Wkano

Hvordan fjerne hudormer og whiteheads med en comedo kjøkkenvifte

Hudormer er ikke forårsaket av smuss, svette og dårlig hygiene (dette er en myte at folk spres), men er forårsaket av dannelsen av en plugg i porene på grunn av unormal cellevekst hud som blir oksidert ved sollys og blir svart. Følg disse instruksjoner om hvordan du bruker en comedone kjøkkenvifte å endelig være fri for stygge, irriterende hudormer og whiteheads uten arrdannelse eller blødning.

Trinn

Hvordan fjerne hudormer og whiteheads med en comedo kjøkkenvifte. Plasser ansiktet over dampen og et håndkle over hodet.
Hvordan fjerne hudormer og whiteheads med en comedo kjøkkenvifte. Plasser ansiktet over dampen og et håndkle over hodet.
 1. 1
  Koke vann. Bare koke så mye som du trenger for å lage litt damp.
 2. 2
  Plasser ansiktet over dampen og et håndkle over hodet. Håndkleet vil danne et telt for å holde dampen nær ansiktet ditt. Hold ansiktet over dampen i 4 til 8 minutter. Vanligvis er fire minutter nok til å løsne opp alt av saken tetter porene.
  • Rødhet er vanlig under "steam fase" av å fjerne dine hudormer / whiteheads.
 3. 3
  Vask hendene. Hold utpakkingen sanitære å unngå forverring huden din.
 4. 4
  Bløtlegg kjøkkenvifte i isopropylalkohol i 1 minutt. Dette vil sterilisere den. Pass på å holde litt rensevæske hendig som du fortsetter denne prosessen.
 5. 5
  Plasser kjøkkenvifte sløyfe over blackhead eller Whitehead. Det vil hjelpe å bruke et stort speil, hvis du ikke har en, være sikker på at du har god belysning.
 6. 6
  Trykk forsiktig ned. Blackhead eller Whitehead vil komme fram gjennom løkken! Hvis det er en Whitehead, rulle løkken over den nye stoffet for å fjerne det helt. Vask alle rester bort eller tørk den på et papirhåndkle.
 7. 7
  Re-sterilisere kjøkkenvifte med isopropanol, og gjenta. Fortsett til du har fjernet alle hudormer og whiteheads.
 8. 8
  Påfør en liten mengde snerpende til de berørte områdene. Dette vil holde nylig åpnet porene fri for bakterier. Bruke sminke etter en utvinning uten først å bruke en snerpende vil tillate sminke for å gå inn i porene

Tips

 • Du kan også bruke en svært varm håndkle til ansiktet. Fjern håndkle før det blir kaldt eller du kan føre til at porene seg sammen.
 • Et godt tips for å hjelpe rense ansiktet ditt før du bruker comedone extractor er å sette avføringsmiddel blader (aka Senna) i potten mens koking. De kan kjøpes i enhver vitamin butikken (de ser ut persillen) og er ganske billig.
 • Dette må gjentas på en ukentlig til månedlig basis avhengig av hudtype. Bli kvitt hudormer er en never-ending jobb, så vær tålmodig.

Advarsler

 • Porene vil midlertidig virke større når du fjerner hudormer fra rundt nesen, men det er bare fordi porene er tom. Den snerpende vil bidra til å lukke dem.
 • Mange er følsomme for snerpende. Påfør sparsomt til huden blir vant til formelen. Rødhet vil skje i begynnelsen hvis du aldri har brukt enten formel på ansiktet ditt før.
 • Vær forsiktig når du holder ansiktet over dampen. Pust sakte og ikke komme for nær, slik som å brenne deg selv!
 • Vær sikker på aldri å trykke for hardt med verktøyet. Ikke bare er det vanskelig på huden din, men det også la stygge "sløyfe" merker på ansiktet ditt for en stund. Hvis du virkelig gå over, kan det distend din kapillærer.
 • Unngå å sette hydrogen peroxide på ansiktet ditt. Som et oksidasjonsmiddel, kan det ha etsende effekter på huden din.

Ting du trenger

 • Pot eller vann
 • Comedone kjøkkenvifte
 • Isopropanol
 • Snerpende (ex. witch-hassel)
 • Forstørrende / forfengelighet speil (valgfritt)