Wkano

Hvordan finne ut om du er forelsket

Hvis du selv lurer på om hvorvidt du er forelsket, så er det en god sjanse for at du er forelsket i eller på vei dit. Hvis du ønsker å vite hvis du bare liker betydelige andre eller hvis følelsene har blomstret opp kjærlighet, da har du kommet til rett sted. For å se om du er virkelig forelsket, bør du tenke over hva du egentlig tenker og føler om den spesielle personen i livet ditt. Hvis du ønsker å vite om du er virkelig forelsket, bare følg disse tipsene.

Trinn

Hvordan finne ut om du er forelsket. Legg merke til dine tanker om fremtiden.
Hvordan finne ut om du er forelsket. Legg merke til dine tanker om fremtiden.

Legg merke til hva du tror

 1. 1
  Legg merke til dine tanker om fremtiden. Hvis du er virkelig forelsket, så vil du ikke være i stand til å forestille seg en fremtid uten din kjære i den. Hvis du ikke kan tenke et år, to år, eller en levetid frem uten factoring i din kjære hvert steg på veien, så du er forelsket.
  • Hvis når du tenker fremover, du tenker alltid på "vi" i stedet for "jeg", så du får brukt til ideen om din kjære alltid være i livet ditt.
  • Hvis du og din kjære en er komfortabel med å snakke om dine planer ett år eller to år fra i dag, og du har ingen tvil om at følelsene dine vil være like sterk da, så du kan være forelsket.
  • Hvis du ikke kan forestille deg gifte, oppdra barn, eller flytte over hele landet uten din kjære ved din side, så du kan være forelsket.
  • Hvis du ikke kan tenke deg å være lykkelig i fremtiden uten din kjære i livet ditt, så du kan være forelsket.
  • Hvis tanken på fremtiden med din kjære gir deg stor glede og trøst i stedet for angst og usikkerhet, så du kan være forelsket.
 2. 2
  Legg merke til hvor ofte du tenker om din spesielle personen. Husk at det er en forskjell mellom kjærlighet og forelskelse. Det er naturlig at du vil tenke på din kjære hele tiden når du starter et nytt forhold, men for å se om du er forelsket, bør du vurdere hvor ofte du tenker om din kjære når du har vokst mer avgjort.
  • Hvis du har vært med din kjære i seks måneder eller over et år, og du fremdeles ikke kan gå mer enn noen få minutter uten å tenke på ham eller henne, så du er forelsket.
  • Hvis du alltid lurer på hva din kjære ville tenke på hva du gjør, om han vil at filmen du ser på, eller hvor mye han vil gjerne prøve den nye restauranten hvor du møtte dine venninner-then du kan bli forelsket.
  • Hvis du befinner deg alltid lurer på hva din kjære er opp til når han ikke er rundt, og finne deg selv dagdrømmer om din kjære går gjennom dagen hans, så du kan være forelsket.
  • Hvis du finner deg selv drivende utenfor i klassen, under en film, eller til og med midt i en samtale med en venn, fordi du tenker om din spesielle personen, så du kan være forelsket.
 3. 3
  Se om du faktor din kjære i alle dine beslutninger. Hvis du er virkelig forelsket, så du er vant til å tenke på drift som et team med din kjære. Du er ikke lenger kjører alene hvis du er i kjærlighet, slik at store avgjørelser bør alltid gjøres med din kjære i tankene.
  • Hvis du er virkelig forelsket, ville du ikke gjøre et utslett stor beslutning uten å rådføre deg kjær for råd. Tross alt, beslutningen, enten det er en stor karriere endre eller valget mellom å gå tilbake til skolen, vil påvirke dere begge.
  • Hvis du aldri ville velge å flytte et sted hvor din kjære ikke ville være i stand til å være lykkelig, så du er forelsket.
  • Hvis du og din kjære kan jobbe sammen og ta store avgjørelser uten å krangle og ikke være i stand til å nå en avtale, så du er forelsket.
  • Hvis du aldri ville velge å gjøre noe som ville såre eller skuffe din kjære, så du er forelsket.
 4. 4
  Tenk over hva du tenker om din kjæres feil. Hvis du er virkelig forelsket, så du må ha hatt nok tid til å innse at din kjærlighet objekt er ikke perfekt. Hvis du fortsatt er på "han er perfekt" scenen, da du ikke har vært i forholdet lenge nok til å se at alle, selv eple av øyet-er en feilfri menneske. Å være forelsket betyr å akseptere din kjæres feil og omfavner dem.
  • Hvis du er virkelig forelsket, så du forstår at din kjære har noen svakheter. Du må være i stand til å innrømme at din kjære kan ikke alltid være den beste lytteren eller har den beste sans for humor. Det er OK.
  • Hvis du er virkelig forelsket, så du kan hjelpe din kjære løse sine feil, men du bør ikke prøve å forandre ham. Hvis du er virkelig forelsket, så du kan hjelpe din kjære en jobb på å være mer ansvarlig, men du bør ikke prøve å gjøre ham til en helt annen person.
  • Hvis du er virkelig forelsket, så du vil sette pris på din kjæres quirks. Du vil elske fyren goofy latter, eller hvordan jenta ikke kan hjelpe, men være femten minutter for sent til alt.

