Wkano

Hvordan du ser drop dead gorgeous

Lyst til å bli lagt merke til og beundret for dine fantastisk utseende? Her er hvordan du får mest mulig av det du har.

Trinn

Hvordan du ser drop dead gorgeous. Ta vare på hverdagen vedlikehold.
Hvordan du ser drop dead gorgeous. Ta vare på hverdagen vedlikehold.
 1. 1
  Ta vare på hverdagen vedlikehold. Planlegge tid for hygiene gjør at du får det gjort, og (enda bedre) hjelper deg å se deg selv som en prioritet. Her er noen grunnleggende retningslinjer:
  • Vask ansiktet to ganger daglig. Selv om du super utmattet på kvelden, kan du prøve å i det minste ta av deg sminken og bruke en fuktighetskrem.
  • Puss tennene minst to ganger per dag. Hvis du ønsker å sette inn litt ekstra innsats, kan du selv børste etter måltider. Prøv å bruke tanntråd hver kveld, også.
  • Dusj en gang om dagen, minst. Det betyr ikke at du må vaske håret en gang om dagen (og noen ganger du bør ikke - holde lesing for mer om det), men kroppen bør rengjøres daglig.
  • Ta vare på neglene dine. Negler bør trimmes minst en gang i uken, hvis du vil, kan du selv prøve en manikyr eller.
  • Fjerne uønsket kroppshår regelmessig. Plukker øyenbrynene, barbering beina og armhulene, og bli kvitt andre bortkommen hår trenger ikke å være en del av din skjønnhet rutine. Hvis det er, men prøver å gjøre det på en konsistent tidsplan.
  • Kontroller at du har rent tøy. Rene klær vil både se bedre ut og føle deg mer attraktiv.
 2. 2
  Opprettholde en sunn manke. Får flisete tupper trimmet hver 6 til 8 uker, og ta opp noen høydepunkter eller farge rundt samme tid. Her er noen andre måter å maksimere dine låser:
  • Velg en frisyre som passer din ansiktsform. Hvordan du ha håret kan fremheve ulike deler av ansiktet ditt, så velg en stil som bringer ut hva du liker. For eksempel, hvis du har skarpe kinnben og et bredt kjeve, iført håret trukket tilbake vil gjøre disse mer fremtredende, mens strømmer lag vil gjøre et rundt ansikt virke lenger.
  • Ikke vask håret hver dag. Med mindre du har baby-fint hår som er tynt og blir tynget ned lett, bør du vurdere å vaske håret annenhver dag i stedet. På den mellom dag, bruker en villsvin-børste til å flytte den lille bit av olje gjennom håret - det vil gjøre det ser skinnende og sprett.
  • Unngå over-styling håret. En eller to dager i uken, gi håret en pause fra blowdryers, curling strykejern, og rettetang. Varmen kan skade håret og at det ser sprøtt.
 3. 3
  Gjøre ansiktet ditt ser fantastisk. Selv om håret og klærne er bare OK, hvordan kan du ta vare på ansiktet ditt presse deg fra "pen" til "drop-dead gorgeous." Her er hvordan du får mest mulig ut av dine egenskaper, med eller uten sminke:
  • . I tillegg til å vaske og fuktighetsgivende to ganger om dagen, unngå kviser ved å holde hendene vekk fra ansiktet og sover på rene putevar. Spot-treat kviser ved hjelp av salisylsyre eller benzoyl peroxide. Eller, for en rask overnatting fix, knuse noen ubestrøket aspirin tabletter (sletten hvite), bland med noen dråper vann, og la pastaen på eventuelle kviser mens du sover.
  • Forme brynene dine. Start med å bare plukker noen få hår, og se hvordan den ser ut og fjerne mer derfra hvis det er nødvendig. For mindre smertefull napping, unngå å gjøre det i løpet av uken før mensen. Eller du kan holde isbiter på huden din i et minutt før du begynner pinsett.
  • Sminke som passer ansiktet ditt. Sjekk ut noen av de tutorials i hvordan du bruker sminke, eller besøke et varehus for en konsultasjon. (De fleste makeup tellere vil sette sminke på deg og lære deg teknikker for gratis, men det gjør ikke vondt å be.)
  • Følg øyne-eller-lepper regelen. Hvis du bruker sminke, fokusere på drama på enten øyne eller lepper - ikke begge deler. Hvis du har en stor pucker og slitasje rød leppestift slik at den ser fantastisk, hopper den tunge eyeliner og øyenskygge, og gjør ett lag med mascara. Hvis du ønsker å fremheve øynene dine, gå lett på leppene med en lys beis eller chapstick.
 4. 4
  Bruk hva som ser bra ut på deg. Hva passer en annen drop-dead gorgeous jente kanskje ikke ser flott ut på deg, og vice versa. Den gode nyheten: finne ut hva som sannsynligvis ser bra ut på deg er enklere enn du tror. Prøv disse tipsene:
  • Avgjør om du skal bruke varme eller kalde toner. Iført den riktige fargen kan gjøre huden din glød, mens feil man kan gjøre det ser vasket ut eller flekkete. Den beste måten å gjøre dette på er å se på innsiden av håndleddet ditt i sterkt lys - gjør dine vener ser blått eller grønt under huden din? Hvis det er grønt, slitasje varmer, hvis den er blå, vil du sannsynligvis se bedre ut i kjøler.
   • Varme farger er lyse gult, gul-baserte rødt og grønt, brunt, gull, krem ​​og alt med en gul eller oransje farge på den.
   • Kalde farger er satt sammen av "juvel toner" som dyp lilla, blå og grønn, svart, hvit og "cool" pasteller med blå toner.
  • Ta et blikk på hva som er i skapet. Sjansen er, du allerede bevege seg mot farger som ser bra ut på deg - og det er greit å holde seg til dem.
  • Pass på at klærne passer. De bør dekke deg tilstrekkelig uten å være baggy, og monteres uten å klemme for hardt. Hvis mye av klærne dine er større enn du ønsker, ta dem til en syerske eller skredder å være endret - enkelte brikker bør ikke koste mye. (Du kan vanligvis finne en på ditt lokale renseri-tallet.)
 5. 5
  Tone opp. Trener regelmessig vil ikke bare gjøre kroppen din ser bedre, vil det også øke din selvtillit og dine endorfiner. Prøv å sette av tid til å trene i minst 30 minutter, tre eller fire ganger per uke, eller bli involvert i en atletisk sport. Hvis du trenger en jumpstart, prøv disse artiklene:
 6. 6
  Få nok søvn. Sover for lite gir deg røde, posete øyne og en laber fysisk tilstedeværelse. Studier har også vist at å sove for lite årsaker overspising og svekker immunforsvaret. Hvis du sliter med søvnløshet, lese Hvordan i dvale når du ikke er lei.