Wkano

Hvordan overtale foreldrene dine til å la deg bruke sminke

Lyst til å bruke sminke, men du trenger foreldre godkjenning? Prøv å finne ut hvor foreldrene dine kommer fra. Hvorfor protesterer de til deg å bruke sminke? De tror du er for ung? Er det en religiøs begrensning mot det? Du må først respekterer deres synspunkt før venter dem til å respektere ditt. Dette kan være utfordrende, men det er mulig! Bare fortelle moren din hvor du virkelig føler.

Trinn

Hvordan overtale foreldrene dine til å la deg bruke sminke. Prøv å spørre moren din til å la henne sette litt sminke på deg, hvis hun sier ja.
Hvordan overtale foreldrene dine til å la deg bruke sminke. Prøv å spørre moren din til å la henne sette litt sminke på deg, hvis hun sier ja.
 1. 1
  Prøv å spørre moren din til å la henne sette litt sminke på deg, hvis hun sier ja. Fortell henne at du synes det ser pen og spør henne om du kan kjøpe din egen versjon av den type sminke. På den måten vil du ikke alltid være å ta hennes.
 2. 2
  Løse dine foreldres bekymringer i en rolig, moden måte. Insistere på at du er gammel nok til å bruke sminke mens kaste et temperament raserianfall vil bare forsterke sin tro. Også hvis de sier nei spør hvorfor, og de vil gi sine grunner. Hvis sine grunner er gode unnskyldninger prøve å fikse eller forbedre dem. Hvis de sier du er for ung spørre hvorfor det er at de sier du er for ung. Fortell dem at du vil bare ha en liten bit av sminke og se om de endrer mening.
 3. 3
  Begynn med enkle ting som gloss, neglelakk, osv.. Hudpleieprodukter er en flott måte å starte. La foreldrene dine vet at du vil ha glans å holde leppene fuktige, grunnlag for å absorbere oljen slik at du ikke bryter ut, og polsk så neglene ikke rive og utvikle seg til smertefulle hangnails.
 4. 4
  Fortell foreldrene dine at du ønsker å forbedre dine vakre trekk. Vi alle vet at du ikke trenger det å være pen, men det gjør ikke vondt hvis du ikke bruker for mye.
 5. 5
  Gjøre en avtale. Si at du er ikke så bra for en student. Du kan be foreldrene dine om å gjøre en avtale med deg, for eksempel, hvis du får toppkarakterer gjennom en fjerdedel av skoleåret, kan du bruke sminke.
 6. 6
  Fortell foreldrene dine at du føler at sminke er en form for kunst, og at du ønsker å forbedre din kreativitet gjennom å bruke sminke. Du må være forsiktig med det, men fordi de kanskje frykter du vil slå ut for å gjøre deg selv ser ut som en klovn.
 7. 7
  Si at det er en ferie som kommer opp. Spør om du kan bære litt sminke for å se spesielt for helligdager. Hvis de sier ja så bruke den for helligdager og etter at du kan holde på seg det og se om de merker eller du kan spørre om du kan bruke det hele tiden. Dette gir dine foreldre en gang for å se hvordan du vil gjøre din makeup når du gjør bære det.
 8. 8
  Hvis foreldrene sier nei, vise modenhet. Akseptere deres svar som voksen du prøver å bli, og ser ut som det kan vise seg deres frykt for umodenhet din var galt. De kunne ha en total forandring i hjertet.
 9. 9
  Hvis foreldrene dine sier ja, sørg for at du ikke gjør noe for gale som kan gjøre dine foreldre revurdere! Alltid sørge for at du ser rimelig, og husk-less is more!
 10. 10
  Bare husk-make-up skal være morsomt. Hvis foreldrene sier nei, ikke prøve og snike det rundt eller bare ha det på skolen. Da foreldrene dine vil bare miste tillit til deg når de finner ut, fordi de vil, og det vil ta all moro ut av det.

Tips

 • Pass på at fargene du velger gå bra med din hudfarge. Hva kan se bra ut på en venn kan ikke se bra ut på deg.
 • Og husk å begynne langsomt, slik at, plutselig, ikke folk tror at du er 'prøver å passe inn' Husk, det er ment å se ut som du ikke har på deg noe, for å forbedre dine egenskaper, ikke dekke dem.
 • Noen ganger på kjøpesentre, de har sminke specials der de gir deg makeovers eller fortelle deg om din hudtone og hva som går med det, disse hjelpe mye.
 • Har toner som brunt, nude, stupbratte rosa, osv.
 • Brown mascaraer og kajal gå bra med de fleste, men er svart mer dramatisk.
 • Unngå lyse røde leppestifter og rød blush, eller noe som er for fet.
 • Avhengig av hva sminke du bruker det vil gjøre at du ser eldre eller younger.For eksempel, hvis du bruker rød leppestift og noen jet svart mascara, vil det gjøre at du ser ut som du er 30 år gammel eller en clown.So sørge slite deg alder passende makeup.
 • Det finnes mange gode tutorials for å bruke lag opp på nettet, og videoene er sannsynligvis den beste. Øvelse gjør mester, men tutorials vil hjelpe deg å unngå å gjøre avgjørende eller bare pinlig feil.
 • Noen foreldre er i hovedsak redd for svart eyeliner som vil gjøre at du ser ut som en "vaskebjørn". Begynn med en brun eller mørkere blå farge.
 • Ved påføring av eyeliner, noen ganger kan du få eyeliner med en liten svamp på tuppen. En bomullspinne fungerer godt også. Smudge eyeliner for å lage en smokier utseende.
 • Hvis leppene kan tendens til å være mer rød enn vanlig, klapp litt foundation på fingeren din og stryk lett som lipgloss. Pass på at det ikke er for tung. Deretter DAB noen off og bruke noen klapper av kompakt. Oppfølging av din vanlige lip gloss rutine. Den påvirker er en veldig naturlig ennå tiltalende utseende.
 • Noen mennesker tror en god alder for å begynne med sminke er 13 eller 14, men mange mennesker i dag er uenige. Selv om du kanskje føler at iført make-up i denne alderen gjør deg mer moden, kan det være lurt å vente til du er minst 15 eller 16 år. Du vil være glad du gjorde. Tross alt, vil du bli respektert for jakt på din alder!
 • Prøv produkter som geo jente (www.geogirl.com) og ELF produkter fra Wal-Mart, Target, eller K-Mart.

Advarsler

 • Hvorvidt foreldrene dine formilde avhenger mye av holdningen din, så hold den rett opp med dem, ikke gå ut med venner, bruke sminke uten deres tillatelse, og la dem finne ut, eller du kan være 18 før de er villige til å revurdere.
 • Hvis de sier nei, ikke gi dem en holdning. Bare slappe av og be dem om igjen i to uker.

Ting du trenger

 • Foundation (bør være en nøyaktig det samme som din hudtone, ikke mørkere. Bruk sun pulver hvis du ønsker å se tan, men ikke overdriv. Hold det naturlige!)
 • Pulver
 • Eyeliner
 • Lip gloss
 • Blush som går bra med hudfarge
 • Fuktighetskrem
 • Øyenskygger
 • Mascara
 • En uskyldig ansikt
 • Concealer (for å dekke urenheter og under øynene sirkler)