Wkano

Hvordan finne ut om en jente er sint på deg

Er kjæresten din eller en annen nær venninne opptrer uvanlig annerledes rundt deg? Får du en kald skulder, eller andre subtile negativt budskap som gjør at du føler deg ukomfortabel? Snarere enn å ignorere det, er det best at du prøver å finne ut om noe er galt, eller om du bare overreagerer. Her er noen trinn som kan hjelpe deg å avgjøre om en jente er sint på deg.


Trinn

Hvordan finne ut om en jente er sint på deg. Skritt tilbake og minnes.
Hvordan finne ut om en jente er sint på deg. Skritt tilbake og minnes.
 1. 1
  Skritt tilbake og minnes. Har hun noen potensielle årsaken (e) for å være sint på deg? Kan du huske noe som du kanskje har gjort for å såre henne?
 2. 2
  Prøv å oppdage subtile endringer i hennes oppførsel. Tenk på hennes normale personlighetstrekk og prøve å se om de skiller seg fra hvordan hun oppfører seg rundt deg nå. Selv om hun fortsatt snakker til deg, kan hun fortsatt være sint på deg. Merk eventuelle endringer i hennes tonefall og kroppsspråk. Er hun plutselig å snakke rolig eller strengt rundt deg? Har hun plutselig begynte å krysse armene mens han snakker til deg? Har hun ikke lenger gjøre øyekontakt? Er hun usedvanlig følsom for noen av dine halvhjertede vitser, eller kanskje ufølsom for dine egne følelser? Dette er bare noen få eksempler som du kan vurdere.
 3. 3
  Ta note av hennes venners holdninger. Akkurat som med noen nære venner, jenter er utsatt for å fortelle sine nære venner om hvordan de føler mot en bestemt person. Er hennes venner plutselig skjærende på deg, eller prøver ikke å stirre på deg, eller på annen måte gjør du føler ubehag? Holde disse i tankene.
 4. 4
  Prøv å teste hennes humør. En god måte å gjøre dette på er rett og slett å knekke en spøk. Du kan referere til en mellom dere to, eller rett og slett huske på noen morsomme øyeblikk som dere en gang delte. Hvis hun er reservert eller ellers kald og uimottakelig for ditt forsøk på humor, så er det en god sjanse for at hun er sint på deg.
 5. 5
  Konfrontere henne. Hvis du har utøvd disse eksemplene og har en god grunn til å tro at hun kan være sint på deg, så er det bare best å personlig be henne selv. Spør henne rett ut: "Hva er galt?" eller "Er du opprørt med meg?" eller "Har jeg gjort noe galt?" Vær oppmerksom på tonen i stemmen, som du ikke ønsker å bli oppfattet som truende eller sjef.
 6. 6
  Vurdere hennes reaksjon på konfrontasjon din etter behov. Hvis du har konfrontert henne, det er en god sjanse for at hun ikke vil svare med en gang. Hun kan svare tilbake med en "ingenting" eller "Nei, jeg er ikke sur på deg."
  • Mens det er mulig at hun kan ærlig talt ikke være sint på deg, ikke glem å ta oppmerksom på hennes kroppsspråk. Virker stemmen hennes tvang og / eller brå? Betyr nekter hun å få øyekontakt med deg? Eventuelle spissfindigheter at hun synes å formidle, som ellers skiller seg fra hennes normal atferd, er alle bærende argumentene at hun kan bli liggende til deg. I dette tilfellet, kan du si "Vel, jeg har lagt merke til at du...", og nevner hennes uvanlig holdning eller atferd mot deg.

Tips

 • Det er nyttig å ha en felles venn her (dvs. noen som er venner med både deg og henne) for å hjelpe megle mellom situasjonen.
 • Noen ganger jenter bare ikke ønsker å være venner med deg slik at de bare vil at du skal føle deg som om du gjorde noe fryktelig galt, og de er sint på deg. Hvis du virkelig gjorde noe galt, bare ignorere dem. Hvorfor skulle du ønske å være venner med en jente som ikke kan fortelle deg hva som er på deres sinn?
 • Generelt, er det godt å være forsiktig med henne. Samtidig, men du bør vises forståelse av hva hun har å si. Ikke fokuser for mye av innsatsen din på å prøve å være følsom mens absentmindedly ignorerer hennes påstand.
 • Vær forsiktig når stole på en annen person for å få råd. Ikke bruk venninnen til "beklager" til henne, som det vil komme ut som svært uekte. Du bør bare være å prøve å finne ut om hun er sint på deg i første omgang.
 • Hvis du ikke er komfortabel med å konfrontere henne, prøv å spørre vennene sine.

Advarsler

 • Ikke konfrontere henne foran vennene sine, eller foran dine egne venner. Ikke bare kan det være potensielt pinlig for dere begge, men er også truende, noe som gjør henne mindre sannsynlig å erkjenne "problemet". Hvis du bestemmer deg for å spørre henne om det, sørg for at du gjør dette i privat.
 • Unngå å bli for ufølsomt. Du kan utilsiktet komme ut som ufølsomme og / eller likegyldige til hva det er som hun er opprørt over med deg.
 • Gi opp når du vet at hun vil bli sint på deg for lenge. Prøv nye venner.