Wkano

Hvordan fjerne hudormer

Betyr ikke det drive deg gal? Uansett hvor mye vi skrubbe og vaske ansiktene våre, hudormer synes ustoppelig. Hva kan du gjøre med det, lurer du? Vi har noen ideer! Leger fraråder dukker kviser, så prøv å behandle blackhead med akne vask og aktuell krem ​​hvis du kan. Men når omstendighetene tvinger hånden din og du må handle, her er en om hvordan du fjerner hudormer.

Trinn

Hvordan fjerne hudormer. Vask hendene grundig og gi ansiktet en rask gang-over med et rengjøringsmiddel eller snerpende.
Hvordan fjerne hudormer. Vask hendene grundig og gi ansiktet en rask gang-over med et rengjøringsmiddel eller snerpende.

Metode en: den gammeldagse klem

 1. 1
  Vask hendene grundig og gi ansiktet en rask gang-over med et rengjøringsmiddel eller snerpende. Du vil hendene for å være helt ren, sammen med ansiktet ditt, slik at du minimerer overføring av bakterier. Vent til hendene er tørre.
 2. 2
  Ta en vev mellom fingrene. Du ønsker å være i stand til å skape litt friksjon for å løsne blackhead enklere, og hendene kan være fet og glatt.
 3. 3
  Finn midten av blackhead. Med vevet over blackhead, ta dine to pekefingre og føler rundt til du har funnet omrisset av blackhead din.
 4. 4
  Ved hjelp av forsiktig press på først, klem på kvise. Siden det er en blackhead, bør tilstoppet pore komme ut lett.
  • Hvis den ikke gjør det, er det bedre å forlate innsatsen, selv uten tilfredsstillelse av å ha poppet det. En blackhead som er irritert og rødt er verre enn en vanlig gammel blackhead.
 5. 5
  Fjern puss og rengjør kvise. Ta vev og rengjør pus unna kvise. Vask ansiktet med akne vask for å sikre at bakteriene ikke sprer seg til andre deler av huden din.
  • Alternativt, ta en bomullspinne eller ball, suge den i en snerpende, og bruke den til poppet kvise. Den snerpende bør krible litt.
  • Påfør en blodstillende til kvise hvis det fortsetter å blø. En blodstillende blyant, for eksempel, vil bidra til å trekke sammen blodårene rundt kvise, stoppe blødningen.

Metode to: nesen stripen

 1. 1
  Vask hendene godt. Når ren, bruke en rensemiddel hendene. Dette vil sikre at du ikke legger bakterier av noe slag til snart-å-være-åpne porene.
 2. 2
  Prep nesen. Fukt nesen med en ren ansiktsklut og deretter tørke hendene.
 3. 3
  Påfør stripe. Åpne pakken at nesen stripen er i, og rive de små faner for en bedre passform på nesen.
  • Fest den klebrige siden på nesen, våt det igjen og vente på rundt ti minutter.
 4. 4
  Zappe zits. Etter ti minutter, bør nesen stripen være så vanskelig som pappmasjé. Fjern den, og disse stygge hudormer, og kast.

Metode tre: Verktøy for fjerning av

 1. 1
  Rengjør og desinfiser din blackhead fjerning verktøyet. Ved hjelp av såpe og vann for å rengjøre, og isopropylalkohol til å desinfisere.
 2. 2
  Steam ansiktet. Fyll en bred skål med varmt (men ikke kokende) vann.
  • Hvile hodet over vannet, slik at ansiktet ditt kan dra nytte av dampen. Dette åpner porene og myker opp hudormer for enklere fjerning.
 3. 3
  Fjern hudormer. Etter ca 10 minutter av dampende, bør ansiktet være myk, smidig og klar for action.
  • Juster verktøyet slik at snart-å-være-utslettet blackhead er i mellom V-notch i verktøyet.
  • Trykk ned, utviste sebum fra pore.
  • Gjenta om nødvendig.

Metode fire: ansiktsskrubb

 1. 1
  Vask ansiktet og skyll med vann. Ikke bry å tørke den.
 2. 2
  Prep skrubb. Ta en liten mynt størrelse mengde ansiktsskrubb og skumme gjennom rene hender.
 3. 3
  Eksfoliere. Massere ansiktet med skrubb for å eksfoliere huden.
 4. 4
  Skyll og vask ansiktet igjen hvis nødvendig. Gjenta dette en gang eller to ganger om dagen.
  • Forsiktig: ikke peel for kraftig, eller du kan gi deg selv en friksjon brenne.

