Wkano

Hvordan bli kvitt en zit over natten

Alle vet følelsen av å våkne opp og se på deg selv i speilet bare for å se de røde, varme og betente kviser som ikke var der da du kom til å sove i går kveld. Du kan enten velge å ikke gjøre noe og leve med det, eller du kan ta saken i egne hender og gjøre en innsats for å holde acne bort. Når du er i en knipe og trenger å minimere en kvise eller kviser så raskt som mulig, kan du prøve disse trinnene.

Trinn

Hvordan bli kvitt en zit over natten. Prøv noen benzoyl peroxide.
Hvordan bli kvitt en zit over natten. Prøv noen benzoyl peroxide.

Behandle kvise

 1. 1
  Prøv noen benzoyl peroxide. Benzoyl peroxide brukes til å drepe bakterier som bidrar til acne. Benzoyl peroxide kommer i ulike konsentrasjoner, men benzoyl peroxide med en 2,5% konsentrasjon er like effektive som 5-10% løsninger, og det er mindre irriterende på huden for å starte opp. Benzoyl peroxide bidrar også skrelle bort lag av død hud, forlater lysere, mer forynget hud i stedet.
 2. 2
  Bruk salisylsyre. Som benzoyl peroxide, dreper salisylsyre bakterier ansvarlig for kvise vekst. Det fører også hudceller til å kaste raskere, fremme veksten av ny hud. Sett små mengder salisylsyre på berørte områder før du går sover, etter at du har vasket ansiktet.
 3. 3
  Bruk tannkrem. Tannkrem inneholder silika, som er tørking agent du finner i poser med beef jerky, blant annet. I utgangspunktet vil tannkrem tørke ut kvise over natten, noe som reduserer den i størrelse.
  • Sørg for å bruke naturlige tannkrem når du bearbeid det på huden din. Noen tannkremer inneholdende natriumlaurylsulfat kan irritere huden. Se opp for det før du søker.
 4. 4
  Prøv tea tree olje. Tea tree olje er en antibakteriell eterisk olje som kan sprenge de mikrobene som har begynt å lage et hjem inne i porene. Med en dropper, DAB en Q-tip med litt tea tree olje og gjelder kviser etter behov, være forsiktig med å sette på for mye.
  • Tea tree olje har anti-inflammatorisk egenskaper som kan gjøre rødhet og størrelsen på kvise mindre merkbare.
 5. 5
  Knuse opp noen aspirin. Knuse opp en aspirin tablett og legger akkurat nok vann til å gjøre det til en pasta. Med en Q-Tip, legger aspirin lim til kvise (e) forsiktig, dekker helt. La tørke. Aspirin er en annen anti-inflammatorisk, betyr det vil hjelpe huden kampen mot betennelser, noe som gjør kvise mindre synlig. La aspirin lim kjempe kvise over natten.
 6. 6
  Bruk astringents på de berørte områdene. Astringents er stoffer som forårsaker at huden til å trekke seg sammen eller bli mindre. Noen farmasøytiske astringents inneholder antimikrobielle ingredienser som vil hjelpe bekjempe kvise i tillegg til å redusere størrelsen på kvise. Her er noen astringents å vurdere å bruke:
  • Butikken kjøpte astringents. Disse kommer i ulike typer og størrelser. Se etter en som inneholder benzoyl peroxide eller salisylsyre. Be om astringents som er skånsomme mot huden.
  • Naturlige astringents kan også fungere i et knipetak. De omfatter:
   • Sitronsaft. Den sitronsyre her dreper bakteriene som forårsaker akne og fungere som en hud-tightener. Mange sverger til det. Skjær en sitron og forsiktig gni den over det berørte området.
   • Bananskall. Banan skreller er nyttig i behandling av insekt og myggstikk, og kan være nyttig for å redusere størrelsen på noen kviser. Gni forsiktig bananskall over det berørte området.
   • Trollhassel. En annen stor snerpende med massevis av applikasjoner. Se etter trollhassel som ikke inneholder alkohol. Påfør en liten bit over berørte området og la tørke.
   • Grønn te. Grønn te er en snerpende som er fullpakket med massevis av antioksidanter, som bidrar til å redusere tegn på aldring ved å bekjempe frie radikaler. Bratt en te-pose i litt varmt vann, fjern te-pose sammen med all væsken, og plasser den på berørte området kort.

