Wkano

Hvordan bruke riktig BH for antrekket ditt

Kvinners mote er bemerkelsesverdig variert. En kvinne som bærer en høyhalset genser en dag kan finne seg selv iført en ryggløse kjole den neste. Med hver endring i halsen, må en kvinne sjekke henne bra å sørge for at det fungerer med hennes nye antrekk. Videre kan med et så bredt spekter av topper og utringninger tilgjengelige, og vite hvordan du skal velge riktig BH for hvert antrekk gjøre eller ødelegge ditt utseende. Se etter farger, stropp stiler og bandet stiler som holder din bh skjult under klærne. Pass også på at du bruker riktig størrelse, ettersom feil BH-størrelse kan ødelegge utseendet uavhengig av den stilen du velger.

Trinn

Hvordan bruke riktig BH for antrekket ditt. Velg en passende farge.
Hvordan bruke riktig BH for antrekket ditt. Velg en passende farge.

Å velge riktig type

 1. 1
  Velg en passende farge. En hvit eller naken bh gir mest allsidighet, da disse nyanser er minst synlig under blek, ren, eller tynt stoff. Unngå svart eller dristige farger når iført lyse skjorter eller topper laget av gjennomsiktig materiale.
 2. 2
  Bruke en sports-BH når du trener. En sports-BH kan ikke lage den mest flatterende silhuett, men det gjør jobben sin. Noen studier tyder på at bruk av en sports-BH under trening kan redusere sprette med ca 74%, noe som vil holde deg følelsen komfortabel og støttet.
 3. 3
  Stick med en standard bra for casual crew neck t-skjorter. Så lenge din bh gir deg riktig mengde støtte og gir deg følelsen komfortabel, kan nesten alle bra arbeide under en vanlig, litt løs t-skjorte. Mange kvinner opplever en standard nei-oppstyr BH den mest komfortable, men du kan velge hvilken stil du liker best.
 4. 4
  Opt for en sømløs BH for skjorter laget av klengete stoff. Sømløs BH hindre at linjene fra viser gjennom toppen, noe som gjør dem til et utmerket valg for stram t-skjorter og montert bluser. Stick med en full dekning BH til en jevnest mulig passform, siden demi-cup bh traff midt i brystet og kan skape en delelinje som kan vise gjennom toppen din.
 5. 5
  Se etter en stuper bra for dype v-hals topper. Stuper BH har en veldig dyp center bridge, godt under brystene dine. Hvis du bruker en standard bh med en dyp utringning, kan de kopper eller bro bli utsatt.
 6. 6
  Prøv på en grime BH for en grime toppen. Stroppene på en grime BH kommer i tettere rundt halsen, heller enn å sitte lenger ut langs skulderen. Som et resultat av stroppene forbli skjult under oppbyggingen av toppen din.
 7. 7
  Bruk racerback bh for racerback topper. I likhet med grime BH, har racerback bh stropper som etterligner formen på topp som deler navn.
 8. 8
  Bruk en stroppeløs bh under en stroppeløs eller spaghetti streng toppen. Stroppeløs bh glatte ut skjemaet og gi grunnstøtte. De kan kjøres litt trangere enn en standard BH, men siden bandet må gi full støtte i fravær av stropper.
 9. 9
  Prøv en spaghetti stropp bh med spaghetti stropp topper. En BH med super tynne stropper kan koordinere godt nok med en spaghetti stropp toppen. Stroppene kan ikke forsvinne helt under toppen din, men så lenge dine bh stropper ikke overstige tykkelsen på topp stropper, kan du være i stand til å komme unna med å vise bh stropper i uformelle innstillinger. Velg en farge som matcher din topp eller stokk med en nøytral farge.
 10. 10
  Kjøp en cabriolet BH for allsidighet. Konvertible BH har justerbare stropper, slik at du kan endre måten stroppene passer basert på kutt av skjorten din. Grunnleggende konvertible bras kan vanligvis endres til grime BH og stroppeløs bh, men mer ekstravagante cabrioleter har enda flere alternativer.
 11. 11
  Vurdere silikon bh for dype utringninger, ryggløse topper, og stroppløse topper. Silikon BH har ingen tilbake og ingen stropper. De feste på huden din og jevne ut din silhuett. Disse bras har minimal støtte, men så bør du bare bruke dem som en siste utvei.
 12. 12
  Stokk med tykkere stropper hvis du er godt utrustet. Tykkere skulderstropper gir bedre støtte, noe som er viktig for kvinner med spesielt store byster. Hvis du har en mindre byste størrelse, kan imidlertid tynnere stropper gi nok støtte.
 13. 13
  Gi deg selv lagt løft med en push-up BH. Retten push-up BH kan arbeide under en rekke topper, alt fra vanlige t-skjorter til avansert bluser. Se etter en som skaper en jevn, naturlig silhuett, selv om, eller annet du kan ende opp som ser uforholdsmessig eller åpenbart falske.
 14. 14
  Slitasje padding sparsomt. En BH med lys polstring kan se naturlig og gi din byste noen ekstra inches. For mye padding kan se åpenbare, imidlertid, og vil ikke flatere din figur også.

