Wkano

Hvordan freeball i gym klassen

Mange gutter liker følelsen av freeballing, praktisering av ikke iført undertøy under ens klær. Hvis du begynner å freeball i videregående skole (eller til og med junior high school), kan de være litt nølende til å la alle i garderoben vet du ikke bruke undertøy. Begynner å freeball i gym klassen vil bidra til å lette overgangen til full tid freeballing.

Trinn

Hvordan freeball i gym klassen. Vent til du har gjort det nok i offentlig og foran venner, som å ikke få uventede ereksjon foran hele PE klassen.
Hvordan freeball i gym klassen. Vent til du har gjort det nok i offentlig og foran venner, som å ikke få uventede ereksjon foran hele PE klassen.
 1. 1
  Vent til du har gjort det nok i offentlig og foran venner, som å ikke få uventede ereksjon foran hele PE klassen.
 2. 2
  Ikke ta noen undertøy med deg på skolen, og dermed tvinge deg selv til freeball.
 3. 3
  Når den klassen perioden kommer rundt for å endre i garderoben, ikke gjør det åpenbart at du er freeballing. Bare endre som du har freeballed i lang tid, og at freeballing er som normalt for deg som er undertøy til en annen fyr.
 4. 4
  Ved endring, bare ta av deg skoene først, deretter ta av deg skjorta og / eller gensere, deretter raskt ta av deg buksene eller shorts og sette på dine PE shorts eller bukser, slik at ingen som ser eller får et glimt av ditt freeballing er helt sikker på at du faktisk freeballing. (Selvfølgelig kan du stoppe dette snart etter at du har freeballed nok i PE)
 5. 5
  Ikke gjør det åpenbart at du er freeballing. Også hvis iført shorts som basketball shorts, være forsiktig i begynnelsen å ikke spre eller åpne beina for mye, spesielt hvis de er veldig korte shorts, som du kanskje tilfeldigvis vise klassekamerater noe de aldri var ment å se. Til slutt, slitasje shorts / bukser som passer deg, eller som du kan knytte stramt rundt livet, slik at de ikke vil synke eller falle ned, noe som selvfølgelig vil lett vise andre at du er uten undertøy.
 6. 6
  Før du vet ordet av det vil du forhåpentligvis kunne freeball i PE klasse hver eneste dag, og kanskje til slutt slutte seg undertøy alle sammen.

Tips

 • Hvis det er mulig å finne noen du kjenner i PE klassen å endre ved siden av, slik at du kan si at du freeball, men slik at bare han vet at du liker å gå uten undies.
 • Hvis dusjing er obligatorisk etterpå, er det faktisk lettere å endre til dine vanlige klær uten undertøy, fordi enten de fleste gutter er for opptatt dusjing eller går til dusjen og tilbake til garderoben sin for mye å engang merke noen som deg skled på buksa / kort uten undertøy.
 • det er også en god idé å freeball under din shortsen et par ganger hjemme og deretter i offentligheten før du gjør det i PE. Så vil det ikke føles så ny for deg når du gjør det i PE.
 • Jo mer du freeball i PE klassen, jo mer vil du oppleve all spenningen i freeballing i klassen, spesielt hvis du er i shorts, med vind og slikt. Også du kan snart også føle floppe og svulmende av genitalia din er en fin følelse av at du kanskje ikke har følt før i bukser / shorts du slitasje for PE klasse.
 • hvis du har prøvd før og kyllingen ut, ikke bruke undertøy til skolen og ikke pakke noen undies i vesken. Når det gjelder tid for PE, må du gå gjennom med det og freeball i gym. Du vil være glad du gjorde dette trinnet for å hjelpe tvinge deg selv til å gjøre det du egentlig ønsket å gjøre.
 • Hvis du er bekymret for å endre foran andre, som en siste utvei bare bære din shortsen under din vanlige klær de første gangene. Deretter, når du går å endre du bare ta av deg jeans og du allerede har på shortsen. Merk imidlertid at dette betyr at du ikke er teknisk freeballing i dine vanlige klær siden din shortsen er i utgangspunktet fungerer som undertøy.
 • Hvis noen ikke skje for å se deg freeballing, ikke være for nervøs og bare svare med noe sånt som "Jeg velger å gå uten, bør du prøve det litt tid....", du vet aldri, du kan oppleve at de som freeballing mye også. Du kan også finne ved å si dette at du innser at det er andre freeballers i klassen. Husk at hvis noen ser deg, det er ikke en stor avtale. Tross alt, har du de samme delene, bare med noen små forskjeller så det er virkelig ikke noe nytt for dem.
 • ta på seg en dristig holdning om det hvis andre se eller finne ut. Minn deg selv, du er den kule gutten, vil de ønsker å gjøre det de ser du hvis du er trygg og fet.
 • Du vil snart innse at løping er lettere å gjøre hvis du er uten undertøy, og også noen fysisk aktivitet er lettere å gjøre, fordi du ikke er innsnevret ved tetthet eller scrunching opp av undertøy under streng aktivitet
 • Endelig kan du tror at alle vet at du er uten undertøy, men de fleste gutter er for opptatt chatter med andre og endre seg til stadig innse at du har glidd på lavere klær på uten undertøy.

Advarsler

 • Som sagt i trinn 1, være komfortabel freeballing, fordi hvis du ikke er, så vil du mest sannsynlig få en hard-on i buksa / shorts, som kan definitivt være svært pinlig.
 • Til slutt, når du freeball ved første (forhåpentligvis før du gjør det i PE), vil du få en og annen hardt på, fordi naken penis ikke er vant til følelsen av stoffet på buksa / shorts, og dermed irriterende det og forårsaker den til å bli hardt. Men ikke la dette stoppe deg fra freeballing, går det bort snart etter at du begynner freeballing regelmessig.

Ting du trenger

 • PE shorts / bukser.