Wkano

Hvordan få din venn til å slutte å kopiere deg

Når noen starter kopieringen du det kan bli irriterende, spesielt hvis det er en av dine venner. Følgende tiltak bør bidra til å prøve og stoppe dette.

Trinn

Hvordan få din venn til å slutte å kopiere deg. Tenk på hvorfor de kopierer deg.
Hvordan få din venn til å slutte å kopiere deg. Tenk på hvorfor de kopierer deg.
 1. 1
  Tenk på hvorfor de kopierer deg. Er det på grunn av noe du gjorde? Er det på grunn av måten du handler eller tenker? Finne ut hvorfor de ønsker å gjøre dette.
 2. 2
  Spør dem høflig hvorfor de kopierer deg, slik at du kan forsterke dine første tanker, men ikke si noe uhøflig. For eksempel (Lucy Smith) Hvorfor er du kopierer min kurs? Det er min jobb ikke din. Men ikke være for grovt ellers kan du skade hans eller hennes følelser.
 3. 3
  Hvis de sier noe sånt som "jeg liker måten du gå eller snakke" og deretter prøve og endre det for et par dager og se om de endrer deres også. Dette vil bety at de er virkelig å kopiere deg.
 4. 4
  Send dem til å være telefonen person, og utvikle noen selvtillit heller enn å være noen de ikke er.
 5. 5
  Hvis de er virkelig vedvarende fortelle dem at de risikere vennskapet hvis de fortsetter å kopiere deg. Dette bør være en klar advarsel om at hvis de ikke stopper, vil de miste ditt vennskap.
 6. 6
  Hvis de fortsatt ikke stoppe så det betyr at de ikke tar hensyn til dine følelser, og at de ikke er en god venn.
 7. 7
  Hvis ingenting fungerer kjefte på dem foran alle slik at du får poenget.
 8. 8
  Se om noen av sine andre venner har det samme problemet, så kan du diskutere dem med ham / henne.
 9. 9
  Se om noen andre kan snakke med dem for deg, spør dem "ikke (Arielle) gjøre det også?"
 10. 10
  Fortell dem at de tingene du gjør er "din" ting og de ​​trenger å få sitt eget liv. Si at hvis de kopierer en ting de vil skade deg. To mer du vil dø. Tre mer og de vil fortelle læreren. Fire mer og du vil fortelle moren din og vil ikke invitere dem til festen.
 11. 11
  Hvis de vedvarer fortelle vennene dine at Tessa Duff kopierer deg og at hun ikke vil stoppe, og hun vil ikke få merket hun fortjener.
 12. 12
  Du kan også prøve å si at du elsker en bestemt kjent person og går virkelig over med det (e. G sette dem som profilbildet ditt, dvs plakat noe lett å kvitte seg med) hvis de begynner å gjøre det også da kan du være sikker på at at dette vennskapet ikke fungerer ut. De er bare ikke verdt det.
 13. 13
  dele dårlige erfaringer med dem, slik at de kan se at du ikke er så perfekt som de tror.

Tips

 • Være subtile og rolig når du nærmer deg din venn, ikke bare blurt ut noe sånt som: "Hvorfor i all verden er det du kopierer meg!"
 • Hvis det er noe mindre som de kjøpte de samme buksene som du så kan det være at de bare liker design, ikke bare hoppe rett inn før du vet alle fakta.

Advarsler

 • Fysisk makt er aldri akseptabelt.
 • Ikke vær frekk eller støtende.
 • Være helt sikker på at de faktisk kopierer du da ta affære eller du kan opprørt din venn.
 • Ikke nærme dem hvis ikke 100% sikker på at de kopierer deg.

Ting du trenger

 • Tillit
 • For å kunne få noen tillit
 • Å være subtile