Wkano

Hvordan bruke neglelakk riktig

Flotte hender med pent malte negler er en svært viktig ressurs for enhver kvinne. Les videre for å finne ut hvordan du kan oppnå det!

Trinn

Hvordan bruke neglelakk riktig. Den beste tiden å søke neglelakk er før eller etter du dusjer.
Hvordan bruke neglelakk riktig. Den beste tiden å søke neglelakk er før eller etter du dusjer.
 1. 1
  Den beste tiden å søke neglelakk er før eller etter du dusjer. Begynn ved å sende neglene i ønsket fasong. Rasping dem bidrar også til å jevne ut neglen basen og gjør det enklere å bruke neglelakk.
 2. 2
  Begynne med å påføre en klar base coat. Først, ta en god mengde lakk på kosten og påfør et strøk midt i sentrum av neglen. Ta litt mer lakk på kosten og påfør strøk på de to sidene av neglene. Sørg for at hele neglen dekkes i disse tre rapper. Aldri holde på males spiker, tykner den polsk og du kan gni det. La base coat tørke helt.
 3. 3
  Etter grunning er gjort - Påfør fargen du velger, til spiker. Anvende det på lignende måte, først i midten av neglen og klikker på sidene. Når alle neglene er ferdig, vent til den tørke. Hvis fargen som du har brukt er egentlig lett, trenger den et annet strøk. Så gjelder den andre strøk og sørge for at det tørker.
 4. 4
  Påfør en top coat og la det tørke. Hvis du vil, kan du bruke en raskt sette top coat (tilgjengelig i skjønnhet butikker) og sørge for at det setter virkelig snart. Hvis du ikke har en top coat, dypp fingrene i iskaldt vann. Dette setter spiker polish og gir den en fin glans.
 5. 5
  Hvis du har fått litt neglelakk på neglebåndene, fingre eller andre steder, ikke bekymre deg. Dypp en Q-tip i noen neglelakkfjerner og forsiktig fjerne den ekstra polish. Dette vil sørge for at neglelakk jobb er rent og ryddig.
 6. 6
  Når du er helt ferdig med å bruke neglelakk, kan du dyppe neglene i kaldt vann, dette hjelper mye fordi det stivner neglelakk og forblir ryddig. Hvis du ønsker å ta en dusj etter bruk av neglelakk sørge for at det er tørt og være sikker på ikke å ta en varm dusj, vil dette smelte neglelakk.:)

Tips

 • Kjøp farger som passer deg og ditt antrekk.
 • Må du bruke polish som er av god kvalitet. Billig polsk vil chip av lett og vil se rotete eller ikke like ryddig.
 • Hvis du har lange negler, prøv å bruke en lysere farge. Middels lang og korte negler ser bra ut med mørke farger. Men det avhenger egentlig av deg.
 • Hvis du ønsker, kan du prøve en fransk manikyr.

Ting du trenger

 • Nail Filer / Nail Buffer
 • Nail Polish
 • Base Coat
 • Top Coat
 • Q-tips
 • Neglelakkfjerner