Wkano

Hvordan godta å være en høy jente


Tusenvis av jenter overalt sliter med ulike utfordringer på grunn av høyden sin. Jenter som er høye må forholde seg til mye mer enn de av gjennomsnittlig høyde. Vi må akseptere at vi ikke kan kjøpe bukser i det hele tatt av butikkene som våre venner handle på. Vi må forholde seg til folk som spør om høyden vår, vi må også forholde seg til en masse gutter å være betydelig kortere enn oss.

Trinn

Hvordan godta å være en høy jente. Prøv å ikke henge slapt.
Hvordan godta å være en høy jente. Prøv å ikke henge slapt.
 1. 1
  Prøv å ikke henge slapt. Du kan gjøre underverker for din helse og selvbilde hvis du lære hvordan du kan stå oppreist. Lute kan føre til ryggproblemer og faste holdning problemer for resten av livet. Lute kan faktisk gjøre deg se høyere enn du allerede er. Når du slentre du synes mer usikker for andre, som inviterer latterliggjøring og negativ oppmerksomhet til høyden din. Står høyt bygger selvtillit.
 2. 2
  Lær å være positivt om høyden din. For hver gang du klager over høyden din, tenke eller si tre ting som er positivt om det. For eksempel:
  • Taller jenter er raskere, sterkere og ser mer slående enn korte jenter.
  • Taller jenter har lettere for å håndtere vekt.
  • Taller jenter har en bedre sjanse til å lykkes i idrett, modellering, og mange lederroller.
 3. 3
  Bruk klær som passer. Uansett hvor søte klærne er, bare kjøpe dem hvis de passer. Bukser som er for kort kan gjøre deg se høyere. Topper som ikke passer kan gjøre at du ser større, hengslete, klosset. Klær som ikke passer kan bare invitere latterliggjøring og negativ oppmerksomhet til høyden din. Fine klær som passer kan hjelpe deg å føle deg bedre om din fysiske utseende.
 4. 4
  Prøv aktiviteter som kan dra nytte av å være høy. Du har kanskje hørt dette mange ganger, men høye jenter kan være kjempeflott basketball eller volleyball spillere hvis du bruker din høyde til din fordel. Hvis det ikke er din greie, kan du prøve andre aktiviteter hvor det å være høy kan være en fordel: Dans, modellering, fjellklatring, landeveissykling, High hopping, og mer. Disse fysiske aktiviteter kan hjelpe deg å bli mer komfortabel og trygg på å være høy. Uansett hva du gjør, finne ting som du er god på, bygger suksess tillit.
 5. 5
  Smil og la din personlighet skinne gjennom. Førsteinntrykket kan være vanskelig for høye jenter, men bare la skinner personlighet vinne deres hjerter. Når folk å uttale seg eller stille spørsmål om høyden din, ikke rødme og bli flau, mange ganger de betaler deg et kompliment. Smile og si takk. Svare dem med fakta om hvor høy du er og hva du tenker på hva de sa. Du vil virke mer selvsikker.
 6. 6
  Husk å være høy blir grasiøs.
 7. 7
  Ikke sammenlign vekten din til andre jenter som er kortere. Det betyr ikke at du er feit hvis du veier mer enn dine kortere venner, har du tenkt å få omtrent fem pounds per tomme.

Tips

 • Hvis noen sier til deg "korte mennesker er bedre" si tilbake ", og det er derfor modellene er kort".
 • Når gutter og jenter gjør narr av høyden din, mange ganger er det fordi de er usikre og ønsker at de ble velsignet med å være høy som deg. Noen gutter og jenter liker ikke å stå ved siden av høye jenter fordi de føler seg skremt.
 • Gjør hva du liker selv om høyden din setter deg tilbake fra det.
 • Vet at de fleste høye gutter foretrekker å date høyere jenter.
 • Å være høy har sine fordeler som å nå høyere hyller.
 • Taller jenter er fysisk sterkere og raskere enn kortere jenter
 • Prøv å ta opp idretter som basketball eller volleyball.
 • Hvis noen sier noe dumt om din høyde bare le sammen, ikke ta det personlig.
 • Mange spesialitet høye jenta butikker har innersømmer opp til 37 ", men kan også være langt dyrere enn varehus.

Advarsler

 • Noen jenter kan være sjalu på deg.
 • Noen gutter kan bli skremt av deg. (Og hvis de er, prøv å ikke ta det personlig!)
 • Ikke alle klærne vil passe.