Wkano

Hvordan hindre håret fra frizzing etter dusj

Krusete hår har mange årsaker, inkludert å være for tørr, mangler helse og overeksponering for oppvarmet styling verktøy. For noen mennesker, er krusete hår en hverdagslig kamp. Enkle løsninger inkluderer å unngå fuktige steder, økende fuktighet i håret og bruke et bredt-tannet kam. Bruk følgende forslag for å hindre håret fra frizzing etter en dusj.

Trinn

Hvordan hindre håret fra frizzing etter dusj. Påfør olivenolje i håret ditt før du dusjer.
Hvordan hindre håret fra frizzing etter dusj. Påfør olivenolje i håret ditt før du dusjer.
 1. 1
  Påfør olivenolje i håret ditt før du dusjer. Heat 1/2 kopp (64 g) av olivenolje i mikrobølgeovnen i 20 til 30 sekunder eller til det er varmt. Arbeid varmet olivenolje gjennom håret ditt, og skyll den ut i dusjen. Gjør dette en gang per uke for å hjelpe fukte håret og unngå frizz etter dusjen.
 2. 2
  Lag en balsam som består av egg og majones. Bland 1 egg og 1/2 kopp (64 g) majones sammen. Masser balsam blandingen gjennom håret og på hodebunnen din. Vask balsam blanding ut etter 20 minutter. Å gjøre dette en gang per uke vil tilstanden håret og lette frizz etter dusjing.
 3. 3
  Behandle håret med øl. Velg et øl som mangler en sterk lukt. Skyll håret med øl, og skyll øl ut i dusjen med kaldt vann. Skyll håret med øl en gang hver to uker for å redusere frizz.
 4. 4
  Redusere bruken av oppvarmet styling produkter etter dusjing. Oppvarmede styling produkter kan skade håret ditt og tørke den ut. Hår som er skadet eller tørket ut er mer sannsynlig å frizz enn sunt hår.
 5. 5
  Påfør naturlige oljer i håret ditt etter dusjing. Sett to eller tre dråper jojoba eller kokos olje i din hånd, og gni det inn i fingrene. Kjør fingrene gjennom håret for å bruke den. Oljen kan legge fuktighet til håret ditt, noe som vil redusere frizz.
 6. 6
  Vurder å bruke et bredt-tannet kam i vått hår etter en dusj. En fintannet kam strekker og trekker håret mens du jobber det gjennom flokete hår. Et bredt-tannet kam ikke strekke håret mens du bruker den. Strukket eller revet hår er mer sannsynlig å bli frizzy.
 7. 7
  Hold deg unna svært fuktige steder etter dusjing.
  • Crack the bathroom door etter avsluttet dusj. Høye mengder fuktighet bygge opp i et bad mens du tar en dusj. Sprekk døren for å la noe av det forsvinner når du begynner å style håret.
  • Unngå badstuer. Fuktigheten i en badstue vil gjøre håret frizz.
  • Avstå fra friluftsliv på ekstremt fuktige dager. Fuktigheten i luften vil motvirke alle handlinger du ta for å forhindre at håret frizzing.
 8. 8
  Føn håret i seksjoner. Bruk en rund eller flat børste § off håret ditt. Konsentrer deg om å tørke håret ved seksjon for å unngå frizz etter en dusj.
 9. 9
  Skyll håret med eddik. Medisiner eller usunt kosthold kan føre til den naturlige balansen i håret ditt til å bli endret. Eddik gjenoppretter sin naturlige pH-verdier, så det er mindre sannsynlighet for å frizz etter en dusj. (Risikabelt - dette er høy i syre, som også kan tørke ut håret ytterligere, bryte ned det ytterste laget med er synlig lag)
 10. 10
  Spis et sunt kosthold. En diett rik på omega-3 essensielle fettsyrer, lecithin, silika, vitaminer B8 og B5, og protein produserer sunnere hår. Sunt hår er mindre sannsynlig å frizz enn hår som ikke er sunt.