Wkano

Hvordan du bruker sminke (for ungjenter)

Mange er interessert i sminke, men vet ikke hvordan du bruker den riktig. Denne artikkelen vil vise deg alle trinnene i å bruke sminke fra å vaske hendene til å fjerne makeup.

Trinn

Hvordan du bruker sminke (for ungjenter). Vask hendene og ansiktet!
Hvordan du bruker sminke (for ungjenter). Vask hendene og ansiktet!
 1. 1
  Vask hendene og ansiktet! Før du berører ansiktet ditt, alltid vaske hendene med en antibakteriell såpe og varmt vann. Sørg for at ansiktet ditt er rent før du påfører makeup. Å rense ansiktet ordentlig, få en god cleanser fra hudlege din. Hvis du ikke har råd til en hudlege, kan du prøve en rekke ulike produkter og se hvilke som fungerer bedre for deg! Men husk, produkter fra Walmart, Walgreens, Target, etc. alle inneholder de samme ingrediensene fordi de ikke kan selge noe høyere konsentrasjon av benzoyl peroxide (den rensende ingrediens).
 2. 2
  Påfør fuktighetskrem. Før du starter, bør du alltid bruke solkrem, spesielt hvis du har problemer med hyper-pigmentering (når huden er healing og er litt mørkere enn den naturlige hud). Det er bedre å få en fuktighetskrem atskilt fra SPF fordi da din SPF vil bli sterkere. Hvis du har veldig lav melanin beløp du må bruke solfaktor 45 år. Hvis du har oliven, mørk hud etc. så bare bruke rundt SPF 15.
 3. 3
  Glatt. Med en concealer børste eller foundation børste, forsiktig stipple som er en nyanse lysere enn huden din tone under øyet for å dekke eventuelle mørke. Også bruke concealer på kviser, røde flekker eller andre lyter. Nå utslette det inn med langfingeren. Sørg for at du DAB, snarere enn å utslette med fingeren, ellers vil du ta all concealer off. Du kan også bruke foundation som concealer, men bruker faktiske concealer vil gi deg bedre resultater.
 4. 4
  Pat. Hvis du har akne mineral makeup det er mye bedre for huden enn vanlig foundation. Bruk Bare Minerals eller Prescriptives, ingen billige ting. Husk at huden din er ditt største puste organ! Jenter med fetere hud kan være lurt å holde seg til pulver, og jenter med tørrere hud kanskje foretrekker flytende / krem ​​foundation eller farget fuktighetskrem. Mer fet hud kan bruke matte gels eller silikonbasert primer som bidrar til å senke nivået av olje produsert.
 5. 5
  Kam. Ved hjelp av en panne pensel, ren mascara børste eller tannbørste, kam øyenbrynene opp og tvers, og mykt gjelder øyenskygge (matchende øyenbryn farge) for å fylle inn brynene, noe som gjør dem fyldigere ut. Hvis du har full øyenbryn, hopper du over dette trinnet. Sett brynene på plass med en panne pensel med gel, klar mascara, eller en panne pensel med hårspray. Igjen, dette er ikke avgjørende, men en av de ekstra tingene du kanskje ønsker å gjøre før en date eller en annen anledning du ønsker å se din beste.
 6. 6
  Shadow. Bruk en pensel til å påføre en kremet farget og litt iriserende og glødende hud tone skygge. Hvis du går for en tan utseende, bruk en myk bronse farge. Hvis du går for et dekke opp fargen, bruker du en myk hud tone en. Noen skimrende hvitt skarpt fôr øynene kan åpne dem opp.
 7. 7
  Rødme. Påfør gel rødme til epler av kinnene. Smile, blande opp og i en sirkulær bevegelse, alltid blending mot templet. Du kan også følge din kinnbenet. Blanding, blanding. Du kan også bruke et pulver blush, men vær forsiktig så de har en tendens til å pakke mer av punch. Less is more. Du kan også bruke leppestift - gni det mellom fingrene slik at det er varmet opp og deretter bruke den direkte til kinnene dine.
 8. 8
  Krølle. Selv om det er neppe nødvendig, kan du noen ganger bruke en øyenvippe curler, selv når du søker klar mascara. Det kan gjøre øyevippene ser veldig profesjonelt. Mascara går på toppen og bunnen vippene-alltid bruke den tykkere på den ytre vippene. Det gjør at øynene ser stor og sexy. Påfør en eller to strøk på de øverste vippene, og bruke det som er igjen for den nederste vippene.
  • En annen måte å krølle øyevippene dine er å få en veldig liten øyenbryn kam, og forsiktig gre øyevippene.
 9. 9
  Påfør lip balm. Fyll hele leppen med en farget leppepomade. Deretter bruker fingeren eller pensel, spre glans på toppen. Finn ut huden din tone, og fargene som passer den. Bruk alltid en gjennomsiktig gloss løpet farget leppepomade.
 10. 10
  Glans. Lip Gloss er flott for en lys, skinnende utseende. Det er søt nok for skolen og legger en perfekt glød til din ferdig utseende. Bare bruke den på leppene og elsker det gjennom dagen. Du må kanskje bruke mer, hvis det begynner å avta. Bruk den over farget leppepomade eller lys, naturlig leppestift.
  • Husk at riktig farge avhenger av anledningen. For eksempel, hvis du vet at du kommer til å spise eller svette, gå lys på lipgloss.
  • Aldri leppestift, spesielt hvis det er første gang du bruker sminke, fordi hvis du gjør en feil er det nesten umulig å få fjerne. Også det meste av tiden fargene er ikke hva de hevder å være.
 11. 11
  Øyenskygge. Først satte hvit skygge over øynene dine til å markere og slå på øyenskygge farge. Deretter velger du en farge du liker og bruke den under det press på øyelokket. Hold lys og naturlig.
  • Lilla, gull, blå og tan / beige toner er gode øyenskygge farger for brune og hassel øyne. Hvis du har blå øyne, blå, lilla, gull, sølv, eller en mørkere nyanse av din hudtone ser bra ut. Grønne øyne ser bra ut med alt.
 12. 12
  Husk at mindre er mer. Hvis du har gått over bord på øyenskygge, blush, eller leppestift du kan bruke toalettpapir eller vev til DAB bort litt farge. Sørg for å huske på at lys og frisk makeup er i, mens deigete-on makeup er det ikke.
 13. 13
  Fjerne makeup. Fjern alltid sminken før du går til sengs, for å holde huden sunn og rynkefri. Bruk en fuktighetsgivende rensing klut eller vaske og rense hele ansiktet jevnt (inkludert de stedene hvor det ikke er sminke).

