Wkano

Hvordan fortelle en jente du liker henne

Du vet at jenta som gjør deg mumle eller slippe en bunke papirer mens du snakker med henne? Den jenta du liker, men kan ikke synes i stand til å fortelle? Vel, du er døende inne, og den eneste løsningen er å fortelle henne. Fortelle en jente du liker henne er enkel, men er ofte komplisert av forvirret tenkning. Hold deg til disse enkle trinnene for en flott sjanse til å lykkes.

Trinn

Hvordan fortelle en jente du liker henne. Vær forberedt på talen din, husk "script.
Hvordan fortelle en jente du liker henne. Vær forberedt på talen din, husk "script.

Del 1: før du fortelle henne

 1. 1
  Ser bra ut. Du kan ikke akkurat tvinge henne til å like deg, men du kan sikkert tvinge henne til å ta hensyn. Når du forteller henne, være sikker på at du ser ut som en hundre dollar. Du trenger ikke å kle seg i dress og slips - som trolig ikke ville fungere - men du kan sette på dine beste klærne og sikreste smil.
  • Sørg for at du dusjet og lukter godt. Hygiene er et tegn på at du tar vare på deg selv, og derfor, at du er villig og i stand til å ta vare på henne. Sett på litt av din fars etterbarberingsvann, eller sette på en liten mengde cologne. Med cologne, går litt langt. Husk at du ønsker å invitere henne til å komme nærmere deg, ikke presse henne bort med måten du lukter.
  • Smil som om du mener det. Smiling er vår måte å uttrykke glede, og jentene ønsker å være med gutter som er glade og bekymringsløse, ikke gutter som er trist og furten. Få i tankegangen av smilende, og om å finne grunner til å smile rundt henne. Lykke er smittsomt, med litt flaks, vil du få henne til å smile tilbake til deg.
  • Se henne i øynene. Du snakker ikke til bakken, så ikke stirre på det! Ser henne i øynene har en måte å fortelle henne at du er helt fokusert på henne, og at hun griper oppmerksomheten din som ingen andre personen. I tillegg vil det gi henne en sjanse til å stirre inn i øynene, også, og mange jenter tror at øynene er den mest attraktive delen av ansiktet.
 2. 2
  Vær trygg. Jenter vanligvis ikke fortelle gutta om de liker dem, så det er opp til fyren å gjøre det første trekket og mannen opp. Selv om du ikke tror du er den mest trygg fyr, skal du ut på en lem og fortelle denne spesielle jenta at du liker henne, slik at teller for mange. Tillit, som lykke, er attraktiv, spesielt for jenter. Innkalle uansett tryggheten du kan, og gå med det. Det vil hjelpe henne liker deg.
  • Vær sterk-minded, ikke cocky. Jenter liker sterk-minded gutta. Dette er fordi mange jenter ønsker at deres menn til å ta vare på dem, både fysisk og psykisk. Stå for det du mener, vet hva du er god på, og tro på deg selv. Ikke anta at du er Guds gave til jenter, men fordi jenter ikke liker gutter som er altfor cocky. De liker gutter som vet hva de er gode på og kan sikkerhetskopiere den.
  • Regner ikke med avvisning, men vær forberedt på det. En fin, rolig respons fra deg, uansett hva hun sier, vil definitivt overraske henne. Hvis hun sier at hun liker deg tilbake, og du er rolig om det, vil du virker veldig kul, nesten som en film-stjerne. Hvis hun sier at hun er ikke sikker, men det fortsatt ikke påvirker deg, vil du vise henne hvor trygg på deg selv du er, og det er attraktivt. Plus, som gir henne noe å tenke på senere, i tilfelle forandrer hun seg.
 3. 3
  Vær forberedt på talen din, husk "script. "Det er godt å planlegge hva du skal si på forhånd. Prøv å øve foran et speil slik at du kan se deg selv gjennom andres øyne.
  • Prøv noe sånt som: "Hei, vet du hva Fra den første dagen jeg så deg, jeg falt for deg jeg kan ikke komme over måten øynene dine glitrer, og måten du bærer deg selv Det jeg prøver å si.. er jeg liker deg. Ønsker du å gå ut på en date? " Hvis du kan fortelle henne en historie om når du først visste at du likte henne, eller hva hun gjorde for å gjøre du liker, som vil gjøre henne føle seg smigret.
  • Eller du kan gå for noe litt mindre fet skrift:. "Hei ______ jeg ikke pleier å gå opp til jentene og si dette, men jeg liker deg jeg har likt deg en stund faktisk Ville du ønsker å gå på en.. oppdatert med meg? "
  • Eller du kan prøve å fortelle henne at du liker henne med faktisk å fortelle henne. Si noe sånt som: ". Jeg kommer ut for å se den nye James Bond-filmen Vil du gå med meg?" Hvis hun ber deg om det er en dato, fortell henne "ja", og at du har vært meningen å spørre henne ut.
  • Ikke spør henne om hun liker deg tilbake. Selv om hun liker deg tilbake, er det ikke alltid lett å si at du liker noen, eller kanskje hun ikke har tenkt over det ennå. Ikke tving henne til å ta en beslutning. I stedet spør henne ut på en date, og dette gjør henne til å finne ut om hun liker deg hvis hun ikke vet allerede. Plus, det ganske mye gir deg et svar. Hvis hun sier "ja", det betyr at hun liker deg eller er villig til å vokse til å like deg. Hvis hun sier "nei", det betyr at hun sannsynligvis ikke - men det betyr ikke at du ikke kan fortsette å prøve!

