Wkano

Hvordan du skal lykkes i skolen (jenter)

På et tidspunkt gjennom ungdomsskole, vanligvis i syvende eller åttende klasse, vil hver jente å være som uanstrengt kul, trygg, populær jente som alle liker. Selv om du ikke kan bli kjapt populær, vil dette svært omfattende guide hjelpe deg å komme med flyt og maksimere ditt potensial.

Trinn

Hvordan du skal lykkes i skolen (jenter). Sørg for at din personlige hygiene er bra.
Hvordan du skal lykkes i skolen (jenter). Sørg for at din personlige hygiene er bra.
 1. 1
  Få en titt sammen. Selv om hva klærne du ikke bør påvirke hvordan folk ser deg, er sannheten, det gjør det. Kle deg riktig. For eksempel, unngå iført lave tank topper, og i stedet, kanskje en T'shirt. Det trenger ikke å være fra et dyrt merke eller en designer antrekk, men akkurat nok til å vise andre din unike personlighet eller stil.
 2. 2
  Sørg for at din personlige hygiene er bra. Dusje hver dag hvis det er mulig, og vaske håret minst annenhver dag. Ikke bruk parfyme, men hvis du ønsker kan du bruke en body spray (for eksempel en fra Bath and Body Works, Victorias Secret, eller Gap Body). Deodorant er et must. Secret Scent Uttrykk er et godt, langvarig deodorant. Puss tennene to ganger om dagen og holde tyggegummi eller mints på deg. Hvis du ikke liker mints, kanskje sjokolade dekket Altoids fungere.
 3. 3
  Style håret. Hvis du vil, kan du kjøpe en rettetang jern og bruke det til annenhver dag. Alltid bruke en spray-on varme protectant. Hvis håret ditt begynner å se skadet, dvs. tørre og sprø, deep-stand med en leave-in conditioner. Når du vasker håret ditt, må du først ta litt shampoo og skrubb den kraftig inn i hodebunnen for å vaske av oljen. Ikke påfør shampoo under ørene. Skyll av shampoo og gni hodebunnen, bør det knirker å indikere at oljen er borte. Klem vannet ut av håret slik at det blir vridd så tørr som mulig, og bruke conditioner under ørene bare. La den sitte i et minutt eller to (nå er et godt tidspunkt til såpe) og skyll det ut sist av alle.
  • For korthårede jenter, er et pannebånd eller en kort hestehale en søt stil. Ikke ha korte musefletter, vil det se ut som du prøver for hardt.
  • For middels til langhårede jenter, pannebånd, hestehale, rotete boller, fletter, og musefletter er gode.
 4. 4
  Ikke overbelaste på makeup. Faktisk er det helt akseptabelt å bruke noe sminke i det hele tatt i ungdomsskolen. Hvis du gjør det, at det ser så naturlig som mulig. Dette betyr flekkete eyeliner og tung svart mascara er episk NO-tallet. Hvis du vil, gå med noen naturlige lipgloss (CO Bigelow Mentha Lip Tint av Bath and Body Works, CoverGirl Wetslicks, Maybelline Shinesensational, Burt er Bees Lip Shimmers, etc). Vask ansiktet hver morgen (L'Oreal 360 ansiktsvask er bra), og hvis du vil bruke en lett fuktighetskrem. Exfoliants er ikke nødvendig i ungdomsskolen, og kan faktisk skade huden.
 5. 5
  Få de riktige klærne. Her er den vanskelige delen. Du må balansere være kul med ikke å være en tilhenger. Mix-og-match klær fra følgende merker:
  • Preppy merker. Dette er dagens populære klesmerker, er det en god idé å få en eller to skjorter eller gensere fra disse etikettene, bare så du har noe populært å ha på: European Eagle Outfitters, Aeropostale, Hollister, Abercrombie og Fitch.
