Wkano

Hvordan gi noen en ny sjanse


Andre sjanser er kjent for å arbeide magi fra uminnelige tider. Det spiller ingen rolle om det er en foreldrekontroll, personlig eller arbeid forhold, fortjener alle en ny sjanse til å bevise sin verdi i den type engasjement de underkaster seg til.

Trinn

Hvordan gi noen en ny sjanse. Gjør hjemmeleksen din godt.
Hvordan gi noen en ny sjanse. Gjør hjemmeleksen din godt.
 1. 1
  Gjør hjemmeleksen din godt. Det er viktig å unngå å skape et problem over en liten ting som ville ha lett blitt sortert.
 2. 2
  Gjør litt selvransakelse. Den beste tingen å gjøre før man vurderer en ny sjanse, lene seg tilbake, reflektere og meditere på årsakene til misforståelser.
 3. 3
  Gjør bare det du er sikker kan fungere. Ikke gå videre og forventer mer enn hva som er oppnåelig så langt som problemet er bekymret.
 4. 4
  Gjør grunnarbeidet. Hvis du og en eller begge av foreldrene dine har falt fra hverandre for noen grunn kjente best mellom dere to, så det er på dere, hvis ikke foreldrene dine til å fikse det. Begge sider kan ha et problem å sette sin stolthet til side, men noen må steppe inn på slutten av dagen.
 5. 5
  Gjøre problemet kjent. Foreldre noen ganger tror kanskje at vi, som deres barn, fortjener ingen unnskyldninger fra dem, men det er på oss til å la dem vite at de tok feil, men at du likevel ønsker å gi dem en sjanse til å gjøre ting riktig, og vice versa.
 6. 6
  Gi forholdet en ny sjanse. Hvis du var i et forhold med noen som du verdsatt eller elsket og så ting falt fra hverandre, revurdere dine valg og la partneren din en ny sjanse til å gjøre ting riktig. Som det er sagt, er det bedre djevelen du kjenner, enn engelen du ikke.
 7. 7
  La tid og plass helbrede sår. Hvis ting med partneren din synes å være å treffe veggen annet enn voksende positivt, prøve og gi hverandre noen "space hverandre", og deretter gi hverandre en ny sjanse senere.
 8. 8
  Ta ansvar. Hvis personen du har problemer med synes å tro at du er den på feil, og du vet det er sant, er det beste du kan gjøre "eie opp" til skylden.
 9. 9
  Ha en angrefrist. Hvis problemene du har med en av partene ser ut til å ønske å ta seg en kamp, ​​bør du ta initiativ til å sikkerhetskopiere og gi dem tid til å kjøle seg ned først før du plukker opp diskusjonen igjen.

Tips

 • Ikke vær rask til å dømme fra de siste feil, alle slips og noen av oss er bare uheldig å falle, uansett alle fortjener å bli gitt en ny sjanse på slutten av dagen.
 • Ikke siden selv når du prøver å løse problemer, for eksempel: "Jeg gjorde ikke..... det var du som...." Dette kan føre til involverer ting som skjedde for ti år siden.
 • Du må være en god lytter og gi den andre parten tid til å fortelle sin side av historien, ellers hvis begge parter deltar i et argument, vil ingenting kommer ut av det.
 • Aldri noensinne følge hva andre har å si, kan de påvirke din dømmekraft enten positivt eller negativt, du kan lytte til dem, men du trenger ikke nødvendigvis å gjøre hva de forteller deg til.
 • Såvidt personlige relasjoner er bekymret, bare du og partneren din vet hva problemet er, bør du være i stand til å avgjøre ting bare mellom dere to. Ikke raskt involvere en tredjepart, gjør det bare når det er nødvendig, og sørg for at du velger den rette personen.
 • Følg dine instinkter. Hvis du føler at en viss bevegelse vil fungere, ikke nøl med å gjøre det, du vet aldri det kan bare virke til din fordel.

Advarsler

 • Ikke vent til det er for sent, gjør et steg når det er nødvendig.
 • Lean på hva du føler i ditt hjerte er rett, aldri spørsmålet instinktene dine.
 • Hvis ting ser ut til å være for sur, plass bortsett bør alltid vurderes.
 • Ikke la saken å utvide til neste dag, vil det føre til utsettelse som vil føre til noen fremgang i det hele tatt.