Redusere rødhet

 1. 1
  Legg is på det berørte området. Dette bør få ned hevelsen, som den bremser ned blodtilførselen til området. Enten bruke isen direkte til kvise eller dekke det i et tynt lag av gasbind eller håndkle.
 2. 2
  Bruk øye-dråper på det berørte området. Øyedråper, i alle fall de som reduserer rødhet i øynene, kan være nyttig for å redusere rødhet og tegn på irritasjon i akne. Slippe noen øye-dråper på en Q-Tip og gjelder som nødvendig på kvise (s)
   • Fordi kaldt også bidrar til å redusere betennelse i akne, plasserer Q-Tip dynket i øye-dråper inn i fryseren i en time før bruk. Den kalde Q-Tip vil berolige som det reduserer betennelse.
 3. 3
  Prøv noen naturlige antihistaminer. Antihistaminer undertrykke den svellende virkning av hudstrukturen av mennesker. De fleste av disse rettsmidler kan inntas i tablettform, men noen kan inntas som te eller brukes som en aktuell agent. Disse bør tilby en reduksjon i rødhet. Naturlig urte antihistaminer inkluderer:
  • Brennesle. Dette høres kanskje rart, fordi berøre nesler i naturen kan produsere et utslett ikke ulikt små kviser. Noen leger imidlertid anbefalt å ta et frysetørket preparat av brennesle, som er kjent for sin evne til å redusere mengden av histamin kroppen produserer.
  • Coldsfoot kan være effektiv som en naturlig antihistamin. Europeerne har en lang historie med å bruke anlegget til å kurere hudsykdommer. Bladene kan enten være grunnen til et lim eller coldsfoot ekstrakt kan inntas i tablettform.
  • Basilikum kan også fungere som en naturlig antihistamin. Varm et par kvister basilikum opp under litt damp og påfør forsiktig til elveblest. Basilikum kan hjelpe berolige kroppen at utenlandsk agent forårsaker elveblest er ikke noe det bør være med å kjempe.

Generelle tips

 1. 1
  Vask ansiktet to ganger om dagen. Prøv å vaske ansiktet to ganger om dagen. Husk å være forsiktig når du håndterer med ansiktet ditt og ikke bruke et skittent håndkle eller noe annet skittent når du vasker ansiktet: acne er forårsaket av bakterier, som finnes på skitne håndklær.
  • Bruk en ansiktsskrubb en gang hver uke for å hjelpe exfoliate. Exfoliate betyr tørke av toppen, døde laget av huden, kalles epidermis. Å gjøre dette en gang i uken er sunt.
  • Fukte etter hver vask. Huden er et organ i kroppen din, også. Som nyrene, må det fuktighet for å være sunn. Gi den fuktighet den trenger etter hver vask.
 2. 2
  Ikke berør ansiktet. Prøv å ikke berøre ansiktet ditt - bevisst eller ubevisst. Dine hender er skitne ting, vektorer for bakterier. Jo mindre hendene møtes ansiktet ditt, jo lykkeligere ansiktet vil føle og se.
 3. 3
  Trene. Trening er en fin måte å bli kvitt akne over natten. Når du trener deg å lindre stress. Stress er tenkt å bidra til akne, selv om legene er fortsatt ikke sikker på hvordan. Finne en sunn måte å lindre stress og angst gjennom trening. Bli med i et idrettslag, gå på treningsstudio, eller presse deg gjennom en daglig øvelse diett. Alle vil hjelpe huden din ser klarere.
  • Etter at du har gjort din trening, dusj umiddelbart. Når du trener, svetter du. (I hvert fall hvis du trener riktig, vil du svette.) Grime, salt og døde hudceller alle akkumuleres etter kraftig mosjon. Vask dem raskt, eller de vil blande med porene og føre til mer kviser.
 4. 4
  Ikke drikk. Alkohol kan forverre virkningene av akne. Inntak av alkohol kan forverre akne. Alkohol tørker kroppen din, la det fratatt viktig vann. Og alkohol inneholder mye sukker, som kan kobles til akne vekst. Uansett, hvis du ønsker å spille det trygt, bruker mindre alkohol og se hvordan kroppen reagerer.
 5. 5
  Ikke plukk på kvisene dine. Ikke pop dem, plukke på dem, prod dem, klø dem, klø dem, eller på annen måte berøre dem med mindre å bruke en medisin eller rette. Gjør du det vil bare gjøre rødhet og betennelse verre. Det er lett å si, men vanskelig å gjøre.

Tips

 • Lag en bevisst innsats for å unngå å berøre ansiktet.
 • Kontroller at du tar en dusj umiddelbart etter trening.
 • Ignorer hva folk sier om sukker og sjokolade forårsaker kviser - det er bare ikke sant. En dårlig diett generelt forårsaker kviser, så vel som matvarer som er følsomme for dere. Noen mennesker kan spise sjokolade helt fint, men så få litt ost ned dem og de avslapnings neste dag! Det viktigste å huske på er å spise et sunt, balansert kosthold, prøver å være oppmerksom på hvilke, om noen, matvarer føre til kviser.
 • Bruk mint-fri tannkrem hvis du kan. Det vil ikke svi så mye.

Advarsler

 • Tannkrem vil svi hardt i starten, men ikke gni det hvis den gjør det, fordi det vil bare gjøre det vondt mer.