Wkano

Hvordan få en mann til å spørre om veien

Mens noe av en stereotypi, i noen tilfeller alle kan være motstandsdyktig mot å spørre om veien. Mens en litt subtil meldinger og noen ego-streke kan fungere, har du fortsatt å være forberedt på motstand fordi for noen det kan betraktes ego skade for å be om hjelp med navigasjon

Trinn

Hvordan få en mann til å spørre om veien. Appellere til hans side.
Hvordan få en mann til å spørre om veien. Appellere til hans side.
 1. 1
  Innse at et betydelig antall menn og kvinner føler at de aldri tapt. Hvis du prøver å fraråde ham eller henne fra denne troen, vil du vanligvis få ingensteds. Prøv å akseptere det i tankene hans, er han fortsatt får uansett hvor det er du skal gå, og at han har en sterk tro på hans evne til å endelig få det.
 2. 2
  Appellere til hans side. Som du kjøre rundt og rundt i sirkler, eller du har ikke kom på motel tidlig nok til å få billigere rom, er du helt i din rett til å peke ut de kostnadene som er involvert i dette behovet for å være så rett. Påpeke at å stoppe etter veien sparer gass, penger, problemer og selv betyr mindre forurensning. Faktisk er det anslått at kjøring tapte koster 2240€ 0,00 i livet. Det er penger som kunne gå mot en ferie for livet i stedet.
 3. 3
  Minn ham at å få til plasseringen eller hendelse betyr mer tid på å nyte opplevelsen i stedet for å bruke tid sittende fast i en bil eller vandrende rundt i sirkler. Tid kan ikke byttes og at bluss er vanskelig å gjenopprette, så får retninger kan spare både tid og spenning. Hvis han insisterer på at tiden ikke er bortkastet, informere ham om at over en fjerdedel av mennene som ble spurt om å spørre etter veien vente minst en halvtime før slutt innrømme at de trenger å gjøre det mens rundt 75% av mennene stoppe og spørre før det. Så hvis han er i at 25% minoritet som er en halv time mindre øl drikking på festen. Menn elsker en bit av melodrama og vil elske deg akkurat det litt mer for det!
 4. 4
  La ham vite hva som skjedde da Stephen saktmodige nektet å spørre om veien. Innleid for å lede den første vogntog langs Oregon trail i 1845, dette frontiersman er ukjent med området og utholdenhet i å late han visste hvor han skulle forårsaket tap på over 20 liv. Mens mannen som ikke tar retninger i livet ditt sannsynligvis ikke vil være årsaken til noe så drastisk, kan du minne ham om at hans vilje til å imøtekomme ditt ønske for ham å spørre om veien er metaforisk "drepe deg" og dette opptrapping av melodrama kan godt ha ham følelsen som gjør nettopp det!
 5. 5
  Fortell ham hvor han er til deg når han spør om veien. Hvis du ikke har noen moralsk problem med denne typen manipulering hvorfor ikke gi det et forsøk? Han sannsynligvis ikke vil falle for denne hvite løgnen, men hei, hvis han er dum nok du vet aldri hva som kan fungere! Voks lyrisk om hvor sexy du finne en mann som har nok mot til å eie opp til når han bare ikke vet hvor han skal. Fortell hvor mye det betyr for deg å vite at han er den typen som kan tilbakestille hans kurs ved å lytte til andre. Lykke til med det, men hvis han ikke faller for det - beklager, svare på det - så kan du legge det til ditt arsenal av mannen manipulasjon, og du vet aldri når det kan komme til nytte!
  • Husk at mang en mann ser spør etter retninger som beslektet med å si "Jeg er en idiot". Moron og sexy bare ikke få ytret i samme setning.
 6. 6
  Gi ham noen ikke-så-subtile signaler om hvor lenge dette alle tar uten å nevne at han har mistet. Begynne å se sliten. Gjesp og shuffle rundt å si at du bare kommer til å lur litt. Lag en stor avtale for å prøve å bli komfortabel. Noen få minutter senere, sier noe sånt som "Vel, det gikk ikke, så humpete" og få deg en bok eller din iPod eller noe annet å fikle med. Deretter foreslår du spiller reise spill, "som på de virkelig lange bilturer vi hadde som barn" eller synge sanger til "få tiden pass". Spør ham om han er sulten fordi det siste måltidet var "så lang tid siden", og tilby ham en matbit. Eller rett og slett begynne å gumlet noe selv, sier "OMG, jeg er sååå sulten!" Menn reagerer bemerkelsesverdig godt til passive aggressive spill som dette, og han vil elske deg mer enn noen gang for det!
 7. 7
  Spør deg selv. Hvis han ikke vil, må du. Vær forberedt, sette til side den passive aggressive sukk og bare spør. Jada, du redde sin stolthet, men du er også til rette for en raskere ankomst til der du heller vil være.
  • Hvis du er i et kjøretøy, og han vil ikke slutte å la deg spørre om veien, begynner å klage høylytt om et behov for å tisse, akkurat nå! Det er en god grunn for lokalisering bekvemmeligheter i bensinstasjoner hvor kart og lokalbefolkningen klar med retninger er lett å finne. Og hvis du er virkelig flink, bo på badet for en stund. Lenge nok for ham å komme seg ut, spørre om veien og komme tilbake i den tro at du ikke har lagt merke til en ting. Du kan selv - sjokk horror - be om disse retninger selv! Bedre fortsatt tisse i bilen - noe som en våt flekk på bilsetet for å få ham til å stoppe den bilen pronto!
 8. 8
  Unngå å måtte få ham til å be ved å ha et kart klar. Hvis du ikke allerede har eller Sat Nav i bilen eller på din person, har gode kart for hånden. Hvis han ikke kan se godt, få kart som er veldig lett å lese i stor skrift. Og være forberedt på forhånd - sjekk ut kartet selv og begynne å lete etter veier, skilt, landemerker og andre markører signaliserer hvor du skal bli ledet og varsle ham til disse stedene svært tidlig, om du kjører, turgåing, fot-og båtturer. Dette er en radikal forestilling kalt trekke vekten din, bidrar på en positiv måte og jobbe sammen som et team. Ganske en utenlandsk oppfatningen til mange kvinner, men det fungerer egentlig, kanskje bedre enn noen andre forslag på denne siden!
  • Hvis du hater å lese kart, hold den opp ned veldig åpenbart. Hans behov for å vise deg hvordan et kart leses vil føre ham til å finne veien. Hvordan subtile du er, og la oss innse det - han er en mann - han vil være altfor tykk til å realisere du manipulere ham!
 9. 9
  Ta ansvar. Du kjører eller lede an i stedet. På den måten når du nekter å stoppe og spørre om veien selv, kan han bruke alle taktikker i denne artikkelen på deg. Du vil nå ha byrden med å komme dit i tide på skuldrene mens han sitter tilbake klager over hvor sulten han er, og som tyder på at du kan kanskje stoppe opp og spørre noen om veien dit selv!
 10. 10
  Reis separat. Forutsatt at du tar deg tid til å studere kartet og klarer å få noen til å gi deg god veiledning som du kan følge hvis du går deg vill så bør du få det i tide, og han kan komme dit hele lykkeligere for å ha reist uten at du griner ham hele veien dit. En allsidig vinn vinn situasjon!

