Wkano

Hvordan forhindre puffy hår i fuktig vær

Fuktighet tærer på håret som de forferdelige toere av toddlerhood. Den beste tingen å gjøre i denne situasjonen er ikke å kjempe hårets naturlige tendenser. Arbeid med hvordan håret ønsker å legge, men oppmuntre det til en mer veloppdragne utseende. Ett av alternativene nedenfor kan være den magiske løsningen for håndtering av håret på fuktige dager. Du må kanskje kombinere flere av valgene, eller til og med bruke alle av dem for å hindre krusete hår i høy luftfuktighet. Husk at tips om temming puffy hår i fuktig vær en tendens til å bygge på hverandre, så forlater et skritt ut eller gjør det feil kan føre til mer arbeid for deg senere at du får-klar rutine.

Trinn

Hvordan forhindre puffy hår i fuktig vær. Bestem deg for en stil for dagen som fungerer med ditt naturlige hår type.
Hvordan forhindre puffy hår i fuktig vær. Bestem deg for en stil for dagen som fungerer med ditt naturlige hår type.
 1. 1
  Få den rette kutt. Hvis du bor i et område som er kjent for fuktig vær, tenke fremover ved å få en frisyre som passer for din hårtype. Langt hår og rette kutt legge vekten som trengs for å trekke ned hår som ville blåse ut. En vinklet eller litt lagdelt kutt vil fjerne noe av bulk. En lagdelt kutt vil fremheve krøller.
 2. 2
  Bestem deg for en stil for dagen som fungerer med ditt naturlige hår type. I fuktig vær, vil du håret har en tendens til å gjøre det som selvsagt ønsker å gjøre. Fighting din hårtype vil føre til at du mye frustrasjon, og du vil trolig ende opp med å tape hver gang. Hvis håret ditt er rett, unngå trangen til å sette den i curlers på fuktige dager. Hvis håret ditt er naturlig krøllete eller bølgete, jobbe med bølgene i stedet for å velge for en rett stil.
 3. 3
  Velge riktig sjampo. Sjampo og balsam er laget for å imøtekomme hårtyper. Du kan komme over noen merker på sokkelen som erklærer høyre på forsiden av flasken at produktet vil redusere krusete hår. Ellers se etter ordene "fuktighetsgivende", "utjevning" eller "fuktighetsgivende" på flaske din favoritt merke.
 4. 4
  Tørt hår forsiktig. Hvis håret ditt er utsatt for fly-aways og frizzes, nøye klatt håret tørt med håndkleet i stedet for å gni. Hvis du blåse håret tørt, unngå mye bevegelse med hårføner. Blåse håret tørke sakte og i små seksjoner. Husk å blåse ned skaftet av håret i stedet for over det, skiller som hår seksjoner, eller oppover, som gir volum og løft, men også legger poser til krusete hår. Husk at blåse tørking fjerner fuktighet fra hårstrå, noe som øker frizz.
 5. 5
  Bruk en utjevning hår produkt. Glatting serum, samt leave-in balsam, strøk håret, reduserer frizz. Noen av disse produktene er tunge og kan veie håret ned for mye. Bruk sparsomt til du oppdager riktig mengde av produktet som skal brukes til håret ditt.
 6. 6
  Påfør et stylingprodukt. Mens serum er stor for å glatte håret seksjoner, de tilbyr ikke en beholdning agent for å hindre at seksjonene skal skille seg. Bruk en glatting gel eller en gel for å lette holde håret på plass.

Tips

 • Carry et flatt jern i vesken din, og hvis håret ditt frizzes opp bare flatt jern håret og bind den opp.