Del 2: fortelle henne

 1. 1
  Fortell henne i person. De fleste jenter foretrekker å snakke ansikt til ansikt, så prøv å ikke ringe henne på telefonen. Hvis du ringer henne på telefonen, kan hun tenke at du ikke er trygg nok til å spørre henne i person. Men hvis telefonen er den eneste måten du kan finne deg selv å spørre henne, så gå for det.
  • Spør en venn til å gjøre det for deg har en høy sjanse for backfiring. Igjen, kanskje hun tror du ikke er trygg nok til å fortelle henne i person. Det kan fungere noen av gangen, men det vil ikke fungere ofte. Ikke bank på den fungerer. Fortelle henne i person er fortsatt best.
  • Ikke fortell henne over IM eller prate med mindre du er helt sikker på at hun kommer til å si ja til en date. Hvorfor ikke? Det er veldig lett for jenter å si nei til gutta når de ikke trenger å si nei til ansiktet ditt, og trenger ikke å muligens takle de følelsesmessige konsekvenser. Det vil være mye vanskeligere for henne å avvise deg i person, så be henne om denne datoen i person og deretter overbevise henne om at hun skulle aldri ha tvilt på om du var god nok for henne.
  • Fortell henne når dere to er alene. Det kan være mer pinlig for dere begge hvis andre mennesker er rundt. Plus, kan hun si "nei" bare fordi hun ikke vil at andre folk å vite at hun liker deg. Husk at du ønsker å prøve å være romantisk. Finne en fin sjanse til å fortelle henne når du er alene: kanskje du vandre sammen på slutten av fordypningen, kanskje du vil være på busstoppet sammen etter skolen, kanskje fortelle henne "Jeg ønsket å snakke med deg, kan vi møtes etter skolen? " og bare plukke et sted og en tid.
 2. 2
  Vær ærlig. Ikke være noen du ikke er. La den virkelige deg skinne gjennom, fordi det er en mye større sjanse for at hun vil like den virkelige deg enn noen du later til å være for hennes skyld eller andres. Ikke vær redd for forlegenhet. Hvem bryr seg om hva andre synes? Husk det grunnleggende om skriptet og feste med det.
  • Ikke vær cheesy med henne! Prøv ikke å si noe klisjé fordi hun kanskje ikke vet om du faktisk mener det. Hun tror kanskje også du var bare erte henne (prøver å se kul eller noe, osv.) og får opprørt på deg. Ikke holde henne gjette. Vær helt reell og sannferdig. Hun vil sette pris på dette mer enn noe annet.
  • Ikke si noe dumt med mindre du er helt sikker på at hun kommer til å le. Ellers, det gjør bare situasjonen mer vanskelig for deg. Hvis du tror du kan få henne til å le på en god spøk, ikke vær redd for å arbeide det i. Jenter elsker en følelse av humor i gutta. Det viser henne at du liker å ha det gøy.
 3. 3
  Det er greit. Du er fortsatt den samme fyren, og det er nesten helt sikkert en jente der ute som liker deg. Du må bare finne henne. Alle går gjennom avvisning. Hvis du aldri gå gjennom avvisning med en jente, er du sannsynligvis ikke prøver hardt nok.
  • Spill det kult. Ikke gjør henne føle seg ille at hun sårer deg, fordi hun vil bli sint at du gjør det, hun vil ikke plutselig liker deg. Husk, folk er tiltrukket av glade, lekne, morsomme mennesker. Prøv å se på livet i en lykkelig, leken, morsom måte, selv om det virker som det er ingen grunn til i øyeblikket.
  • Være vedvarende hvis du tror du har en sjanse i fremtiden. Ikke tilbake fra en avvisning hvis du tror hun er den eneste for deg. Prøv å bli venner med henne, og jobbe deg opp til et forhold. Jenter ønsker å stole på gutter, så få henne stole på deg før du prøver på nytt.
  • Hvis du ikke tror hun noen gang vil gi deg en sjanse, la livet vise deg hvem andre er vakker. Det er mange mennesker der ute som du kan være kompatibelt med, prøv å åpne øynene for nye muligheter. Livet er for kort til å jage etter noen som ikke ser dine meritter. Hvis du virkelig er ment å være, vil hun komme tilbake til deg nå som hun vet at du liker henne.
 4. 4
  Heldig du! Du er sikkert en ganske spesiell fyr, og hun tror at du har mye å tilby henne. I det minste, hun er interessert i deg, og ønsker å bli bedre kjent med deg.
  • Ikke vær redd for å flørte med henne litt. Når du sier farvel til henne, smil, berører henne lett på skulderen og si: "Cool. Jeg er glad du sa ja. Jeg ringer deg om filmen. Hva er nummeret ditt?"
  • Ikke prøv å jag gjennom ting. Husk at jenter flytter litt tregere enn gutter, så ikke forvent å bli kysset henne neste dag. Hvis du får en sjanse til på film - eller hvor du har datoen - gi henne litt, men ikke forvent henne til å ønske å bevege seg så raskt som du kan. Husk, vil du sannsynligvis få mer av det du ønsker ved å gjøre henne føler deg komfortabel, så vær tålmodig.
  • Ikke unngå henne på skolen, men ikke kvele henne. Du ønsker ikke å late som om du aldri spurte henne, men du også ønsker ikke å kvele henne med oppmerksomhet plutselig. Spill det kult. Snakk med henne litt når du får sjansen, men sørg for å henge ut med folk du normalt henge med.