Tips

 • En vanlig feil som gjøres med stiftelsen er masken-effekt, slik at ansiktet flekker og svært unaturlig. For å unngå dette, bruker medium dekning pulver eller farget fuktighetskrem. Blend og bland, og hva? Blend!
 • Hvis du putter masse sminke rundt øynene, må du sette litt på leppene, og vise versa. Hvis du legger øyenskygge, eyeliner og mascara, kan du bare sette noen lyse lipgloss.
 • Sørg for at øyenbrynene er naturlig utseende. Bare tweeze bortkommen hår. Ikke over-nappe! Over-plukker er en veldig vanlig feil at tenåringsjenter gjør. Å vite hvilken form du bør tweeze følg disse instruksjonene:
  • Bilde en rett linje fra innerste hjørnet av øyet går rett ned på siden av nesen. Følg den linjen oppover for å finne hvor din panne bør starte.
  • Igjen fra nesen, flytte opp diagonalt gjennom sentrum av øyet til øyebrynet. Det er der din øyenbryn bør kurve oppover.
  • Til slutt vil en linje fra spissen av nesen til det ytre hjørnet av øyet føre deg til det punktet hvor dine øyenbryn bør ende.
 • Sørg også for at du følger regelen: sterke lepper eller sterke øyne, men aldri begge deler! For mye på samme tid vil gjøre at du ser dum, og hva du ønsker er å se vakre. Ikke vær redd for å leke med sminke med venner og alene for å finne ut hva du virkelig liker før du bærer den ut.
 • Aldri voks øyenbrynene på egen hånd.
 • Bruk en mascara som har en base primer og konstruere top coat. Primeren hjelper vippene forberede seg mascara. L'Oreal Volume Shocking er virkelig flott, fordi det er to separate tryllestaver og den andre er en liten kam som skiller vippene.
  • Tegn en svart eller brun strek det nærmeste du kan komme til øverste vippekanten, men trekke linjen ved å gjøre små streker på en gang. Så får en skygge som er i samme farge som duken (i dette tilfellet svart eller brun) og gå over duken. Du trenger ikke å gni det, men hvis du trenger å bruke en bomullspinne. Viola! Røykfylt, og moderne.
 • For mye eyeliner er aldri bra. Det avhenger av din øyenfarge: grønn og blå øyne kan gjelde så mye som de ønsker, og brune øyne bør alltid gjøre det på topp og bunn. Men hvis man har små øyne, være ekstra nøye med å ikke bruke for mye. Det hjelper også hvis man bruker eyeliner bare på toppen. Alltid trekke duken så nær vippekanten som mulig.
 • Ikke bruke pulver rett på huden, først bruke fuktighetskrem eller foundation og deretter pulver.
 • Ikke bare sminke kan forbedre ganske selvtillit! Prøv neglelakk for å gjøre ansiktet pop med en lys farge, men noen ganger bare gjøre en farge for å gjøre neglene dine ser friske, som en UV ray strøk.
 • Ikke alltid prøve å spille det trygt ved å være naturlig. Fra tid til annen prøve lysere farger for mascara og eyeliner og noen ganger leke med forskjellige farger for leppene.
 • Eksperimenter med lys, morsomme farger som pasteller, myke metallic, og lyse farger. Gå utover pulver skygger for teksturer som er kremet, skimrende, sparkly eller glitrende.
