Wkano

Hvordan du justerer å være gutt når du virkelig ønsker å være en jente

Hver gang en stund, vil en fyr bli født som ville føle seg mye mer komfortabel som en jente. Dessverre, noen ganger disse gutta er ikke alltid i stand til å bare rett og slett begynne å leve som en jente. Her er noen trinn hvis du er en av de gutta.

Trinn

Hvordan du justerer å være gutt når du virkelig ønsker å være en jente. Ta godt vare på håret ditt, hud og negler.
Hvordan du justerer å være gutt når du virkelig ønsker å være en jente. Ta godt vare på håret ditt, hud og negler.
 1. 1
  Vær deg selv. Selv om du ikke kan leve som en jente, betyr det ikke at du bør forsøke å butch opp eller late som de liker ting du ikke gjør det. Det vil bare gjøre at du føler deg verre om deg selv og din situasjon.
 2. 2
  La håret vokse ut. Pass på at du vasker det hver dag, og ta ekstra godt vare på den.
 3. 3
  Ta godt vare på håret ditt, hud og negler. Dette vil hjelpe deg å føle deg mer feminin, og det vil også gjøre overgangen enklere i fremtiden hvis du noen gang får en sjanse til å gjøre det.
 4. 4
  Kle seg i komfortable og attraktive klær. Ikke vær redd for å sjekke ut jentas delen av din lokale varehus og kjøpesentre. Heldigvis er det svært vanlig å se gutta iført jentenes jeans, og flere og flere sko stiler blir designet for å passe begge kjønn. Bruk jentete utseende guy klær som pinstripe skjorter, hatter, osv.
 5. 5
  Finn noen å snakke med. Enten det er en beste venn, søsken, støttegruppe, eller til og med en lege eller psykiater, er det viktig å uttrykke dine følelser og få en ny mening. Hvis du trenger hjelp med å komme ut, det er bokstavelig talt hundrevis av ressurser på nettet som tilbyr tips, råd, eller selv personlig hjelp.
 6. 6
  Hvis du føler deg spesielt ned, er en terapeut en utmerket person å snakke med.
 7. 7
  Kle seg når du kan. Nei, jeg er ikke fortelle deg om å gå inn i din søsters soverom og ransake hennes garderobe. Dressing opp for Halloween er en av de beste måter å ha det gøy som en jente uten å bli dømt. Det tilbyr også mange muligheter til å ta opp emnet for å være en jente... permanent.
 8. 8
  Henge rundt med andre jenter som venner.
 9. 9
  Å være en jente du har mange ting å bekymre seg. Ditt hår, hud, kjærester, etc.

Tips

 • Overgangen så tidlig i livet som du kan for å unngå å bruke tusenvis av dollar reversere effektene av puberteten og masculinization, men tenk skole og arbeid i denne prosessen. Noen ganger er det rett og slett mer gunstig for overgangen før du oppgraderer high school.
 • Virkelig ta tid å vurdere om du virkelig ønsker å være en jente eller bare forvirret. Noen ganger er det en fase, blandet opp seksuelle følelser, eller enda en seksuell fetisj at folk ikke identifisere med en gang.
 • Hvis du er ekstremt maskulin uten sjanse til noen gang passerer som en jente, søke utløp for følelsene dine. Enten det er noe så enkelt som å gå til homofile klubber for dra viser eller bor med folk akseptere nok til å la deg kle seg, finne noen stikkontakt. Eller enda bedre, trene deg til å slutte å bekymre deg om andre folks følelser om deg og gå for det likevel!

Advarsler

 • Ikke la din frykt og ubehag hindre deg fra å få hjelp når du trenger det. Fornuftige mennesker vil ikke dømme deg eller nekte å hjelpe deg.
 • Ikke ta de ulike egenskaper et menneske kan ha for å få innvilget for en kjønnsrolle eller den andre. Styrke er ikke det motsatte av femininitet.
 • Dessverre lever vi i en verden full av trangsynte og voldelige mennesker. Vær forsiktig rundt disse menneskene å være trygg.