Tips

 • Ikke gjør henne føler hun må være med deg, og respektere hennes avgjørelse. Med andre ord, hvis hun ikke tilbake følelsene dine, ikke furte eller gråte og å sette deg ned, for det er mange fisk i havet.
 • Ikke stress. Ingen jente liker en fyr som altfor stressa. Det gjør at du ser ut som du ikke kan håndtere ting. Hun vil ikke ønske å være barnevakt med deg.
 • Ikke vær redd for avvisning. Det gjør vondt, men du vil ikke dø av det.
 • Ikke gjør henne sjalu ved å gå til en annen jente når du spør henne ut. Dette kan føre til masse drama, spesielt hvis jentene er bekjente eller venner. Mann spill kan virke spennende i starten, men til slutt, de er et forhold morder.
 • Ikke gjør henne føler hun skylder deg noe. Det vil bare gjøre henne ukomfortabel.
 • Ikke nøl. Når du er der, er du forpliktet til - ikke slå rundt busken og kaste bort en masse tid. Være ærlige og komme rett til poenget.
 • Ikke kvele henne, gjør dette bare henne mindre sannsynlig å si ja eller liker deg.
 • Bruk positive tanker når du snakker til henne, fortell deg selv "hun kommer til å si ja" i stedet for "hva om"...? Dette vil roe nervene ned.
 • Ta noen naturlig mulighet for kontakt. Hvis du kan børste henne i hånden med din, eller sitter nær nok til å presse kneet mot hennes, gå for det. Bare husk at mens berøring føles elektrifisere til deg, før du vet hvordan hun føler, ikke anta det er det samme for henne. Se etter tegn på at kontakten ble ønsket velkommen eller un-ønsket velkommen, og handle deretter fra det punktet på.
 • Hvis kjemien ikke er helt der på hennes side i starten, vent litt og prøv å dyrke et vennskap først.
 • Ta med hennes favoritt blomster på Valentinsdag å gjøre henne føle seg spesiell.
 • Være rolig når du sier det - handle kjølig og har noen venner opp igjen bak deg.
 • Hvis du er avvist be henne om å holde det hemmelig.
 • Noen ganger hvis du ikke er trygg nok og du går helt rød, kan jenta tror det er søte, men det er også en høyere sjanse for at hun føles vanskelig.
 • Skrive et brev for å fortelle henne hvordan du føler, men ikke sette navnet ditt på den. Hun vil synes du er mystisk når hun finner ut. Gi henne lite tegn til å la henne vite at du skrev det.

Advarsler

 • Ikke hold en grudge mot henne - ikke hvert par er en kamp, ​​hvis det er fornuftig. Hvis du fortsatt kan være venner, gå for det. Hvis du ikke kan, ikke tving den.
 • Hvis hun sier "nei", forstår at du alltid kan prøve på nytt med en annen jente som du liker. Men hvis hun ønsker å gi deg en sjanse, og hun finner ut at du allerede spurt noen andre ut, vil hun føle som om du egentlig ikke mener det. Gi det minst en måned før du prøver med noen andre.
 • Hvis hun er allerede går ut med noen andre vente på når hun kan virkelig bli bedre kjent med deg.