Wkano

Hvordan fortelle en jente du elsker henne når du ikke er sikker på at hun elsker deg tilbake

Når du jente, noen ganger er det best bare å fortelle henne, selv om du ikke er sikker på om den følelsen er gjensidig. Det er best hvis du gjør det, og ikke holde tilbake for lenge, eller hun kan begynne å tenke annerledes om dine følelser overfor henne.

Trinn

Hvordan fortelle en jente du elsker henne når du ikke er sikker på at hun elsker deg tilbake. Vet at selv om hun ikke elsker deg, er det en lettelse å få dette av brystet.
Hvordan fortelle en jente du elsker henne når du ikke er sikker på at hun elsker deg tilbake. Vet at selv om hun ikke elsker deg, er det en lettelse å få dette av brystet.
 1. 1
  Vet at selv om hun ikke elsker deg, er det en lettelse å få dette av brystet.
 2. 2
  Ikke gjør en stor produksjon av det. Bare gi det til henne rett.
 3. 3
  Ikke vær en dust, eller et drama konge / dronning, da dette kan gjøre henne avvise deg. Ikke bli sint på henne hvis hun sier nei.
 4. 4
  Husk å elske noen er ikke noe folk planlegger eller gjør med vilje.
 5. 5
  Gå lett på henne, siden fortelle henne at du elsker kanskje henne være litt overveldende for henne, og hun kan trenge tid til å tenke på det.
 6. 6
  Vente på det rette øyeblikket. Ikke fortell henne at du elsker henne når noen av dere er blant venner. Vent til du er alene. Men når du er, ikke vente med å fortelle henne.
 7. 7
  Respekter hennes reaksjon. Hvis hun ikke elsker deg tilbake, er livet ikke over, det kan skade, men det er hvordan hun føler.
 8. 8
  Sørg for at du er sikker på at du er klar for den emosjonelle berg og dalbane av kjærlighet. Det er oppturer og det er nedturer, hvis du bare tenker på å si det å få lagt, ikke. Hvis du virkelig elsker noen, vil du respektere dem, ta vare på dem, og være der for de gode og de dårlige. Er du klar for det?
 9. 9
  "Jeg elsker deg" er en uttalelse, ikke et spørsmål. Ikke forvent et svar, fordi det ikke eksisterer.

Tips

 • Vær trygg! Se henne i øyet, stå høyt, og smil. Viktigst, snakke uten å nøle, spesielt hvis du handle sjenert på en normal basis. Du må vise at du mener ordene som kommer ut av munnen din og kan sikkerhetskopiere dem med styrken av hengivenhet din.
 • Vær deg selv. Hvis hun avviser deg, ikke bli sint.
 • Hvis hun avviser deg, spør om hun ønsker å være / bli venner, la henne vite at du bryr deg om henne kan hjelpe ombestemme seg etter hvert.
 • Kjærlighet kan være en vanskelig ting. Hun kan ombestemme seg etter at hun ga deg et svar. Ikke stilken henne for å se om hun har ombestemt seg ennå.
 • Ikke be om et svar med en gang, som kan sette deg i et tøft sted og gi bort din knuse hemmelig.
 • Ikke fortelle alle du vet at du elsker henne før du fortelle henne. Det er ikke en god ting hvis hun finner ut på egen hånd.
 • Kontroller at du har et svar forberedt på eventuelle reaksjoner.
 • Ser fint og sørg for å dusje. Dette kan bare gi litt ekstra som var nødvendig.
 • Frykt er normal.
 • Hvis du har vært hennes venn i lang tid og nå vil du være mer, så hun sannsynligvis ikke se deg i dette lyset. I dette tilfellet må du "endre deg selv" i den forstand at du må fremstille deg selv som noen hun kan elske og bli tiltrukket av, i stedet for bare noen som liker å tilbringe tid med. Denne endringen må være noe positivt for deg selv og illustrere dine gode kvaliteter. Start for eksempel å gå på treningsstudio: du komme i form, og plutselig begynner hun å se at godt tonet drømmemannen med at personlighet hun har elsket alle sammen.
 • Tenk ikke si noe i det hele tatt. Ingen liker trengende mennesker. Hvis hun elsker deg og forteller deg så er du klar. Hvis hun ikke gjør det, er hun enten ikke klar til å fortelle deg anyways, eller hun bare ikke føler det slik om deg.

Advarsler

 • Hun kan si at hun elsker deg tilbake, være forberedt på det. Hvis hun gjør det, det er mest sannsynlig ikke greit å si hver eneste følelsen du har for akkurat henne bort, uttrykke det over tid, og hun vil mest sannsynlig innse hvor viktig du er for henne hvis hun er en venn, ikke la det avvisning endre vennskap med henne. Fortelle henne at du elsker henne bør være å få tettere forhold du vil med henne, for ikke å svekke den du allerede hadde.
 • Nei betyr nei. Hvis hun slår deg ned, må du huske at det er andre mennesker der ute. Også, hvis hun sier nei, må du ikke prøve igjen neste dag, uke osv.