Wkano

Hvordan få folk til å like deg

Har du noen gang våkner opp om morgenen, se på deg selv i speilet og si: "Jeg skulle ønske jeg hadde flere venner?" Vel, kan denne artikkelen være i stand til å hjelpe!

Trinn

Hvordan få folk til å like deg. Være selskapelig, ikke usynlig.
Hvordan få folk til å like deg. Være selskapelig, ikke usynlig.
 1. 1
  Være selskapelig, ikke usynlig. Folk vil ikke merke du selv der hvis du ikke gjør noe merkbar.
 2. 2
  Smile. Vær munter og glad, ikke deprimert. Si hei til folk på matbutikken. Sjansene er folk vil smile tilbake og si hei og behandle deg bedre. Bare opptre som en person som har det mye moro. Husk at hvis du handle som om du er veldig glad, vil du vanligvis føler deg glad.
 3. 3
  Prøv å ikke vise følelser, følsomhet, eller sinne for lett (spesielt rundt de du ikke kjenner godt). Prøv å holde en avslappet, rolig og lykkelig holdning, selv når noe ikke går din vei. Andre kan få slått av hvis de ser du er vanskelig, nevrotisk, usikker eller overemotional. Folk som holder sine følelser under kontroll er også noen av de mest sympatisk. Det betyr ikke at du bør være reservert eller kald til de emosjonelle behovene til andre, men at du bør være sympatisk i en rolig og skånsom måte. Som nevnt i trinn 2, andre ønsker å se en person som er glad og stabil. Alltid har en god sans for humor også.
 4. 4
  Praktisere grunnleggende regler for hygiene. Ingen vil ønske å være rundt noen som stinker og ikke pusser ikke tennene sine. Så, ta regelmessige dusj eller bad, vaske håret, barbere hvis du må, børste og floss tennene, gre håret, bruke pusten mints eller minty tyggegummi, klipp / rense neglene, bruk deodorant, bytte klær, vaske hendene, etc.
 5. 5
  Spør folk om seg selv. Være interessert i dem. og se interessert i hva de har å si, selv om du ikke er det. Hvis du er i en samtale og høre deg selv si "jeg gjorde dette, gjorde jeg det", stopp deg selv og spørre den andre personens mening.
 6. 6
  Kompliment mennesker. Fortell den andre personen noe du beundrer om dem. "Jeg elsker hvordan full og bouncy håret ditt er," er en god start. Men ikke over gjør det, kan noen mennesker ikke vet hvordan de skal ta et kompliment, kan bli ubehagelig etter komplimenter, misforstår det eller kan ta noen komplimenter som en fornærmelse. Og sørg for at du mener hva du sier, folk vet når du har falsk ydmykhet.
 7. 7
  Få øyekontakt. Det er litt skremmende når du snakker med noen og de bevege hodet rundt. Du kan ikke fortelle om de lytter eller ikke. Hvem du snakker (eller lytting) til, se på dem rett i øynene.
 8. 8
  De fleste mennesker elsker sine navn, så i stedet for å si "hei", si "hei jonathan, hvordan er du i dag?" Ta folk ved navn, og de vil like deg.
 9. 9
  Snakk om hva som interesserer den andre personen. Hvis du kjenner en fotball fanatiker, spør "Play eventuelle Fotballkamper siste?" Dette vil som regel få dem, og de elsker å snakke på og om det. Selv om det er veldig kjedelig, ser interessert og husk å få øyekontakt.
 10. 10
  Ikke klag eller være sutrete. Folk hater whiny mennesker. Snakk om de gode delene av dagen i stedet for å fokusere på negative ting, vil folk være mer tiltrukket av deg.
 11. 11
  Prøv ikke å skryte av deg selv. Som hvis du mestrer en test og noen ikke, ikke gå "Vel, jeg fikk en A." Bare si noe sånt som "Ja, vil du få en A neste gang." Eller noe oppmuntrende eller betryggende. Ingen liker en skrytepave.
 12. 12
  En svært viktig del av rådet, når du er med vennene dine, IKKE la dem ut. ALDRI. Sjansen er de vil tro du egentlig ikke liker dem.
 13. 13
  Aldri snakk bak noens rygg, venn eller fiende. Det vil alltid komme tilbake til dem, og du vil ende opp med å bli betraktet som en back stabber og folk vil unngå deg som pesten. Du vil miste de vennene du har og fremtidige venner du kunne ha gjort. Du vil også tiltrekke seg folk som gemytt og husk at hvis du henger ut med tilbake stabbere, er de sannsynligvis tilbake knivstikking deg også.
 14. 14
  Hvis du er uenig eller feiltolke hva noen har sagt, skrevet eller noe som har blitt videresendt til deg, diskutere det med dem. Ikke gå til alle andre, og hvis du arbeider med denne personen, ikke gå til sjefen, diskutere det med dem først og prøve å løse ethvert problem. Når du har gått til sjefen, har du muligens utsatt kollegaen din til rådgivning, en dårlig årlig gjennomgang eller har fått dem til å bli sparket, og egentlig hvis du gjør noe sånt, vil ingen ønsker å være venner med deg. Prøv å gå i den andre personens sko og se ting fra deres perspektiv.
 15. 15
  Alle liker å bli komplimentert. Finn noe du liker i en annen person og kompliment dem på det. Ikke vær den som alltid tar i komplimenter og ikke dishing dem ut. Hvis du gjør det, er du oppfattet som en selvopptatt person.
 16. 16
  Ta en god titt i speilet når du har lest disse forslagene og være ærlig i din egenvurdering. Er du gjør hva du kan for å få folk til å like deg?
 17. 17
  Elsk deg selv! hvis du elsker den personen du er da alle andre vil føle det samme.
 18. 18
  Vær deg selv! Ikke prøv å være noen du ikke er, vil det vise om du prøver. Vet hvem du er, og juster tips til din personlighet. Det lønner seg i det lange løp, selv om du marsjere i takt med din egen trommeslager (så å si).
 19. 19
  Kle seg godt. Det sier seg selv at folk gjør forhastede dommer om du i løpet av de første sekundene av møtet. Hvis du synes presentabel så folk vil anta at du har det hele sammen.
 20. 20
  Gjør dem til å le. Alle elsker en morsom person. Bare vær forsiktig med å gjøre vitser som passer til innstillingen. (Dvs. ikke gjør en vits om gamle mennesker til bestemor.)
 21. 21
  Vær oppmerksom på ulik oppfatning av hva den potensielle forholdet innebærer. Den andre personen kan ha en annen idé om hva et forhold er basert på, sine mål, regler, osv. Pass på at du forstår noen forskjeller på disse grunnleggende nivåer, slik at ingen vil bli skuffet / såret / forvirret senere. For eksempel, hvis du forventer å bli ventet på følelsesmessig hele tiden, kan den andre personen ikke være villig til å gi det. Gjør behov og mål klart.
 22. 22
  Ikke såre følelsene sine. Hvis de spør for deg mening, ikke si noe de ikke ønsker å høre. Du kan risikere å miste dem.