  • Kule merker for hverdagsklær. Det er her du virkelig begynne å blande-og-match. Jeans, floral topper, smykker, jakker, jakker, belter - det er helt opp til deg hva du skal kjøpe: Forever 21, BB Dakota (dyr, men Jack BB Dakota jakker er fantastisk kvalitet), Urban Outfitters, H & M, kjærlighet kultur.
 6. 6
  Hvis du ikke har mye penger, ikke stress! Følgende butikker har store funnene, noen ganger også designermerker for mye mindre: Marshall, TJ Maxx, Wal-Mart, Nordstrom Rack, JCPenney tallet. Aldri overse Amazon.com for jakker, heller. Alt du trenger er et par skinny jeans, et par av boot cut jeans, et par søte Ts, en genser / cardigan / jakke av noe slag, og vår / sommer slitasje.
 7. 7
  Sko. Foreløpig Converse All-Star chucker og Vans skate sko er i stil. Varebiler er ganske rimelig, starter på 35€ og Converse kan finnes for så lite som 25€. Hvis det er for dyrt, gå med noen Airwalks fra Payless. De har hiver også for mye mindre. Noen par kule utseende joggesko fungerer fint. Uggs er i stil, men så mange mennesker har falske UGGs at å kjøpe et par fra Target eller hvilken som helst butikk fungerer fint også. Flip-flops er en må-ha, og kan kjøpes fra hvilken som helst butikk. Hvis du vil ha et navn merkevare, har European Eagle aerie flip-flops med logo for mindre enn 10€ i sommer. Hvis du vil ha kule sokker (! Hei, hvis du endrer for PE, kanskje du vil ha dem), fargerike KB sokker er i stil, og her er der du er på hell: du kan få dem fra Costco for virkelig billig!
 8. 8
  Attitude er alt. Folk liker en munter, vennlig, akseptere jente. Ikke dømme andre mennesker, ikke sverger alltid være positiv og ikke snakke søppel om andre jenter bak ryggen. Virkelig populære jenter er veldig hyggelig mot alle, inkludert skole utstøtte, og de gjør venner lett. Vær lojal og interessert i dine venners liv. Ikke hog samtaler. La andre ta ledelsen noen ganger, og ikke sture rundt eller bli deprimert fordi ting ikke går bra. Husk, du kan alltid fikse det. Hvis du trenger hjelp, snakk med en eldre søsken, fetter eller venn, eller dine foreldre, tante, onkel, kirke ungdomsleder, etc.
 9. 9
  Få gode karakterer. Svært få virkelig populære jenter mislykkes skolen. Du trenger ikke å være en nerd, men mål for minst alle B, og få A-er i de fagene du vet du er god på. Skriv lekser i planleggeren din (hvis det er kjedelig eller vurdert teit, bruke farget gel penner og merkepenner å gjøre det mer interessant!) Og sette en estimert tidsramme. Når du kommer hjem, lage en tidsplan som inkluderer tid for dusjing, spising, praktisere instrumenter, og spiller på datamaskinen. Hold deg til planen din og slå i alle leksene.
  • Hvis Facebook og IM er distraksjoner, ikke prøv å fullstendig kutte dem ut av planen. Din selvkontroll vil bli slettet og du vil ende opp med å tilbringe timer på disse nettstedene uansett. I stedet, gi deg selv en halv time av din tid hver dag før du starter arbeidet. På denne måten vil du få trangen ut av veien uten å bruke for lang tid på nettet.
