Wkano

Hvordan man skal håndtere nysjerrig familiemedlemmer spør når du starter en familie

Ofte nygifte eller unge monogame par må forholde seg nysgjerrige familiemedlem spørsmål om når de planlegger å ha en baby. Og hvis du velger å utsette å få barn (eller ikke har dem i det hele tatt), som årene går, noen familiemedlemmer begynne å se det som korstog å sikre at du "ikke har glemt" denne delen av livet ditt! Siden det skal være ingen virksomhet, men din, vil du trenger for å håndtere situasjonen med finesse og kanskje til og med litt humor.

Merk at denne artikkelen er rettet mot par som ikke har bestemt mot å ha barn ennå, i så fall, kan du se Hvordan forsvare ditt valg å være barnløs.

Trinn

Hvordan man skal håndtere nysjerrig familiemedlemmer spør når du starter en familie. Forvent minst noen i familien til å være og utålmodig nok til å begynne å spørre deg som en nygift eller som en langsiktig samarbeid par, når du har tenkt på å få barn.
Hvordan man skal håndtere nysjerrig familiemedlemmer spør når du starter en familie. Forvent minst noen i familien til å være og utålmodig nok til å begynne å spørre deg som en nygift eller som en langsiktig samarbeid par, når du har tenkt på å få barn.
 1. 1
  Forvent minst noen i familien til å være og utålmodig nok til å begynne å spørre deg som en nygift eller som en langsiktig samarbeid par, når du har tenkt på å få barn. Forventer det på forhånd betyr at du kan være klar for muligheten og har noen riktige svar forberedt. Husk at selv om mye av denne plage er god-vilje, for noen mennesker det er brakt på som et resultat av familiær narsissisme eller familie "imperium-building". Uansett motivasjon, trenger du ikke å gjøre som de sier.
 2. 2
  Presentere en samlet front. Din ektefelle eller partner, og du bør vite hvordan du både plan for å besvare dette spørsmålet, selv om du har ennå å bli kontaktet med det som et par. Har en privat diskusjon med kompis om hvordan du ønsker å svare. I noen tilfeller kan det være lurt å fortelle din familie bare for å passe sine egne saker. Imidlertid kan mange par sier at de planlegger å starte en familie etter bestemte hendelser oppstår (som å bli forfremmet på jobben, etter å ha kjøpt et hus, etc.). Uansett, ha en hjerte-til-hjerte med honning og gjøre noen planer slik at du vet når du ønsker å starte en familie.
 3. 3
  Øv akkurat hva du vil si. Slik at du ikke sier en ting og din ektefelle eller partner sier noe annet, forberede hvordan du vil ta opp spørsmålet. Bestemme hvor mye informasjon du vil gi, og hvordan du vil svare. For eksempel kan du enig i at du bare holde det veldig generelt, for eksempel å si etter at du har oppnådd noen mål, i stedet for å liste hvert mål (ny jobb, forfremmelse, flytte, etc.).
 4. 4
  Svare med en munter og kanskje til og med dum respons. Fortelle folk at du har tenkt å starte en familie når du treffer lotteriet eller når homofilt ekteskap er lovlig i alle 50 stater kan spre spenning i rommet og la familiemedlemmer vet at du ikke seriøst vurderer barn ennå.
  • Være unnvikende. Ha det gøy med nysgjerrige familie og være hemmelighetsfull med å si: "Hvem vet... kanskje jeg er gravid, kanskje mannen min er gravid. Er du gravid?"
  • Lansere i en diskusjon om kjendis baby humper. Spør din tante Jenny om hun virkelig mener at Jennifer Anniston er gravid eller bare få vekt. Slå bordene med noe morsomt og lett å ta fokuset bort fra deg.
  • Begynner å le. Handle som de nettopp har spurt deg et latterlig spørsmål, og at det er ingen måte du kan selv underholde det fordi du er for opptatt busting en gut.
  • Bruk en ertende respons, for eksempel: ". Wow, hva en god idé Vi vil gjerne en wee en, men akkurat hvordan du får en du kunne trekke oss et bilde av hva vi må gjøre?"
 5. 5
  Være søt, men endelig. En annen tilnærming er å gjøre det klart at det er din business, men ved å gjøre det med absolutt sjarm. For eksempel kan du svare med noe sånt som: "Det er veldig snilt av deg å bry deg med vår trivsel og fremtidige planer Akkurat nå har vi ikke har tenkt på å ha barn, men du kan beroliget at du vil være en av. den aller første til å vite når vi gjør. " Det er ikke mye annet den badgering person kan si til det, som du nettopp har fortalt dem at din beslutning er å ikke ha barn akkurat nå, men du har også smigret den personen ved å si at de vil bli fortalt når det skjer noe dag.