Tips

 • Vær forståelse. Angivelig titusener har blitt brukt på studier for å bevise at menn ikke spørre om veien fordi stoppe å spørre noe ville ha forårsaket hule bolig stamfar å ha blitt spist av en sabel toothed tiger. Og han vil ikke le når du forteller ham dette, han vil fortelle deg at carjacking er den moderne ekvivalent av sabel tann tiger av yore. Eller kan det bare være at hanner av mange arter har en tendens til å vandrer over større avstander enn kvinner og trenger en medfødt følelse av hvor de kommer slik at de ikke vises sårbare og å være i stand til å komme seg hjem for enhver pris. Uansett den virkelige grunnen, satse på bunnen dollar han vil finne en vitenskapelig studie for å bevise poenget.
 • Prøv å akseptere at de fleste menn har en medfødt følelse av retning. Grunnen til at de ikke spør retninger er ikke alle sosiale, selv når han er håpløst fortapt det er bare at han ikke er klar over at banen hjernen hans forteller ham er det beste skjer for å være en blindvei. Menn og kvinner navigere annerledes. Han er sannsynligvis å se på solen, orientere seg om retning av målet og omtrentlig den så godt som mulig gitt veiene.

Advarsler

 • Naturligvis kan du finne alt dette en brutto over-generalisering. Du er veldig heldig. Du tilbringer tid med en mann som ikke spørre om veien. Ikke noen gang, noensinne slippe ham ut av syne. Eller du kan faktisk skal tilbringe tid med en mann som vet hvor han skal og ikke trenger å spørre om veien, ikke at vi noen gang kunne erkjenne det!

Ting du trenger

 • Kart, atlas, GPS / Sat Nav
 • Unnskyld å stoppe å spørre om veien