  • Hvis du trenger leksehjelp og ønsker ikke å spørre venner eller foreldre, sjekk for å se om ditt lokale bibliotek eller skole tilbyr veiledning. Mange ganger high school-elever vilje veileder for gratis for å få samfunnstjeneste timer. Sjekk på nettet også, hvis du trenger matematikk eller naturfag hjelp det finnes en rekke gode nettsteder.
 10. 10
  Bli med aktiviteter du liker. Hvis du liker å være aktiv, ta opp en sport. Hvis du liker musikk, lære et instrument i skolekorpset eller orkester, og ta privattimer hvis du kan. Synge i kor er også bra. Mange skoler har æresbevisninger kor, jazz band, symfoniorkestre, osv. Her er noen aktiviteter for å se nærmere på: årbok klubb, franske klubben, politikk klubb, service klubb, velg / premier fotball, basketball, etc., fekting, mannskap, ridning, softball, svømme team, debatt, kunnskap bolle, matte klubb, vitenskap OL, fotball, hockey, ping-pong, manga club, kunst klubb, D & D klubb, kultur klubb, kinesisk / japansk / tysk skole (selv om du ikke er at etnisitet!), gitar klubb, Future problemløsere klubben. I alle disse aktivitetene vil du møte mennesker som deg.
 11. 11
  Holde seg frisk. Følge av "regelen i åttere" - få åtte timers søvn (! Ni er enda bedre), drikke åtte glass vann om dagen, får åtte porsjoner med frukt og grønnsaker (det virker overdreven, men det vil virkelig lønne seg). Ta en multivitamin hvis du vil. Husk, det er greit å få latterlig høye mengder av visse vitaminer, spesielt C - og med opp til 500%! Hvis du vil ha en stor-smake supplement, nordiske bær er som gummies. Tran høres ekkelt, men det er stor for å få sunne omega-3 fettsyrer, som gjør synet ditt bedre, forbedre din hukommelse og hjernens makt, og bidra til sunne negler, hud og hår. Nordic Naturals for jordbær DHA tygger smake kjempefint.
 12. 12
  Få den nyeste musikken og teknologi. Nesten alle har en mobiltelefon og / eller iPod i disse dager. Hvis du ikke har en mobiltelefon eller iPod, ikke stress!
  • Hvis du ikke har en telefon fordi foreldrene dine ikke vil la deg få en, er ikke alt tapt. Tilby å betale for protokollen selv. Vis dem telefoner som LG Neon som er kult utseende, men trenger ikke koste mye. Hvis svaret er fortsatt "nei", og du har prøvd alle argument ("Tidene har forandret seg siden du var tenåring!" Og "Jeg trenger det for å holde kontakt med deg!"), Ikke få panikk. Du kan holde kontakten med venner via Facebook, ringe med en hjemme telefon (bruk en trådløs telefon hvis du har en å snakke privat), og tekst med en iPod touch (se nedenfor) eller med e-post (Google hvordan).
  • Hvis du ikke har råd til en iPod, Sansa, Sony, Ematic, og Coby MP3-spillere har stor verdi for mindre. Få et 2GB en på et minimum, selv om 4 til 8 GB er ideelt.
  • Hvis du har en Apple iPod touch, her er hvordan du teksten med en:
  • Last TextNow fra App Store. Det er en dollar. Med dette alene, kan du tekst dine venner ubegrenset når du har wi-fi. Dette er bra allerede, men ikke du hater hvordan du kan kun bruke en e-postadresse for vennene dine til teksten du?
  • Gå til voice.google.com og registrere en invitasjon. Når du mottar den (det skal ta 2-4 uker), får et Google telefonnummer. Følg instruksjonene på enflick.com stedet for å koble din GV nummeret til TextNow adresse. Så gi dette nummeret til dine venner og voila, du har en vanlig telefonnummer!
