Wkano

Hvordan forføre noen med bare øynene

Gitt, må du snakke med dem også, vanligvis. Dette, derimot, er en av de enkleste hemmeligheter å lære i forførelse og også en av de mektigste. Prinsippet gjelder for begge kjønn. Bare se på dem med et glassaktig blikk i øyet, fungerer hver gang!

Trinn

Hvordan forføre noen med bare øynene. Bruke ca 20 minutter om dagen eller mer praktisere dette foran et speil.
Hvordan forføre noen med bare øynene. Bruke ca 20 minutter om dagen eller mer praktisere dette foran et speil.
 1. 1
  Bruke ca 20 minutter om dagen eller mer praktisere dette foran et speil. Det utseendet du ønsker i øynene kan best beskrives som "intens". Tenk vellystige tanker og tenk deg at du ser på noen som driver deg vill. Bare.. prøver å være lidenskapelig. Når energien fosser gjennom kroppen din, vil du overføre dette bare gjennom dine øyne. Ansiktet skal være deadpan. Bruk visualiseringsteknikker om det hjelper. Som du blir bedre på dette, vil du være i stand til å slå den på. Du vil være i stand til å gjøre øynene dine går fra "død" til "veldig mye live" i noen få sekunder. Denne ferdigheten av å gjøre øynene dine forvandle har en kraftig effekt!
 2. 2
  Kombiner målrettet banal diskusjon med intens øyekontakt. Fordi du sender ut blandede signaler og være indirekte, vil den andre personen ofte stille ut fra hva du sier og miste seg selv i blikket ditt. Det heller ikke gi dem en sjanse til å analysere hva som skjer, vil de plukke opp på flørt din ubevisst.
 3. 3
  Innse at dette ikke vil være nok i seg selv, det er bare en god ingrediens i komplett forførelse. Du har fortsatt å gå ut og møte folk. Imidlertid vil det nye funnet ekspressivitet fungerer veldig bra på nattklubber, der ikke-verbal kommunikasjon er rekkefølgen av dagen.
 4. 4
  Du kan bruke dette hele tiden, men du ønsker ikke å gå rundt å "slå øynene på" på folk. Du bør bare ha et våkent og oppmerksomt blikk. Holde øyekontakt for et sekund lenger enn normalt kan si alt.
 5. 5
  Pass på at du ikke har for mye øyekontakt eller de vil få hetta ut og vil gå renne av. Så det er bare en liten crush som øyekontakt.
 6. 6
  Øynene er vanligvis en av de mest forførende deler av kroppen din. Hvis du har fine øyenbryn og vakre øyne, prøv dette: Når du snakker med en fyr, subtilt heve det ene øyenbrynet, se dypt inn i øynene, men fortsette å lytte, til slutt vil han bli borte i samtalen, men du må fortsette å lytte til samtale, lytting er viktig!

Tips

 • Trekanten blikket: en gang i en stund når du har øyekontakt med målet ditt, blikk ned på sine lepper, hold blikket et øyeblikk så tilbake til det ene øyet og over til den neste.
 • Kraften i dette kan ikke overvurderes. Du vil finne folk blir trukket til deg. Du bokstavelig talt få makt, og alt fordi du rett og slett ser ut som du allerede har det. Det er viktig for karisma.
 • Prøve å lukke nedre øyelokk litt, som om du skjeling, men holde øvre øyelokk helt åpen. Du vil finne at du kan gå i lang tid uten å blunke.
 • Se ned med ditt utseende en til personer øye og blikk for et minutt

Advarsler

 • Ikke sikle. Klart nei-nei.
 • Det er veldig viktig å holde blikket tvetydig. Du ønsker ikke å se sint eller redd, ofte du kanskje ikke engang ønsker å se seksuelt interessert fordi hvis uttrykk kan leses som enkelt, så illusjonen er brutt. Bare gå for intensitet og varme, som om du kan lese den andre personens tanker, men de har ingen måte å lese din. Dette bør være veldig enkelt å gjøre med øynene, og vil ikke resultere i at du ser enda litt dum. Ikke en bit. Vi lover.
 • Ikke se sinnsyk. Du kan ta denne saken for langt. Se varsle, men være fysisk avslappet.