Legg merke til hva du føler

 1. 1
  Se om du føler for selv. Dette er et viktig poeng. Hvis du er virkelig forelsket, så bør du føler at du kan være helt deg selv i forholdet. Du er ikke å gi den spesielle personen noen glanset eller perfeksjonert versjon av deg selv, du har kommet bare å være deg selv, feil og flisete tupper og alle.
  • Hvis du er virkelig forelsket, bør du være i stand til å dele dine følelser med din kjære uansett hva. Selv om du kan holde noen ting for deg selv, bør du føler deg komfortabel nok til å dele dine viktigste tanker med din kjære.
  • Hvis du er virkelig forelsket, så du bør være i stand til å dele din klønete og dum side med din kjære. Du bør ikke være redd for å prøve ut dine banal vitser eller forferdelige dansetrinn foran din kjære, eller du egentlig ikke å være deg.
  • Hvis du er virkelig forelsket, så du bør være i stand til å gjøre de tingene du virkelig elsker med spesielt noen. Selv om han ikke trenger å se chick flicks med deg hver natt, bør han være i stand til å bli med deg mens du jakter noen av dine favoritt interesser, som å løpe eller spise meksikansk mat.
  • Hvis du er virkelig forelsket, så du bør ikke føle at du skjuler noe. Du kan holde noen ting privat, men hvis du føler at det er noe større din kjære ikke vet om deg, så du trenger å åpne opp mer før du kan være virkelig forelsket.
 2. 2
  Se hvordan du føler deg hver gang du er rundt den spesielle personen. Selv om du ikke vil se sommerfugler og smelling roser hver gang du er rundt den spesielle personen, bør du føler deg glad, spent, svimmel, og like begeistret for å bli hengende ut med signifikante andre hvis du er virkelig forelsket.
  • Hvis din kjære gjør at du føler svimmel på en måte du ikke har følt siden syvende klasse, så du kan være forelsket.
  • Hvis du alltid føler deg glad og er stadig ler når du er rundt den spesielle personen, så du kan være forelsket.
  • Hvis du føler deg virkelig komfortabel og trygg når du er sammen med din kjære, så du kan være forelsket.
  • Hvis du føler deg fullstendig og som ingenting annet i verden saker når du er sammen med den spesielle personen, så du kan være forelsket.
 3. 3
  Se hva du føler når din spesielle personen er borte. Tar litt tid å vurdere hva du føler når din spesielle personen er borte kan gi deg like mye innsikt som vurderer hva du føler når du er sammen med den spesielle personen. Hvis du ønsker å vite om du er forelsket, bør du vurdere hva du synes når den spesielle personen er borte.
  • Når din kjære er ute av syne, bør han ikke være ute av sinn. Hvis din kjære aldri selv krysser tankene når han ikke er rundt, så er du ikke i kjærlighet.
  • Hvis du finner deg selv mangler og stadig ønsker å snakke med din kjære når han ikke er der, så du kan være forelsket.
  • Omvendt, er et annet tegn på kjærlighet at både du og din kjære har så mye tillit i din kjærlighet at du ikke føler behov for å sjekke inn eller tekst hverandre hvert sekund når du er fra hverandre.
  • Hvis du føler stor spenning når din kjære en avkastning, selv om han bare ble borte for en helg, så du kan være forelsket.
 4. 4
  Tenk over hva du føler om å være med noen andre. Hvis du er virkelig forelsket, så tanken på å være med noen andre ikke bør appellere til deg overhodet. Dette betyr ikke at du ikke kan flørte og til, men det betyr ikke at du aldri ville seriøst vurdere dating eller kysse noen andre når du er sammen med din kjære.
  • Du kan være i kjærlighet hvis du føler deg fullstendig disinterest når komplett fremmede du nærmer deg på en bar. Hvis du føler behov for å nevne den betydelige andre i løpet av de første fem minuttene av en samtale med en fremmed som kan bli trykket på deg, så er det et tegn på at du aldri vil være utro.
  • Hvis tanken på å kysse en annen person eller utro mot din kjære fyller deg med dyp avsky, så du kan være forelsket.
  • Husk at noen harmløs flørting betyr ikke at du ikke er forelsket. Bare fordi du er forelsket betyr ikke at ingen medlemmer av det motsatte kjønn eksisterer foruten din kjære. Men husk at det er en forskjell mellom å flørte med den søte fyren som jobber på kaffebaren og bygge en farlig flørtende forhold med kollega ditt.

