Wkano

Hvordan bli kjent med en jente på skolen du ikke vet

Noen gang sett en jente i hallene og tenkte "Hey, hun er pen... Vent, er ikke det Y fra min matte og historie klasser? Kanskje jeg burde bli kjent med henne... Men hvordan?" Vel her du går. Husk, vil ingen guide alltid fungere, men de kan noen ganger hjelpe.

Trinn

Hvordan bli kjent med en jente på skolen du ikke vet. First things first, lære en felles vei hun bruker mellom klassene.
Hvordan bli kjent med en jente på skolen du ikke vet. First things first, lære en felles vei hun bruker mellom klassene.
 1. 1
  First things first, lære en felles vei hun bruker mellom klassene. Det kan høres ut som en stalker slags ting å gjøre, men det hjelper hvis du vet hvor hun vil være og når, og går hvilken vei.
 2. 2
  Manøvrere deg selv slik du vil passere henne går i motsatt retning. Når du passerer henne, fange hennes øyne, smile, si "Hi / Hey ___ (navn)" og gå videre. Selv om hun er i en gjeng venner. Sjansen er de første gangene, vil du bare få en fleip (eller noen få fra gjeng), men etter et par ganger, kan du få en Hi tilbake. Og videre til trinn tre.
 3. 3
  Når du er på det punktet der hun sier hei tilbake i mellom klasser (vær tålmodig, dette kan ta alt fra et par forsøk til et par uker.), Prøver å få deg enten du sitter ved siden av henne i klassen eller samarbeider med henne i en gruppe. (Hvis du ikke kan gjøre heller, flytte til trinn 4) Når du er på dette punktet, bare snakke med henne. Si hei, og deretter starte opp en samtale. Det vil si, hvis du har en fin lærer som ikke vil tankene. Sørg for at du gir henne navnet ditt hvis hun ikke vet det. Vær deg selv og la diskusjonene tar deg opp i det.
 4. 4
  (Alternativ til trinn 3) Hvis du ikke kan få deg ved siden av henne, eller hvis du ikke kan komme i en gruppe med henne, gjør du dette: Møt henne i gangene igjen, bortsett fra denne gangen, sørg for at du går på samme måte som henne. Bare liksom gå opp ved siden av henne og si hei og starte en samtale. Ikke nødvendigvis en sammensatt eller personlig eller noe sånt, bare "hvordan er været" eller "Hva var hjemmelekse", noe sånt.
 5. 5
  Nå som dere to er litt kjent, fortsette å bruke skolen som en base for forholdet. Spør henne om hun kan hjelpe deg med noe i en av klassene. Sørg for å inkludere litt smiger.. "Hei igjen jeg hørte du er virkelig god til XYZ (hvor XYZ er noen tilfeldige emne: Shakespeare, eller fylle plassen... Sørg for at hun virkelig er god på det selv, ikke bare be henne om å hjelpe deg med noen tilfeldige ting som hun ikke engang vet noe om), kan vi komme sammen til lunsj eller før skolen starter, og kan du hjelpe meg? " Det hjelper spesielt hvis du bare later til å ikke vite. Deretter kan du "ta på" virkelig rask, og da vil du ha tid til å brenne der du kan bare snakke.
 6. 6
  Jenter er menneskelig, også. Spør om hennes liv. Spør om hva hun er interessert i. Snakk om ting du tror er kult. Vær hyggelig. Fremfor alt, ikke falske selv. Ikke vær redd for å bryte det foran du har satt opp for deg selv. Et forhold bør ikke bli ubalansert.

Tips

 • Vær trygg, hvis du er nervøs, sjenert eller rødme lett, er at det første hun vil legge merke til, bare i ditt kroppsspråk alene. Ta et dypt åndedrag gjennom nesen, få øyekontakt, være trygg på deg selv.
 • Vær deg selv! Ikke prøv å være noen du ikke bare for å imponere henne. Det fungerer aldri.
 • Vær vennlig! Prøv å ikke komme på som noen som bare er ute etter en venn. Kom som du prøver å bli venner.
 • Ingen jente er un-gettable. Ikke stress.
 • Besøk følgende nettsted for mer dating tips: Hvordan få en kjæreste?

Advarsler

 • Vær klar for en oppsigelse. Det skjer med oss ​​alle. Hvis det skjer, skuldertrekning, riste den av, og deretter finne et nytt mål. Hun er nok ikke verdt tiden din hvis hun ikke ønsker i det minste å være vennlig mot deg. Dere kan fortsatt være venner i fremtiden, men for nå, se et annet sted.
 • Det er nok av fisk i havet. Se andre steder enn skolen for å møte nye mennesker. Butikker, arbeid, utenomfaglige aktiviteter, etc.