Wkano

Hvordan få en jente til å innrømme at hun liker deg

Før du ser etter bekreftelse på at hun liker deg, bør du allerede ha tillit til det i ditt hjerte.

Trinn

Hvordan få en jente til å innrømme at hun liker deg. Anta at hun liker deg.
Hvordan få en jente til å innrømme at hun liker deg. Anta at hun liker deg.
 1. 1
  Anta at hun liker deg. Ved å gjøre dette, portrettere deg tillit (pass på at det er cocky og morsomme). I dette tilfellet vil sannhet komme ut før eller senere.
 2. 2
  La henne vite at du liker henne i hennes språk og i den grad som hun er både behagelig og klar til å forstå. Vær forberedt på å akseptere at hun ikke kan være klar til å tro deg eller dine følelser ennå (eller hennes for den saks skyld).
 3. 3
  Ikke se "for lett", da dette vanligvis presenterer et svakt bilde. Jo mer som er opptjent jo mer respekt som er gitt og styrke som er anerkjent. Den andre hun tror hun har deg pakket rundt fingeren hennes, er du ferdig.
 4. 4
  Engasjere henne i forholdet-baserte emner og aktiviteter. Gjøre positive personlige forbindelser. Gjøre ting sammen.
 5. 5
  Del dine verdier i ord eller i handling. Finn ut hva hennes verdier er. Gjenkjenne felles verdier uten å være for opplagt.
 6. 6
  Spør deg selv hva du kan gjøre hvis du visste at hun likte deg. Kan du kysse henne? Kan du være mer fysisk nærtagende? Hvis du vil ha henne til å innrømme at hun liker deg, er sjansen stor for at du vet hun gjør... så handle som om du vet det!
 7. 7
  La henne snakke med øynene eller hennes handlinger (eller på andre måter). Noen mennesker er ikke bra med ord, og du kan oppleve at budskapet om at du er ute allerede er kringkastet tydelig i en uventet skjema.
 8. 8
  Behandle henne på en vennlig måte, blir nær henne. På denne måten vil det være lettere for henne å innrømme.
 9. 9
  Ikke skremme henne.

Tips

 • Det er nesten aldri en god idé å ta opp emner om ex eller andre ubehagelige fag. Hvis en samtale bringer tilbake vonde minner, vil du bli holdt ansvarlig for det, og hennes generelle inntrykk av hennes forhold til deg vil raskt surt.
 • Ikke press henne og fortsette å spørre henne om og om igjen. Ta en pause og spør igjen noen dager senere. Snart vil hun innse at det er greit at hun liker deg og vil innrømme det.
 • Hvis minnene er gode (fra standpunktet hennes), kan hennes hjerte vandre bort fra deg. Ellers er du bringe tilbake vonde minner og hennes underbevissthet sinn vil oppfatte deg som en venn som hun kan snakke med om fortiden hennes. Deretter bør du aldri gi henne inntrykk av at du ønsker å komme i et forhold med henne, med mindre du er sikker på det er det hun vil, også. Hvorfor? Fordi det som om hun nettopp har kommet ut av et forhold? Hva om det var et dårlig forhold? Hva hvis hun ønsker bare å slappe av og ikke bekymre deg for å være i et langvarig forhold? etc. Det overordnede poenget er å vite hvordan du best kan møte hennes behov i hvert øyeblikk.

Advarsler

 • Ikke snakk om andre jenter til henne. Hun ønsker ikke å høre om hvordan du har kysset noen tilfeldig jente eller gikk på en date med noen, selv om kyss eller dato var ikke bra. Det fungerer ikke å prøve å gjøre henne sjalu på denne måten heller ikke det gjør deg mer ønskelig eller mystisk. Det vil bare forvirre henne og gjøre henne tror du ikke liker henne.
 • Ikke kom på for sterk. Det er et tegn på svakhet og desperasjon, ikke styrke og selvtillit.
 • Uansett hva du gjør, ikke komme inn i "The Best Friend Zone", for det er bare smertefullt som hun vil til slutt fortelle deg om andre gutter fordi hun ser deg som en av hennes beste venner. Ikke gå dit.
 • Hvis jenta innrømmer at hun liker deg, men bare som en venn, så ta bakfoten. Ikke si at du bare kan tenke på henne som kjæresten din, da dette vil få deg til å slutte å snakke til henne i 2-3 dager, og hun trolig ikke vil innse at du er verdt det.