la det ut.
 2. 2
  Starter på skolen ved å sørge for hodet ikke lavere og håret ditt ikke går foran ansiktet som et lokk. Hold håret av ansiktet ditt, sette det hette av hodet ditt, og slitasje lyse muntre tilnærmelig farger som oransje og grønn. Gå assertively.
 3. 3
  Få øyekontakt. Hvis du ikke kan gjøre det, se på deres skulder eller noe i nærheten av øynene.
 4. 4
  Ikke gjemme seg! Det vil gjøre deg virke som du ikke ønsker å snakke.
 5. 5
  Smile eller le av vitser, dette gjør deg mer merkbar. Fortell noen også.
 6. 6
  Smile mye. Det er bedre når noen ser seg rundt og ser dette lyse glad person med et vakkert smil enn bare ikke å legge merke til deg i bakgrunnen.
 7. 7
  Hvis du sikkert vet svaret på spørsmålet deretter heve hånden. Hvis det er galt så bare skuldertrekning den av (dette også tiltrekker seg en del oppmerksomhet mot deg selv uten å overdrive).
 8. 8
  Pass på at du snakker med dine venner fordi (kanskje) det er der du føler deg mest komfortabel.
 9. 9
  Hvis du føler deg så sjenert at du ikke kan snakke mye til vennene dine så bare legg i en kommentar en gang i blant.
 10. 10
  Ikke vær falske. Hold venner du har som dine venner. Du ønsker ikke å presse dem bort og så ikke bli akseptert av andre.
 11. 11
  Vær den du er! Vær deg selv. Ikke vær hvem du ikke er. Aldri later til å være den personen du ønsker å være.
 12. 12
  Handle som om du er alltid glade og komfortable. Dette vil gjøre deg til en folk magnet, ikke i en forferdelig måte, men folk vil definitivt ønsker å bli kjent med deg og det inkluderer din knuse. Når du blir vant til det, vil fungerende stoppe og det vil bli naturlig.
 13. 13
  Ikke vær en luft hodet, men definitivt ta deg tid til å føle godt om deg selv. Dude, hvem ville ikke snakke med deg når du føler for det?
 14. 14
  Ta risiko! Du får bare ett liv! Jobbe hardt på dine mål, ler mye, elsker alle du kan og stole på deg selv. Gjør et poeng å gjøre noe som du har ønsket å gjøre, men også skremmer pokker ut av deg. Det kan være vanskelig i starten, men jo mer du gjør det, jo mer stolt av deg selv du blir. Det er slik du blir trygg.
 15. 15
  Ikke over tror dine trekk. Dette er veldig vanskelig for noen, spesielt når du møter nye mennesker. Bare gå for det, ikke bry deg om hva som vil gå galt.

Tips

 • Hvis du ikke er gode på å smile da praksis hjemme. Ikke foran speilet, men bare smile til deg selv til tider, og senere se den (etter en stund).
 • Ser i speilet hver dag og si til deg selv "Jeg rock. Jeg er fantastisk, talentfull og vakker i mine egne veier, og alle vet det. Jeg elsker livet mitt og jeg føler meg bra! Jeg kan gjøre noe, være noe, og jeg er loving it. " Også, kan du gjøre opp din egen versjon. Bare få det ut av hodet ditt at du blir selvopptatt. Du er ikke! Er du bare fortelle deg selv at du er verdt alt og tro meg folkens, er du! You Rock og sørg for å fortelle alle vennene dine det samme.
 • Det er ingenting galt med å være mer sosial og glad mot familien.
 • Hold hodet opp, og slutte å se på gulvet.

Advarsler

 • Aldri lyve om ting-ikke fortelle folk noe som kan gjøre deg høres kulere og mer populært. Dette vil føre folk i å ville se deg bevise hva du sa, ingen liker en avslørende!
 • Ikke overdriv det først fordi da du blir tatt med folk som tror du ikke så sjenert som du er og som kan gjøre deg trist å trekke seg tilbake igjen.