Wkano

Hvordan å bli klar for skolen i 20 minutter (ungjenter)

Har du noen gang funnet deg selv våkner for sent til skolen, slik at bare ca 20 minutter å bli klar? Vel si farvel til de dagene med å kjøre til bussen eller på skolen med seng hår og rotete make-up, fordi her er hvordan du kan nyte den ligge i, men likevel få klar i tide til å se og føles bra for skolen!

Trinn

Hvordan å bli klar for skolen i 20 minutter (ungjenter). Jeg er sikker på at du har blitt fortalt mange ganger for å gå for en tidlig kveld, men ærlig talt, gjør det en forskjell.
Hvordan å bli klar for skolen i 20 minutter (ungjenter). Jeg er sikker på at du har blitt fortalt mange ganger for å gå for en tidlig kveld, men ærlig talt, gjør det en forskjell.

Tidlig kveld trinn

 1. 1
  Jeg er sikker på at du har blitt fortalt mange ganger for å gå for en tidlig kveld, men ærlig talt, gjør det en forskjell. Kanskje bare en time eller så ekstra sover i sengen kan raskt få komme opp på skolen i morgen en mye mindre hardt arbeid. Og skjønnhet søvn er faktisk ekte, også.
 2. 2
  Har ikke klart tidlig kveld steg? Kan ikke stå opp for skolen? Ikke bekymre deg, bare fortsette å lese...

Den snuble-out-of-bed-and-rave-downstairs trinn

 1. 1
  Ok, så du har nettopp blitt vekket av den irriterende vekkerklokke eller en gnagende mor sier "skynd deg! Du må være på skolen i 20!", Men du har rett tankene til å rulle over og gå tilbake til å sove? Vel, først av alt, ikke gå tilbake til å sove. Du vet det vil bare føre til problemer hvis du ender opp med å bli sent til skolen. Bare åpne blinds eller slå på lyset for å føle deg som den lyse av dagen har startet.
 2. 2
  Hvis du var opp i tide, nå ville være tid til å gjøre noen milde pusteøvelser og noen yoga å starte dagen på, men hvis du har ikke tid til den slags ting, så ta deg av til kjøkkenet.

Den rask frokost trinnet

 1. 1
  Så, nå har du klart å komme til kjøkkenet, er det frokosttid. Men dessverre, hvis du ikke har lang tid å få klar, så i dag er ikke dagen for å lage en full engelsk frokost eller pannekaker for hele familien.
 2. 2
  I stedet velger noe rask og sunn. En bolle med usøtet frokostblanding med tørket frukt og yoghurt på toppen er enkelt og fyller deg opp for en lang tid, eller en frisk fruktsalat laget av noen frukter liggende på fruktfatet spark starter dagen og vil gjøre en stor sunn frokost.
 3. 3
  Når du er ferdig, spør foreldrene dine om de vil gjøre din vaske opp i dag, eller hvis ikke, si at du vil gjøre det senere for å spare tid.

Badet trinn

 1. 1
  Neste opp, er det på tide å friske opp. Så forhåpentligvis vil du fortsatt ha 10 til 15 minutter igjen, og hvis du tror du vil være rask nok, ta en rask dusj. Men egentlig, bare rask. Hvis du bestemmer deg for å ha en dusj, kan det være best å bare bruke dusj gel eller noe, og spare vaske håret eller noe annet for senere.
 2. 2
  Nå er det én ting du kan ta full del tid på å pusse tennene. Bruk en god tannbørste med noen gode tannkrem og børste for hele 2 minutter. Hvis du har tid, floss også.
 3. 3
  Vask ansiktet også. Fordi du er i et rush, ikke bry deg med hele hudpleie rutine, bare vaske og fukte. Hvis du har fet hud, bruk en god rensemiddel, hvis du har normal hud, bruk en daglig ansiktsvask, og hvis du har tørr hud bruke en fuktighetsgivende vask, og hvis du har flekkete eller skitne huden bruke en daglig eksfolierende vask. Så, uansett hudtype, ikke glem å fukte.

Den vanskeligste trinnet

 1. 1
  Jepp, dessverre, det er på tide å ta av disse skjegg varme pjs og riv på den kløende skoleuniform. Bare gjør denne prosessen så raskt som mulig, før Jazzing uniformen opp litt (hvis skolen aksepterer det). Gjør dette ved å spratt på en søt kjede, noen jangly armbånd, eller kanskje en fasjonable broach. Dette vil ikke ta lang tid, men det kjapt viser at du har gjort en innsats og du vil se litt mindre ut som du nettopp har blitt dratt ut av sengen.
 2. 2
  Hvis du ikke bruker eller har tid til make-up, definitivt gjøre det forrige trinnet, og hoppe over make-up scenen i neste trinn...