 6. 6
  Bruk en taktikk for å foreslå at de er invadere ditt privatliv. I noen tilfeller kan det være hensiktsmessig å la den personen vet at de er stepping der englene frykter å trå og gjøre det vanskeligere, ikke lettere, for deg å nå denne beslutningen. For eksempel kan du si noe sånt som:. «Vi er klar over at du ønsker et barnebarn snart For oss selv, er dette en virkelig stor avgjørelse og vi trenger plass til å kunne gjøre det uhindret av andres ideer eller preferanser. Vi hadde virkelig setter pris på din forståelse av import av denne beslutningen selv. "
 7. 7
  Bruk ikke-affisert respons. Snarere enn å gå inn i noen forklaring, når de blir spurt, bare smile og endre faget. Ingen flere sa om emnet!
 8. 8
  Snu plaging til en mulighet til å verve din families assistanse i forveien for når du faktisk har en familie. Du kan like godt se hvor mye familien din er villig til å hjelpe når du faktisk gjør starte en familie - hvis de spør når du starter, spør hvordan de skal hjelpe. Når familien mener de vil bli kastet inn i skyttergravene med deg, kan de revurdere sine spørsmål.
  • Be om en liste over barnevakter og spørre om deres ferdigheter. Spør om HLR, erfaring barnevakt og om de er villige til å gjøre natt sykepleier plikt.
  • En rask måte å få diskusjonen til å dø ned, er å fortelle onkel John som du vil telle på ham for poopy bleie plikt.
  • Forhandle på forhånd. Minn familiemedlemmer som du liker å feriere på Marthas Vineyard hver sommer, så du vil bli tatt navnene på folk klare til å beholde barnet i minst en uke, og muligens for en måned eller to.
 9. 9
  Prøv å ikke bli for irritert. Selv nysgjerrige, plaging familiemedlemmer kan være å få under huden din, husk at familiemedlemmer er bare glade for å se deg som forelder en dag. Husk at de elsker deg og at den viktigste grunnen slektninger kan prodding og spør er fordi de ønsker å se mer glede kommer inn i livet ditt. Å bli foreldre kan være en av livets mest fantastiske gaver, og mange er opptatt av å opplyse deg til sine underverk. Foreldre og besteforeldre spesielt kjenner magien involvert i å ha en familie. Minn deg selv om at de bare ønsker skjønnheten de måtte bli din også.
 10. 10
  Bestem hva du skal gjøre hvis du venter eller har startet adopsjonsprosessen, men ønsker ikke å avsløre noe ennå. Mange par ønsker ikke å avsløre graviditeten inntil 12 uker er forbi (den tiden der svangerskapet er mer levedyktig), så det kan være lurt å holde mamma til uke 13. I tilfelle en adopsjon, kan du ikke ønsker å røpe at du har registrert papirer eller er på randen av adopsjon fordi noen adopsjoner ikke fungerer hvis den biologiske mor ombestemmer seg, etc. I alle tilfelle, bestemme sammen hvordan du planlegger å kunngjøre din forestående familie og ikke la familiemedlemmer presse nyheter ut av deg. Enhver harme følte for ikke å bli fortalt tidligere vil raskt blåse bort i spenning på den kommende babyen.

Tips

 • I noen tilfeller kan du slå tabellene på familiemedlemmer. Når de "når skal dere to kommer til å starte en familie" kan du si: "Hvorfor vil du vite det?" eller du kan si: "Når folk slutter å spørre." Unngå å levere din kommentar på en frekk måte, men dette svaret kan stenge folk ned raskt.
 • Hvis dine egne foreldre eller foreldre i loven er fortsatt i sine tidlige 40-årene, være frekk og spørre dem om de tenker på å bli med i utviklingen og ha en sen-life baby. Foreslår at det ville gjøre underverker for å gjenopprette søvnløshet, fôring regimer og bleie rotet i deres liv.
 • Forlate rommet og gjenvinne fatningen hvis badgering er virkelig plager deg. Hvis du føler deg overveldet og begynner å miste hodet kaldt, unnskylde deg fra familie sammenkomst og ta deg sammen.

Advarsler

 • Hvis du virkelig ikke planlegger å få barn, bør du vurdere å fortelle familien om endelige av din beslutning. Men vær klar for push back, spesielt fra nære medlemmer, som skuffet foreldre.