Tips

 • Aldri virke som du prøver å få folk til å like deg. Dette kan slå noe.
 • Det er godt å gå over disse trinnene regelmessig slik at du kan "sement" dem inn i hodet ditt, og du trenger ikke å være perfekt på dette, bare prøve å være litt bedre med folk rundt deg. Også, jo mer du hangout med folk, jo mer de får bedre kjent med deg så prøv å spørre noen av vennene dine ut på middag, lunsj eller brunsj. Husk ikke tvinge noe, som når du gir noen et kompliment, ikke over overdrive det, fordi det vil sende ut feil signaler.
 • Noen ganger vil folk bare ikke liker deg. Det betyr ikke at ingen gjør skjønt! Ikke hold deg til én person, prøv det med så mange mennesker som mulig.
 • Ikke diskutere kontroversielle emner som religion, politikk, eller abort, med mindre du kjenner personen godt.
 • Ikke heng ut med feil folk. Alltid henge med gode mennesker som viser at du er en god person å være rundt.

Advarsler

 • Ikke forvent for mye ut av andre mennesker. Vær oppmerksom på hvordan andre mennesker kan reagere.
 • Ikke late som de liker noe du ikke liker. Det ender som regel opp i en tapt vennskap.
 • Ikke handle super altfor glad.
 • Og også huske å ikke bli for sjefete.
 • Deltar ikke sladder eller selv gjøre med en gruppe som er sladre spesielt ondsinnet sladder: Gå bort. Bli den bedre person!
 • Når du gjør øyekontakt med en person, sørg for at det er et vennlig, oppmerksom lytting og øyekontakt, ikke sniper-stare-down slags øyekontakt.
 • Ikke bli sjalu hvis de er forelsket i noen du er forelsket i.
 • Ikke prøv å kjøpe noens vennskap ved dusjing dem med gaver. Det gjør dem føler ubehagelig og føles som om de har til gjengjeld. Dessuten hva slags venn du ønsker å ha, er ikke en venn hvis de basen vennskap på hva du kan monetarily gi dem.
 • Vær glad! Smile!