Den make-up og hår trinn

 1. 1
  Nå bør du ha 5 til 10 minutter igjen. Så er det tid for make-up og hår! Men i dag hvis du er i et rush, ikke sette på alle make-up du vanligvis bruker, fordi for mye vil bare se rotete og vil vise at du har vært rushing. Eller hvis du ikke virkelig trenger eller liker å bruke sminke, og bare ha det for å være kul, bare gå glipp av det hele ut i dag og være en naturlig skjønnhet! Men hvis du fortsatt har lyst på litt sminke, holde lesing...
 2. 2
  I dag, begynne med å påføre en lys farget fuktighetskrem eller foundation hvis du virkelig ønsker / trenger det. Hvis huden din er veldig fet, gå glipp av pulver i dag, og flytte rett inn blusher eller solpudder. Bare bruke litt av dette, før du går inn på øynene. Ikke ha eyeliner i dag (med mindre det er en viktig del av stilen din) som søker eyeliner i en hast ikke slår som regel ut det beste. Bare krølle vippene hvis du må, og bruke litt mascara. Gå ut øyenskygge og neglelakk også, nå bare flytte på håret.
 3. 3
  Ikke bry retting, curling, eller blåse tørke håret som god tid er nødvendig for disse typer stiler. Bare gi håret en god pensel før, hvis det er lenge nok, sklir den tilbake i en hestehale eller bun. Hvis håret ditt er kort, bare la den ned naturlig og satt i en søt klipp, blomst eller band til å vise at du har gitt håret litt oppmerksomhet.

Den får-ut-av-dør trinn

 1. 1
  Så, har du klart å komme seg ut av sengen, spise litt frokost, rydde opp, få endret og gjør din make-up/hair, men det er alltid noe du glemmer, ikke sant? Vel, skrive en liste natten før av hva som er viktig. Det kan inkludere ting som; drikke, snacks, penger, mints, make-up bag, hår børste, mobiltelefon, nøkler, hårspray, stasjonære, og selvfølgelig, alle lekser og skolebøker (forhåpentligvis ferdig!).
 2. 2
  Det er en idé å pakke hel pose kvelden før, for å hindre at du glemmer eller mister noe gjør du frik ut om morgenen.

Smilet-and-(nesten)-ta-en-pust-of-relief trinn

 1. 1
  Phew! Endelig er du ute av døren, på gang, og du bør se og føles bra. Du sjekke klokken for å se at du er loaaddss tidligere enn vanlig, og du kan se bussen kommer ned stasjonen. Resultere! Nå er alt du trenger å gjøre er å klare å holde seg våken for resten av dagen!
 2. 2
  Men hva hvis katastrofen inntreffer? Du er tidligere enn vanlig, men det er tidlig nok? Har du gått glipp av bussen av to sekunder? Er det trafikk i bilen? Er det en lang tur til skolen? En hard syklus? Ikke få panikk! Understreker vil bare gjøre ting virker mye verre. Bare slappe av en huske at du har gjort en stor forbedring, og etter et par dager etter denne rutinen, vil du være ute perfekt på gang. Og så du virkelig kan ta en pust av lettelse!
 3. 3
  Bare tenk på den sjokkerte titt på lærere møter når du slår opp først til klassen! Alt det harde arbeidet ikke lønne seg!

Tips

 • Prøv å gjøre alle de viktige tingene først, slik at du vet at de dekket!
 • Er det en av de dagene da du bare ikke kan være brydd å se bra ut? Kan ikke bli plaget med make-up eller posh frisyrer? Så er det bare én ting som trengs. Parfyme! En zingy duft vil vekke deg, eller en floral duft lukter nydelig! Folk vil legge merke til den fine lukter mer enn rotete hår eller ingen make-up!
 • Ingen tørr shampoo? Bruk baby pulver! Ærlig talt, det fungerer!
 • Er håret ditt litt feit, men du har ikke tid til å vaske det? Bare spray på litt tørr shampoo, la for et øyeblikk, deretter børste ut, og voila, fett bli borte!
 • Arghh! Du våkner opp sent i morgen, i et rush, for å finne en zit på størrelse med en vulkan i haken din! Ikke bekymre deg, bare ta på litt flekk krem ​​og bruke noen concealer for en rask dekke opp.
 • Hvis du trenger øyenskygge, gå for en naturlig farge. Hvis du bruker en lysere farge det vil ta lengre tid å søke, og hvis det ser rotete, ville naturlig være mindre merkbar.
 • OMG! Er alle andre i din husstand ut og har din vekkerklokke ikke klarte å jobbe? Vel, hvis du finner din selvtillit timer for sent, du virkelig burde forklare til lærerne, eller ring opp på skolen.
 • Ingen tid til å gjøre deg en av de sunne frokoster som er nevnt? Bare kaste noen frukt i en blender eller juicer å lage en forfriskende frukt smoothie / juice! Så kan du også drikke den på vei til skolen eller på bussen! Bare husk å ha noen drops eller gurgle litt munnvann i et bad stall når du kommer til skolen.

Advarsler

 • Som nevnt i det andre punktet i det siste trinnet, kan det ta et par dagene til å være perfekt på gang, når du blir vant til denne rutinen.
 • Ikke stress når rushing! Det gjør det verre!