Velge riktig størrelse

 1. 1
  Bruk en myk klut målebånd for å måle lengden rundt overkroppen din, rett under brystene dine. Målebåndet bør hvile hvor bra bandet hviler. Hold tape glatt og parallelt med gulvet.
 2. 2
  Legg fem inches til denne målingen, avrunding opp til nærmeste hele tall. Dette nummeret er bandet ditt størrelse.
 3. 3
  Bruk målebånd for å måle rundt den bredeste delen av brystet. Vanligvis bør målebåndet krysse over brystvortene. Hold målebåndet parallelt med gulvet. Ikke la den bli slakk, men ikke hold det for stramt, heller. Dette nummeret er bust størrelse.
 4. 4
  Ta forskjellen mellom bandet ditt størrelse og bust størrelse for å finne din cup størrelse. Legg til en cup størrelse for hver centimeter. For eksempel setter en forskjell på én tomme du i en A cup, setter en forskjell på to inches deg i en B cup, en forskjell på tre inches setter deg i en C cup, en forskjell på fire inches setter deg i en D cup, og en forskjell på fem inches setter deg i en DD eller E cup. Hvis forskjellen er mindre enn en tomme, bør du ha en AA cup.
 5. 5
  Når jeg prøver på en BH, plasserer hendene gjennom stroppene og bøye seg slik at brystene faller i koppene. Koppene bør inneholde brystene og sentrum av brystvorten din skulle falle i den bredeste delen av koppen.
 6. 6
  Juster begge krokene og stropp størrelsen på BH for å oppnå en komfortabel passform når du prøver på en BH. Verken bandet eller de stroppene bør grave inn i huden din, men begge skal sitte tett og ligge flatt.
 7. 7
  Sjekk broen på BH. Dette senteret stykke stoff skulle gjerne flatt mot brystbenet.

Tips

 • Vask bh for hånd eller ved hjelp av skånsom vask i vaskemaskinen. For best resultat, la bras det lufttørke. Etter disse trinnene vil hindre underwire fra å miste sin form og vil også hindre at stoffet krymper.
 • Skriv ned dine favoritt merker, stiler og størrelser. Denne informasjonen vil gjøre det lettere neste gang du trenger å gå på shopping.
 • Vær oppmerksom på at visse aktiviteter og kroppslige endringer kan påvirke din BH-størrelse. Graviditet, intens trening regimenter, og vekttap nesten alltid ha en innvirkning. Selv mensen har potensial til å endre din cup størrelse.
 • Vurdere å ha din BH-størrelse profesjonelt målt. Mange dameundertøy butikker og varehus undertøy avdelinger tilby komplementære beslag.
 • Hvis krokene bryte av en gammel BH som fortsatt passer godt, har nye kroker sydd på igjen.
 • Forlenge et stramt band ved hjelp av BH forlengere, og stramme en løs bånd ved å ta det inn i en syerske eller skredder.

Ting du trenger

 • Ulike bras
 • Myk klut målebånd
 • Blyant eller penn
 • Paper