Wkano

Hvordan du bruker sminke og hårfarge å se fint når eldre

Det er mulig å oppnå ekte skjønnhet, uavhengig av alder og denne siden vil fortelle deg nøyaktig hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan du bruker sminke og hårfarge å se fint når eldre. Går lettere hvis det passer din hudtone.
Hvordan du bruker sminke og hårfarge å se fint når eldre. Går lettere hvis det passer din hudtone.
 1. 1
  Går lettere hvis det passer din hudtone. Lysere hår er veldig smigrende som vi blir eldre, kan du prøve å holde det fargespekter som utfyller og ikke vasker ikke ut huden din tone. Spør en venn til å hjelpe deg å velge riktig nyanse hvis du trenger hjelp til å bestemme.
 2. 2
  Bruk mindre sminke. Bli kvitt alle de millioner av ansikt produkter og få det grunnleggende som en mild rensemelk (som i seg selv vil forbedre huden og eliminere eller sterkt redusere alle av behovet for alle av ansiktet makeup) og en virkelig god fuktighetskrem og solkrem.
 3. 3
  Ikke kast bort pengene dine på varehus foundation, er drug store foundation fint, hvis huden din ikke er for tørr prøve retin-a (resept) vil fjerne misfarging av huden og også resultere i en strålende glød.
  • Sette en flekk av concealer eller foundation på virkelig distraherende plagsomme flekker eller en bit av foundation, litt av øyet blyant for å definere og mørkere og styrke øyne, mascara (ett strøk svart) og gå over den med enten en snert kam eller lære å gjelder å bli kvitt klumper (ja, det er mulig, rulle og holde staven beveger seg, og ikke plasser hodet parallelt å piske hår).
  • Hvis du er virkelig blek, sette en prikk av en crème blush fargen på kinnene når de rødmende på ringfingeren på hver hånd. DAB på kinnene og lett blande litt ned og ut tilbake mot ørene. En svært lett dryss av gjennomsiktig eller gul basert pulver påføres med en pensel i løpet steder du har brukt sminke som foundation eller concealer vil bidra til å sette ting hele dagen, og du er ferdig.
  • En god klar eller svakt farget leppepomade (fargen skal være en nyanse mørkere enn din naturlige leppe) i stedet for leppestift er alt som trengs. IKKE GLEM EN STOR RED, en som utfyller din hudtone, FOR AT spesiell kveld!
 4. 4
  Bruk høy solfaktor solkrem hver dag, selv når det er helt overskyet. Sett det på mens ansiktet er fuktig om morgenen, og du trenger ikke flere kremer og vil eliminere zit problem som mange voksne kvinner klage, ikke innser at mengden av ting i ansiktet er roten av årsaken.
 5. 5
  Drikk vann og avvenne deg ut av juice, smoothies, osv.. Bare hold deg til rent vann og bære en med deg og drikke fra det hele dagen.
 6. 6
  Hvis du er over 70 år gammel, hvorfor ikke prøve en frisyre som ikke krever turer til frisøren, kanskje en kort og elegant vask og slitasje stil, spesielt hvis du har naturlig bølgete hår, det fungerer bra.
 7. 7
  Bruk alltid en Spritz av din favoritt duft... kos deg!
 8. 8
  Bruk en god høy SPF solkrem og gå ut og gå for en behagelig trening, som du kan gjøre det bra i din 90-tallet hvis du er i god helse. Ha det gøy, nyte livet, lever det til fulle!

Tips

 • Lærer noe nytt hver dag - starte en ny hobby.
 • Et smil gjør deg vakker, så finn noe å smile av.
 • Latter vil holde deg ung. Omgi deg med positive mennesker.
 • Nyte livet til det fulle!