  • For å ta dette konseptet videre, sette opp GV nummer å ringe ditt hjem telefonen. MEN, siden en forelder kan plukke opp en samtale ment for deg, ta opp en tilpasset mobilsvar hilsen, så gå til GV kontoinnstillingene og sette kontoen til automatisk frem til mobilsvar. På denne måten telefonen aldri ringer, men vennene dine kan legge igjen en talemelding, som du kan lytte til og svare på!
 13. 13
  Komme god musikk er stor i disse dager. Lytt til Topp 40 musikk og plukke noen du liker å laste ned. Ellers bare lære den populære musikken slik at du vet det når andre mennesker synge den. Det er en god idé å ha noen populær musikk på MP3-spilleren for noen anledninger. Så igjen, ikke vær en konforme! Jazz, filmmusikk, indie og klassisk musikk er alltid greit.
  • Her er noen populære artister å se nærmere på: Owl City, Lady Gaga, The Black-Eyed Peas, Train, Ke $ ha, Jay Sean, Jay-Z, Rihanna, Katy Perry, Justin Bieber, T-Pain, Iyaz, Cher Lloyd, Lana Del Rey, Ed Sheeran, Olly Murs eller One Direction.
  • Hvis du ønsker å oppdage god musikk, er Pandora et godt alternativ.
  • For en dans spilleliste, følgende sanger er must-haves: One Thing, Love Drunk, hver gang vi Touch, Call Me Maybe, Replay, hjerte hopper over et slag, Want U Back, Oath, Ned, Tik Tok, Hot N Cold, In The Ayer, hoppe på den, Shake It, Paparazzi, Poker Face, Dirty Little Secret, Barbie Girl. Lytte til disse sangene slik at du kan synge med på dans og socials. Andre populære artister er Boys Like Girls, Owl City, All Time Low, Hey Monday, The All-europeisk Avviser, Flyleaf, Bon Jovi, Cash Cash, Cascada, Coldplay, Death Cab for Cutie, Taylor Swift, Miley Cyrus, Fall Out Boy, Kelly Clarkson, Metro Station, Queen, MGMT, Smashing Pumpkins, Snow Patrol, Paramore, Arctic Monkeys, U2, We the Kings, og Yellowcard.
 14. 14
  Være up-to-date i filmer og bøker! Du bør se / lese en av disse berømte serien: The Harry Potter-serien, The Twilight Saga og The Hunger Games Trilogy.
 15. 15
  Å ha en kjæreste er ikke nødvendig. Du trenger ikke å være i et forhold, selv om alle andre er i ett. Tenk på det på denne måten: når du går ut med noen, er en av to ting kommer til å skje: vil du gifte seg, eller du vil bryte opp. Den første skjer ikke når som helst snart. Så er du antakelig bestemt for bruddet, ikke for å være negativ, men for å være realistisk. Vent en stund. Åttende klasse er greit å ha en kjæreste i, men ideelt sett vente på high school. Det er fint å føle seg elsket, men å ha nære venner (fyr venner også!) Er veldig viktig.
 16. 16
  Holde seg oppdatert. Sjekk din Facebook, tekster og e-post minst ukentlig. Les Seventeen magazine, eller gå online for å holde seg oppdatert på de siste nyhetene. Hvis du ikke har kabel-TV gå til hulu.com. Yahoo! Answers er et flott sted å stille spørsmål om ungdomsskolen.
 17. 17
  Du trenger ikke å være sammen med den populære mengden. Få din egen krets av nære venner, ikke gjør fiender, og etablere din egen spesielle opprører slags coolness!
 18. 18
  På internett, bruker dagens internett slang. Men ikke bruk dem for mye, fordi du er intelligent, og det gjør at du ser dum. Litt er greit skjønt.
 19. 19
  være deg selv. Du må like deg selv for andre mennesker til å like deg!