Metode fem: dampende

 1. 1
  Du kan bli kjent med denne metoden for behandling av forkjølelse. Det er imidlertid også svært effektive i behandling hudormer.
 2. 2
  Kok opp en kjele med vann. Legge sitron er et alternativ, eller bruk aromaterapi å dra nytte av andre gunstige effekter av damp..
 3. 3
  Steam selv. Kaster et håndkle over hodet slik at det dekker potten og holder dampen innenfor, helle over potten og puste dypt.
  • Gjør dette i fem minutter, til ansiktet er ganske vått fra damp og også svette. Dette åpner porene.
 4. 4
  Mister hudormer. På dette punktet, kan du velge å kjøre en bomull makeup elektroden over berørte områder for å fjerne hudormer, eller bruke en fjerning verktøy som beskrevet ovenfor.
  • Fortsetter på, legg til litt kjøligere vann til potten slik at vannet fortsatt ganske varmt, men ikke kokende, slik at du kan bruke den til rammede områder. Gjøre det med en våt bomullsdott, vri den ut og trykke blackhead områder med puten.
  • Sørg for at puten holder seg varm. Vær også forsiktig så du ikke brenner deg!
  • Rens ansiktet normalt etter bruk av denne metoden.

Generelle tips for å unngå hudormer

 1. 1
  Vask ansiktet to ganger daglig og fukte. En gang om morgenen og en gang om kvelden er best. Prøv å ikke irritere ansiktet ditt når du vasker den, bruke fingrene i stedet for en loofah, klut, eller buff-puff.
  • Bruk fuktighetskrem på huden din etter hver vask. Fuktighetskrem er viktig for sunn hud. Huden trenger god fuktighet, spesielt etter en vask.
 2. 2
  Bruk kremer som er ikke-comedogenic, som betyr at de ikke vil blogge porene. Hudormer oppstår når porene er tette, så det er en god idé å sørge for at fuktighetskrem er ikke forårsaker dem i første omgang.
  • Eksfoliere huden. Exfoliate betyr bare fjerne døde hudceller som resten oppå overhuden (øverste laget av huden). Disse hudcellene dør regelmessig, så ikke bekymre deg for det. Hva du bør bekymre deg for er de samme døde hudceller blokkerer porene og forårsaker nye hudormer.
  • Bruk en ansiktsskrubb med ørsmå, fine granulater å skrubbe bort døde hudceller. Gjør dette tre ganger ukentlig. Bruk ansiktsskrubb som en erstatning for en vanlig anti-bakteriell vask.
  • Påfør en maske en gang i uken. Kjøp en kommersielt lisensiert produkt fra butikken, eller lage en selv.
 3. 3
  Få for vane å ikke berøre ansiktet. Vi jobber hele tiden med å berøre ting som sprer bakterier: våre telefoner, dørhåndtak, skitne tallerkener, andre folkeslag. Listen fortsetter en. Siden akne generelt er en bakteriell infeksjon, vil du prøve å begrense at overføring. Vask hendene ofte og prøv å ikke ubevisst berøre ansiktet.
 4. 4
  Endre putevar hver uke. Våre ark og våre putevar spesifikt er vektorer for bakterier som forårsaker akne, samt for smuss, oljer og død hud. Endre putevar hver uke kutter ned på bakteriens spredning som du satt i bevegelse hver gang du går i dvale.
 5. 5
  Behandle akne med aktuelle behandlinger. Prøv å bruke aktuell acne kremer eller gels som inneholder salisylsyre eller benzoyl peroxide. Disse akne behandlinger er effektive acne-busters og bør bidra fjerne hudormer som, og før de danner.
  • Gels brukes vanligvis for normal til fet hud. De er ikke så pore tilstopping som kremer, og de trenger inn i huden dypere enn kremer.
  • Kremer brukes vanligvis for tørr eller sensitiv hud. De pleier å være litt mindre irriterende enn geler, men kan være vanskelig for folk med akne utsatt hud.

Tips

 • Prøv å ikke berøre ansiktet ditt. Det er en vanskelig vane å bryte, men olje og bakterier kan komme inn på ansiktet ditt og eventuelt blokkere porene.
 • Hold stripe på i 10-15 minutter.
 • Bruk strimler ikke mer enn to ganger i uken.

Advarsler

 • Hvis du har sensitiv hud, kan strimler forårsake irritasjon og rødhet i opptil 24 timer.
 • Vær forsiktig når du fjerner nese strips, de kan lage edderkopp årer rundt nesen hvis trukket for hardt.
 • Ikke bruk en ansiktsskrubb hvis du har andre dårlige acne. Det kan smitte over hodet på zit og spre akne bakterier.
 • Den semule metode ikke viser øyeblikkelige resultater.