Wkano

Hvordan få en gratis massasje

Det er sant! Du trenger ikke å betale gjennom nesen for en god massasje. Mens du får det gratis er ikke fullt så praktisk som rullende inn i en salong, dukker klærne på stolen og legger tilbake i 60 minutter, den massive besparelser i å finne gratis massasje alternativer sikkert gjør finne slike muligheter verdt. Her er noen forslag for å hjelpe deg med å spare penger ved å finne gratis massasje.

Trinn

Hvordan få en gratis massasje. Re super fin til din kjære.
Hvordan få en gratis massasje. Re super fin til din kjære.
 1. 1
  Byttehandel. "Du gni ryggen min og jeg skal gni din", eller så sier nesten går. I stedet for å betale 40€-plus per time for en profesjonell massasje, bare finne en partner å utveksle massasje med. Du kan ikke bare ringe opp en haug med venner og se om noen er interessert, fordi du ikke kan få noen tilbake samtaler for en stund. Ikke at massasje er rart, men kulturen i vårt samfunn bare ikke tillate lett for slike ting. Nærme en god venn og se om han / hun vil være interessert.
  • Det vil heller ikke skade å ringe en lisensiert massasje terapeut, og hvis de har tid, snakke med dem om byttemiddel. Nei, de vil ikke akseptere en massasje i retur, men hva annet har du å tilby? Artwork, barnevakt, rengjøring i hjemmet, landskapsforming, osv. En god massasje terapeut er også en virkelig fantastisk person, og vil gjerne ha muligheten til å bytte med deg.
 2. 2
  Re super fin til din kjære. Her bør du ikke trenger å byttehandel men dette er definitivt en sak der gjensidig kjærlighet kan tjene hver enkelt av dere en gratis massasje. Måter å fremme en indre husholdning massasje kulturen inkluderer:
  • Kjøpe eller låne bøker på å gi massasje. Lære å perfeksjonere massasje teknikk på hverandre er både underholdende og behagelige.
  • Kjøpe alle massasje godbiter som gjør massasje-at-home så hyggelig, inkludert deilige massasjeoljer, duftende stearinlys eller eterisk olje brenner og oljer, myke myke håndklær og badekåper, komfortabel seng eller madrass å ligge på, osv.
  • Mens masserer din kjære gjør det fra hjertet ditt
  • Pass på å dimme lysene.
 3. 3
  Søke rundt. Hvis du ikke kan finne en venn eller en kjæreste som er interessert i handel massasje, kan du slå deg til Internett, så er det noen ressurser for å hjelpe deg å finne en eller flere troverdige massasje partnere.
  • Sjekk ut http://groups.yahoo.com og SCHealthWellness.com som en god start som de er både gratis. De har ofte noen få annonser eller grupper knyttet til massasje utveksling og er alltid lokale til en bestemt by. Bare prøv å søke på nøkkelen setning "massasje utveksling + city / town" fra sine områder.
  • Også prøve steder som http://www.findamassagepartner.com og http://www.massage-exchange.co.uk.
  • Se "Tips" nedenfor for advarslene på å finne folk for massasje gjennom elektroniske ressurser.
 4. 4
  For andre små lokale grupper kan du gjøre det samme søket fra google og se hva som skjer i løpet av de første sidene av søkeresultater. Ikke bry ser noe lenger enn de tre første sidene med resultater, så selv om du finner noen flere grupper, ville ikke mange andre har, så det vil ikke være mange potensielle partnere for å utveksle med allikevel.
 5. 5
  Prøv en massasje skolen. Noen massasje skoler tilbyr gratis eller redusert sats massasje til publikum, slik at elevene kan få erfaring. Massasje skoler kan bare tilby avtaler med jevne mellomrom og er ofte booket raskt. I tillegg til faglig frittstående massasje skoler, kan din lokale community college eller sykehus har en massasje treningsprogram. Finn deg en massasje student og tilbyr kroppen din opp som en trening "marsvin"!
  • Husk at elevene i massasje treningssentre er fortsatt læring, så gi dem noen tilbakemeldinger, både positive og negative. Og husk at tipping er er en positiv.
 6. 6
  Gitt alle fakta, er det verdt å sjekke alle disse alternativene ut til å få mest mulig partner muligheter. Tid og kostnader involvert kan betale seg tilbake mange ganger over når du har funnet en eller flere langsiktige massasje partnere.

Tips

 • Din beste alternativet er å prøve å forhandle med en lisensiert og hederlig massasje terapeut. Hvilke ferdigheter har du som andre kan bruke? Selv om du ikke tror du har noe, kan god gammeldags albue fett gå ganske langt. Den beste måten å komme i døra er å gjøre en avtale og betale penger for første massasje. Det setter deg opp som en klient og også viser at du er seriøst på utkikk etter en massasje og ikke noe annet.
 • Det store spørsmålet med alle disse alternativene er å gjøre alle de andre brukerne virkelig ønsker massasje eller er de på jakt etter noe mer voksen? Alle nettsteder har de som søker "voksen massasje", akkurat som dating-nettsteder har de som leter etter middag og en film og de som ønsker å hoppe over begge og flytte rett til et billig motell. Disse massasje utveksle gruppene har et bredest mulig spekter av brukere som ønsker det bredeste utvalg av "massasje. Bare sørg for å tydelig formidle hva du ønsker før møtet og deretter møtes en gang på et offentlig sted for å forsikre deg om at du er komfortabel med hverandre. Vær forsiktig, ikke redd.
  • Spør etter legitimasjon eller referanser. Hvis nettet, er det attester fra andre som har hatt dem som en massasje partner?
  • Ta med en kompis for å holde det hele trygt.
  • Sjekk ut premissene for massasje hvis du ikke bruker ditt eget, hvis det føles ubehagelig, ikke bo der. Og det er heller ingen skade i en rygg, nakke, fot, osv. massasje på en benk i parken eller grasslette hvor mange andre er om.

Advarsler

 • Hvis du er under 18 år, er denne artikkelen er ikke aktuelt. Ikke søke massasje partnere fra utenfor din egen gruppe kjente venner.
 • Den gode tingen er at de som leter etter de mer voksne alternativene virkelig bare utgjør en liten andel av alle brukere, og det er vanligvis ikke så vanskelig å regne dem ut. De større nettstedene har ulike alternativer for å hjelpe med dette inklusive tilbakemeldinger, misbruk rapportering og et strengt ikke-seksuell bruk politikk.