Tips

 • Hvis du strapped for cash, bare handle klokt og kjøpe brikker du kan blande-og-match enkelt. Jeans, tanker, T-er, halskjeder, jakker, hatter, osv. er alle allsidig og flott. Få noen ensfargede, beskjedne, velsittende stykker, og deretter legge til at med kule topper og tilbehør.
 • Briller, samme ting. Tykke svarte rammer er faktisk i stil akkurat nå! Ellers finne en ramme som passer ansiktet ditt godt. Tenk kontakter, men husk de er dyre og du må være veldig ansvarlig.
 • Hvis moren din er en helt naturlig type forelder og misliker konvensjonelle skjønnhetsprodukter, ikke frik. Burts Bees Lip Shimmers, TerraGloss, etc. er gode all-naturlige leppe produkter. Avalon Organics og Toms of Maine gjøre gode naturlige deodoranter, også. Og ofte, alle naturlige sjampo og balsam faktisk fungerer bedre enn sine apotek kolleger!
 • Bukseseler kan være morsomt! Få kjølige farger i bånd for å legge ånden til smilet ditt. Hold deg unna gult og oransje, noe som gjør det ser ut som du har plakk på tennene. Blues gjør ser tennene hvitere. Neon rosa og grønt kan være morsomt!
 • Hvis du har slitt hva din mor kjøpte du for hele livet ditt, og du er nervøs plutselig annonserer du ønsker å kjøpe "in" klær, bare si: "Hei mamma, jeg fant denne genseren på nettet. Det er veldig kult, kan vi ser på det? " Deretter få opp nettsiden for selskapet (f.eks European Eagle) og vise henne den elektroniske notering for genseren. Foreslå dere to gå til kjøpesenteret for å sjekke det ut. Når du kjøper din første "populære" element, det gjør det lettere å kjøpe flere ting uten at det er vanskelig.
 • Hvis du har dårlig akne, aldri plukke på den, kan det føre til arrdannelse. Bruk et ansikt cleanser to ganger om dagen (ikke bruk såpe, det er for harde). Bruk concealer hvis du trenger.
 • Hvis du ble født med noen ubehagelig fysisk funksjon, for eksempel en tettvokst ramme, supercurly hår, etc, ikke stress det. Bruk klær som passer til rammen (horisontale striper er nei-nei er for litt overvektige jenter!), Bruker de produktene du trenger for å temme håret (eller få en rett perm).
 • Hvis du trenger tilgang til Facebook, men foreldrene dine blokkerte skuddet, her er noen strategier du kan bruke til å overvinne blokken:
  • Bruk en proxy, som proxyheaven.cn eller punky.co.za
  • Surf på nettet med din iPod touch
  • Bruk flexamail.com med din epost
  • Surfe med Opera Mini mobil simulator: http://www.opera.com/mobile/demo/
  • Bruk IP-adresser for å overvinne blokken. Her er hvordan du gjør det:
   • Åpne opp en terminal eller kommandolinje. I Windows klikker du på Start-menyen, klikk på "run"-vinduet, og skriv inn "cmd" for å få opp ledeteksten. På en Mac, gå til Programmer og deretter "Terminal". Hvis du bruker Linux, bør terminalene være nest natur for deg nå!
   • Skriv inn følgende: ping yourwebsite.com (bytt ut med hva området du vil)
   • Det burde si "pinge xx.xxx.xxx.xx med xxx byte med data." Skriv ned det lange nummeret. Dette er nettstedets IP-adresse.
   • Kopier dette nummeret inn i nettleserens adressefelt og surfe via IP-adresse!
  • Bruk Google Translate som en proxy. Gå til translate.google.com og skriv inn nettadressen til nettstedet, inkludert. Oversette fra engelsk til norsk.

Advarsler

 • Ikke prøv å være noen du ikke er, og ikke klamre seg til andre. Det høres så klisjé, men tenk på det: ville du ønsker å være venner med noen som lot som om de visste at ting de ikke gjorde, sugd opp til folk, og var helt overfladisk og falsk? Selvfølgelig ikke. Være ekte, godta og overvinne dine feil, og alltid se på den lyse siden. For å finne ut om du blir klengete, ta et skritt tilbake og tenke: er det noen du stadig snakker med, IMing, sende SMS-meldinger, griner? Ta et skritt tilbake og la dem være for en stund. Bare fordi noen er fint for deg betyr ikke at de ønsker å være din beste venn. Gi ting litt tid, deretter sakte gjeninnføre dem inn i livet ditt, men ikke klamre seg!

Ting du trenger

 • En positiv holdning.
 • En iver etter å lære, og en lærevillig tenkemåte. Husk, du er ikke alltid rett, men du kan alltid lære mye.
 • En flott smil og personlighet.
 • Vennlighet mot andre