Wkano

Hvordan dekorere en ung jente rom

Dette er for jenter bare, en haug med ideer for deg å få rommet ditt ser bra ut, er dette basert på et rom som er så kul og søt (slags)... du kommer til å elske det! Best for en rektangulær-formet rom.

Trinn

Hvordan dekorere en ung jente rom. Bestem hva møbler du ønsker å ha i rommet ditt.
Hvordan dekorere en ung jente rom. Bestem hva møbler du ønsker å ha i rommet ditt.
 1. 1
  Bestem hva møbler du ønsker å ha i rommet ditt. Velg enten en enkeltseng eller en dobbeltseng, et skrivebord med en stol, en bokhylle, og et sett med skuffer, du vil ikke at det å være altfor overfylt. Se etter god kvalitet møbler.
 2. 2
  Tøm ut hele rommet, bare holde møblene du trenger og kjøpe møbler som du ikke har. Gi noen av dine uønskede møbler til en brukthandel eller veldedighet, det vil alltid være folk som trenger det.
 3. 3
  Bestem hvilken farge du vil at rommet skal være. Etter at du har vært på maling butikken og kjøpte en fantastisk farge, får maleri! Som for teppet, prøv en nøytral farge - beige og krem ​​fungerer godt selv om hvitt er ofte for harde, men kan likevel være hyggelig for noen soverom. Noen ganger kan en mørkere teppe hjelper, spesielt hvis du er artsy! Bare sørg for at du dekker den opp i maleprosessen.
 4. 4
  Ordne møbler. Ordne møbler til du tror at det ser bra ut. Alles idé om hva som ser bra ut er annerledes! Male ditt skrivebord, dører, tak og gulvlister hvit hvis du har tillatelse og vil, dette ser veldig kul.
 5. 5
  Måle vinduet og velge eller lage dine gardiner. Hvis rommet er fargetemaet er, si, blå og lilla, og alle andre veggen er blå, og alle andre er lilla, og deretter kjøpe (eller har dem gjort av noen som vet hvordan å sy vel) blå og lilla stripete eller polka- prikkete gardiner. Bare sørg for at de passer din farge tema og ikke er for kjedelig.
 6. 6
  Prøv en horisontal speil. Speil er en viktig del av et rom. Sett speil langs toppen av kommode, slik at du kan bruke alle dine sminke og sånt når du vil, og det er å sitte akkurat der. Prøv å sette den i nærheten av naturlig lys.
 7. 7
  Få en full-lengde speil også. Sette den et sted av skapet, eller på et skap dør, slik at når du prøver på drakter, har du enkel tilgang til et speil.
 8. 8
  Dekorere rommet ditt. Dette er den slags ting du kan kjøpe: fjær boa, pin bord med fargerike pinner, falsk mink teppe, dyne - i en farge som passer til dine vegger, søte puter (din favoritt dyr, skapninger - alver, sommerfugler etc). Prøv å ikke gå over, da dette vil bare se dumt og babyish (maks 3). Legg til en virkelig søt klokke som har samme farge på utsiden for å matche dine vegger, noen søte ting som plakater og et kast teppe hvis du ikke allerede har dem. Det meste av dette kan kjøpes veldig billig fra bruktbutikker, emporiums, eller eBay som du kan få noen gode kjøp!
 9. 9
  Plasser pin-board nær inngangen så det er på veggen, og sette søte ting på den, som bilder av dine venner, kjæledyr, eller kjæreste, tekster til dine favorittsanger, osv.., Sikre dem med stifter. På toppen av pin-board, plasserer fjær boa så det kjører langs toppen. Bruk en limpistol eller superlim for å holde den på plass. Gjør opp din seng med dyne og pent brette mink teppe på slutten, og plassere puter på toppen av sengen. Sett klokken på skrivebordet eller på veggen over sengen. Makeup, hår produkter, etc. bør plasseres i kommoden. Pass på at det er mye lys på kommode for å hjelpe deg til å føle som en filmstjerne! Som for kast teppe, plassere den et sted i nærheten av sengen.
 10. 10
  Få noen gode knotter å kle opp bord, kommode, selv skapet ditt dører. For en super billig alternativ male dem selv! Og legge gnisten med glitter eller rhinestones!
 11. 11
  Legg noe funky som viser din personlighet tross alt rommet ditt på en måte er et blankt lerret der du kan definere hvem du er.
 12. 12
  Nyt din nye rom, invitere venner over og se dem misunner det!
 13. 13
  Ikke glem, en ny sengeteppe er bra også!

Tips

 • Gjør dine skuffer ryddig, dele dem inn i undertøy / sokk skuffer, øverste skuffen en gjør en haug strappy topper, hoper ett langermede topper og en haug t-skjorter slik at du vet hvor alt er. Henge opp bukser, skjorter osv. i skapet og dele den opp i skjorter, kjoler, skjørt, jakker osv.
 • Hold rommet ryddig og pent.
 • En annen ide er å få en masse forskjellige tilfeldige gjenstander som ser kult eller søt, og sette dem på veggene med klebrig-tack. Pass på at hvis du putter noe sånt som en plakat på veggen, for å beskytte den bruke klissete-tack i stedet for tape.
 • Det er en god idé å ha et vaskeri kurv og søppelbøtta på rommet ditt, kan du prøve å sette kurv i bunnen av skapet som det vil være dodgy når vennene dine kommer til ditt hus og søppelbøtta ved siden av skrivebordet.
 • Ikke ha for mye møbler. En full seng, et skrivebord, en kommode, en liten bokhylle, og to runde paller for sitteplasser er tilstrekkelig.
 • Hvis du trenger mer plass, kan du prøve en loft seng og sette en sofa eller skrivebord under den.
 • Hvis du har en trille seng ta den andre sengen ut og bruke den plassen til å lagre ting du liker som du ikke ønsker å være på skjermen. Hvis du får dette trenger en kjole skjørt til å skjule ting eller du kan få noen virkelig kule materiale, og plasser det gjennom å skjule ting som du ikke vil være synlig.

Advarsler

 • Spør alltid med foreldrenes tillatelse først, du kanskje ikke få lov til å gjøre visse ting.
 • Også, når male møblene, er det en god idé å gå utenfor.
 • Vær veldig forsiktig når du skal male rommet ditt, da det kan skade teppet. Bruk alltid malerens tape (den berømte blå-farget ett eller grønn). Det er ikke veldig dyrt, og det kan bli funnet i utgangspunktet enhver hardware-type butikk. Du kan også male taket med stjerner og mye mer (det ville være veldig kult hvis disse glødet i mørket) eller du kan sette opp plakater og bilder opp der i stedet.
 • Avisen skal ALLTID brukes når du maler, sette den langs kanten av muren. Det koster deg ikke en krone å resirkulere dem, men du vil bli mye lykkeligere på ikke å ha maling sloshes på gulvet!
 • Dette rommet kan ikke passe hver jente, så hvis du ikke liker feer og glitter, og deretter dekke veggene med hva annet kan interessere deg.
 • Hvis du kommer til å få nye tepper, male rommet ditt før du setter i det nye teppet så det er ingen fare for å få maling på den.
 • I stedet for avisen, kan du alltids kjøpe plast gulvbelegg som er laget spesielt for dette formålet.
 • Du kan ikke få lov til å male veggene eller få nytt teppe.

Ting du trenger

 • Tillatelse (Dette er en sentral del av hele greia... Uten det, vil ingenting skje, så sørg for å få tillatelse fra dine foreldre.)
 • Hjelp fra dine foreldre / venner
 • Materialer
 • Penger
 • Tidsplan (Hva har du tenkt å male og når?)