Legg merke til hva du gjør

 1. 1
  Se om du er villig til å inngå kompromisser. En stor del av å være forelsket er å kunne inngå kompromisser slik at begge folk er igjen følelsen rimelig fornøyd med vedtaket. Hvis du er fast bestemt på å bare gjøre det du ønsker når du ønsker det, og ikke faktor din kjære inn i dine avgjørelser, så du kan ikke være forelsket.
  • Hvis du er en ødeland, men finner deg selv å bruke mer penger for din kjære, eller hvis du liker å bruke penger, men har blitt mer nøysomme for din kjære, så du er villig til å inngå kompromisser.
  • Hvis du finner deg selv å gjøre noe ut av komfort-sonen, som for eksempel sykling eller fotturer, fordi din kjære virkelig ønsker at du skal prøve det, så er du villig til å inngå kompromisser.
  • Hvis du prøver å dele din kjæres interesser, for eksempel baseball eller et nytt TV-show, så du er villig til å inngå kompromisser.
  • Husk at i motsetning til hva noen vil si, trenger du ikke å gjøre alt sammen for å være forelsket. Du bør likevel ha din egen plass til å forfølge egne interesser, men hvis du er villig til å inngå kompromisser og å prøve noe for å gjøre dere begge fornøyd, da er du forelsket.
  • Begge personene må være villig til å inngå kompromisser. Hvis du gjør en stor beslutning om å kjøpe et nytt hus sammen eller flytter til en ny by, bør både folk gi sine innspill. Hvis en person er alltid å gi etter for den andre personens behov, så det er ikke et kompromiss.
 2. 2
  Se om du har overvunnet en utfordring sammen. Jada, det er flott å være forelsket når alt går bra og solen er ute, men å være i stand til å overvinne en utfordring eller et hinder er en måte å sementere din obligasjon og se om du er virkelig forelsket. Folk som er forelsket er i stand til å overvinne nesten alt sammen.
  • Hvis du tidligere kun har vært sammen når ting er perfekt og bekymre deg at ting vil falle fra hverandre det andre du har å gjøre en vanskelig avgjørelse sammen, så du kan ikke være forelsket.
  • Hvis forholdet har bare blitt sterkere etter dødsfallet til en kjær, en alvorlig sykdom, eller til og med en stor karriere endring, så du kan være forelsket.
  • Hvis du alltid tenker på problemer i form av "vi" og ikke "meg", så du og din kjære har mestret takle utfordringer som et team, og du er forelsket.
  • Hvis du har vært i stand til å løse praktiske problemer sammen, som hvordan å flytte til en ny by og pakke opp gamle sted, så du kan være forelsket.
 3. 3
  Se hva du gjør sammen. Du bør tenke på hvilke typer ting du gjør med din kjære for å se om du er virkelig forelsket eller bare ha en morsom forholdet. Hvis du er virkelig forelsket, så din kjære bør være en del av hverdagen din, og du skal elske å gjøre de mest grunnleggende tingene med din kjære.
  • Hvis tanken på å bare sitte rundt med din kjære, og gjør absolutt ingenting gjør deg opphisset, så er du forelsket.
  • Hvis du og din kjærlighet har noen felles interesser som du forfølge sammen, for eksempel salsa eller kjører, så du kan være forelsket.
  • Hvis du og din kjære kan tilbringe timer bare ler og tøyser sammen, så du kan være forelsket.
  • Hvis du og din kjære har det gøy uansett hva du gjør, enten det er en tur til en ny restaurant eller en ferie til Roma-så du kan være forelsket.
 4. 4
  Tenk på ditt sexliv. Selv om sex ikke kan være like spennende som det var i de første månedene av forholdet, bør du likevel ha et sunt og regelmessig sexliv. Hvis sexlivet føles helt kjedelig, eller som tortur, så du kan ha noen problemer i forholdet.
  • Hvis du er forelsket, så bør du likevel bli begeistret om å ha sex med din kjære, og bør føle seg helt absorbert i løpet av prosessen i stedet for å tenke: "Når vil dette være over så jeg kan se på TV?"
  • Hvis du er forelsket, så din kjærlighet bør likevel føle lidenskapelig og spesiell, ikke som et element på sjekklisten.
  • Husk at sex er ikke alt. Du har kanskje ikke den mest spennende sexliv, men så lenge dere begge er fortsatt forpliktet til det, det er OK.
  • Forstå forskjellen mellom ekte kjærlighet og "sex kjærlighet." Ekte kjærlighet er dyp, lidenskapelig, og for alltid. "Sex kjærlighet" betyr at du har vært vitne til noen for et par måneder og kan ikke slutte å ha sex, og tror det betyr at du er helt forelsket i den personen.

Tips

 • Hvis du ikke bryr seg hva andre mener om den du elsker, da er du forelsket i den personen.
 • Hvis dere to kan kjempe uten engang å tenke på å forlate hverandre, kan det være kjærlighet.
 • Hvis du aldri spørsmålet ditt forhold, kan det være kjærlighet.
 • Hvis du bare ikke kan slutte å tenke på den personen, kan det bare være forelskelse.
 • Hvis du finner deg selv ser på ham / henne hele tiden, kan det bare være forelskelse eller begjær.
 • Hvis du alltid prøve å finne unnskyldninger for å være i nærheten av den du elsker, kan det bare være forelskelse.
 • Hvis du får flau og sjenert rundt dem, kan det bare være forelskelse.
 • Hvis du elsket den personen i lang tid, og du vet at du kan stole på ham / henne enn det som kan være kjærlighet.
 • Vær forsiktig så du ikke å forvirre andre følelser som forelskelse for kjærlighet.