 • For leppe farge: Du kan begynne med enten en lys eller mørk skygge. Det gjør ikke noe som går på første siden du kan justere senere. For mørkt? Blot med vev og lag på lysere nyanser med hvit, beige eller rosa. For lyst? Bygg opp mørkere nyanser som BlackBerry, som på magisk vis gjør alle leppe inn .? en kveld ser altfor intens Bruk beige for å dempe nesten alle farger Too blah Bruk rødt å lyse -.? men bruk med måte. Bruk leppe blyant og leppepomade for å lage din egen farge.
 • Bruk øyenskygge og lip gloss for å gjøre matte leppestift. For å gjøre leppe fargen varer lenger, bruk en leppe blyant før du påfører leppestift.
 • Blush fading allerede? Bruke leppestift eller lip liner. Eller hvis du er bærer ingen av disse, og trykk deretter på kinnene med langfingeren, og ringfingeren. (Eller med dem alle, men prøv å danne en sirkel.)
 • Eyeliner kan være vanskelig så vær ekstra nøye med å ikke skade deg selv.
 • Hvis du har blondt eller jordbær blondt hår, er sjansen stor for at du ikke trenger å nappe øyenbrynene, de er nesten usynlige uansett. Bare nappe de åpenbare strays og blyant enn brynene dine til den formen du ønsker med en nyanse to eller tre toner mørkere deretter håret ditt.
 • Hvis du har veldig lys hud, bruker du bleke rosa. Hvis du har middels hud, bruk sand rosa. Hvis du har bronse, sjokolade, eller ibenholt hud velger dype, rike farger, som myk plomme eller dyp bronse. Hvis du har eller oliven hud, se etter nyanser som rosa, gulbrun eller rose, og holde seg borte fra fersken og bronse. Feil blush gjør at du ser skitne, forslått, deigaktig eller verdiløs. Cream blush ser mest friskt og naturlig.
 • Ikke vær redd for å be om hjelp, gå til din mor, tante, eldre fetter, beste venn, eller din beste venner mamma, kvinner er nesten alltid sympatisk til situasjonen din, og vil prøve å hjelpe deg.
 • Shalem emmanuel

Advarsler

 • Alltid ta av deg sminken før du går til sengs, spesielt hvis du har sensitiv hud! Aldri sovner i makeup din, selv om det står at det er trygt å sove i. Hvis du sover med sminke på ansiktet ditt kan begynne å få hudormer.
 • Ikke overdriv. Nøye brukes mascara, blush og lipgloss er egentlig alt du trenger for å se frisk!
 • Aldri gjelder øyesminke i et bevegelig kjøretøy eller objekt.
 • Er du i tvil, gå med en helt klar lipgloss med litt farge og / eller gnisten. Leppestifter og ugjennomsiktig leppe ordbøker kan være svært vanskelig, særlig hvis de er for tørr eller for tykt og klebrig.
 • Ikke bruke leppestift eller gloss på skadede og / eller tørre lepper. Påfør et lag med leppepomade å hjelpe dine lepper gjenopprette.
 • Bruk aldri for mye mascara, vil et tynt lag gjøre. for mye kan gjøre vippene holde sammen, mens en lysere pels vil gi en illusjon av mer vippene.
 • Får ikke sjokkerende rosa leppestift, det ser ikke bra ut på alle så vær forsiktig når plukke ut farger.
 • Ikke får noe inni øynene (spesielt hvis du har kontaktlinser! Som kan irritere øynene).
 • Blå øyenskygge fungerer sjelden for noen, men det beste alternativet er med garver hud.

Ting du trenger

 • Fuktighetskrem
 • Concealer
 • Brush set
 • Gel blush
 • Leppepomade
 • Lip gloss
 • Øyenskygge (nøytral)
 • Eye liner
 • Mascara
 • Øyenvippe curler
 • Hudpleieprodukter
 • Eyeliner spisser
 • speil